Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev občina mengeš-je kdo povabljen na test/razgovor za prosto delovno mesto “svetovalec”

občina mengeš-je kdo povabljen na test/razgovor za prosto delovno mesto “svetovalec”

a kdo ve kako poteka?

a nisi sposobna opraviti enga razgovora al pa testa za šiht. Službo bi pa imela?

ma dj ne umesavaj se k ne ves zaakaj se gre pri javni upravi, kakšne teste majo (usposobljneosti, upr.post, upr.poslovanje).itk d usak ve kako poteka razgovor, kakšni testi se opravljajo pa ne. kr lepo nazaj v svoj naslonjač, pa kak kg dol, k pa da se umešavaš gde t nije mjesto

Nič ne skrbi, glede na stopnjo tvoje pismenosti in izrazoslovja si idealna za na občino – tudi brez testiranja.

si pa prava občinarka. Sitna, nesramna, polpismena, pa še lena. Sicer pa – jaz sem do službe prišla. Drugi krog test, tretji krog intervju direktorja in bila sprejeta v službo med 200+ kandidati. Ti bužica pa tlele ene bližnjice iščeš.

Ne pretiravaj. Bodi sproščena na razgovoru. O kakšnih testih ti to?? Če jim boš simpatična, imaš dobre reference in primerno izobrazbo, boš službo dobila. Razen če del.mesto šparajo za koga VIP. Na to pa nimaš vpliva.

Ponavadi je že tako, na žalost.

jaz sem tudi dobila vabilo za testiranje, kako poteka, ne vem bomo vidl.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close