občasni seks
Zakaj pa pišeš pred u piko?
Oholost pusti pred vrati. Očitno s ti tista, ki besedo f.uk frend dojema precej drugače kot ostali. Si že kdaj imela tako vezo?
Če imaš ti navado prijatelju omejevat dejavnosti, je to tvoja stvar. Prijatelje nimamo zato, da jih omejujemo in karkoli prepovedujemo. Ergo, fcuk buddy je nekdo, s katerim se imamo fajn in obenem tudi seksamo, nisva pa v vezi. Torej ni nobenih dogovorov, kot tudi ne varanja.[/quote]
Krivokljun
Mi lahko pojasniš, kako se lahko polaga zaupanje v člvoeka, ki ga sploh ne poznaš, ampak samo seksaš z njim? Naravnost naivno je pričakovati, da drugi med tem časom ne bo izmenjal več spolnih partnerjev in da kaj fašeš od njega.
Drugo je seveda to, da morata oba biti oba bolj “krampa” pri čustvenem spektru.
Namreč pri spolnem odnosu naj se ne bi srečevali samo spolni organi, ampak tudi osebnosti ljubimcev, vsaj za moje pojme. Se pa strinjam, da ste ženske tudi “klanfe”, ko govoriš libidu oz. “o potrebah”.
Te stvari so veliko bolj zapletene kot si mislite. En del igra tukaj tudi srčna čakra, če je srčna čakra zaprta ne moremo ljubiti, izkazovati čustev, sprejemati ljudi za takšne kakršni so, enostavno po domače povedano smo zaprti za ljubezen, srce je zaprto.
Zato taki ljudje lahko spijo z nekom, kar tako. Tudi določene prostitutke lahko opravljajo svoje delo. Ker imajo zaprto srčno čakro, enostavno čuti bore malo. Problemi nastanejo tudi če se srčna čakra napačno vrti.
Če je srčna čakra zaprta običajno ne zaznamo pravih ljudi ali prave duše, namesto da bi nas vleklo do pravih situacij in ljudi nas veče nekam stran v negativne energije. So tukaj še drugi aspekti zakaj se nekdo odloči za seks brez ljubezni, torej mora izkusiti telesno slast je na teh nivojih ko se mora duša naučiti vse na tem levelu. Samo to ni tako enostavno, ko ti z nekom spiš, ne moreš biti samo kolega s to dušo. Ne moreš kar presekati, ker si povezan energetsko s to osebo. Vem da to pravi veliko ljudi v smislu ahh saj samo spim s to osebo, nič takega. Ne moreš te osebe samo ignorirati, ker se slej ko prej moraš soočiti s čustvi ki privrejo na plano tudi če je srčna čakra zaprta telo še vedno ni kot nek zombi.
Saj ne polaga nič. Valda morata oba poskrbet zase in za svojo zaščito. Enim to laufa. Nobenemu, ki ga jaz poznam, pa ni laufalo v leta, še v mesece ne, ker se je vedno en ali pa oba preveč čustveno zapletel.
Kaj ima libido veze s čustveno inteligenco?
Fant je vprašal, če lahko FF slabo vpliva nanj oz. na njegovo dojemanje resnega partnerstva, o tem govorimo. Ja, lahko. Ali pa ne. Naj proba pa bo sam videl.
Tudi jaz poznam 1 primer. Gre bolj za izjeme kot kaj drugega.
Seveda je ok :)))
Pravi, da je seks veza hkrati sta si pa “prepovedala” ostale avanture…
Nekako mi ne gre skupaj :/
Z nekom se greš seks zvezo, “prepoveš” pa mu hkrati imet čustveno razmerje z nekom tretjim. Zakaj te tako moti njuno čustveno razmerje, če ti je on le “meseni vibrator”??
Aaaaa, mogoče pa le ni samo seks prijatelj drugače te ne bi smelo motit tisto na čustveni ravni….[/quote]Mislim, da bo tega vedno več..Takšnih seks prijateljev.
Trajna veza postaja vedno bolj le neka neizpolnjena želja. Zato iščemo neke kompromise, s katerimi zadovoljiti potrebe.
Materijalizem ima ogromno ceno in bomo drug drugemu postali le še neka potrošna roba, ki jo lahko po želji zamenjaš.
Tudi jaz se bom definitivno podala v tako zvezo, če bom našla primernega kandidata, ker sem že sita solo seksa. Dogovor pač. Usluga za uslugo.
Sorodno dušo je skoraj nemogoče najti, skupnega življenja s kom si ne želim in tudi čustveno se po ločitvi zelo težko na koga navežem. Seks pa obožujem, a mi avanture niso blizu.
Seveda mora biti seks prijatelj samski (zakaj riniti v težave), zdrav in dober ljubimec; obstajati pa mora tudi obojestranska medsebojna privlačnost.
Komaj čakam, da ga najdem…mmmmmm….:)
Zato ker imaš levosučne čakre namesto desnosučnih kot jaz! Ali pa pokrovka za odpiranje kozmični energiji ne dela, termostat razštelan. haha :))) Mogoče bi bilo fajn, če bi to Princess prišla in bi nama malo s kladivom in cangami nacentrirala. Tvoja doma te nič ne mahne, da bi se čakre bolj sukale? 😀
toplavoda
J*** ga, tehnično-potrošniški pristop k “ljubezni”. Lačen sem, vzemimo nekaj iz hladilnika, seksa se mi, naj me “podre en”…
Zato ker imaš levosučne čakre namesto desnosučnih kot jaz! Ali pa pokrovka za odpiranje kozmični energiji ne dela, termostat razštelan. haha :))) Mogoče bi bilo fajn, če bi to Princess prišla in bi nama malo s kladivom in cangami nacentrirala. Tvoja doma te nič ne mahne, da bi se čakre bolj sukale? :D[/quote]:D Mislim, da Princes poseduje kakšno drugo orodje za odpiranje čakr samo potem res ne vem kako bi to doma razložil…. Verjetno bi mi tista doma kakšno izpulila s svojo “kozmično energijo”…… :)))
Drugače bi lahko temu rekli tudi izvirni greh in priporočili nekoga, ki se je žrtvoval za nas, da nas odreši….. Princip je isti.
Niti nimam nič proti tem stvarem, le nekako preživete se mi zdijo. Uporabne za ljudi z nekoliko pomanjklivim znanjem, vedenjem. Te zadeve se ljudje sprašujejo že od svojega nastanka in takrat so si to razložili na tak način, svojemu znanju primerno. Danes bi ob drugačnem vedenju lahko to dojeli nekoliko drugače v izogib raznim pastirjem ovčic in njihovim (pohlepnim) vplivom….
Nič ni narobe
To je res. Seks, kot seks, kjer so zraven še globoka čustva, ne le praznjenje jajc…Takšen seks je res zdrav.
Mislil sem na to, da takšen “seks prijatelj”, ponavadi ne le tvoj prijatelj, ampak ima več rezervnih prijateljic, tudi takšnih, ki varajo svoje partnerje…Zato obstaja več možnosti, da dobiš kakšno spolno prenosljivo bolezen.
Robi, prav imaš, teh spolnih bolezni je ogromno, tudi če se uporablja kondom, recimo genitalni herpes se lahko prenese tudi s kondomom. Jaz če imam novo vezo, se grem vedno stestirati, in tudi tipu rečem da se mora, če hoče z mano imeti karkoli. Moji testi so pri vseh pokazali vedno negativno. Verjemite mi, veliko tipov testiranje zavrne, s tem ga tudi jaz zavrnem. Brez testa ni nič, ne grem v vezo. Ženske naredite to da ne boste imele potem pozitivne pap-teste, mi prijateljice non-stop jokajo, pač testirajte se vedno in tipu isto rečite in potem poglejte kaki so testi. Meni je vedno tisti pregovor zanimiv, ko spiš z nekom spiš z vsemi njegovimi preteklimi partnerji. Dost nagravžno a ni?, Večina folka se pa zgraža ob menjavi zobne ščetke.
Tudi dobrega seks prijatelja ni lahko najti. Pomaga intuicija….:)
Sicer pa razmišljam takole: veliko je samskih moških in žensk, ki si skupnega življenja in resnih zvez še ali več ne želimo, še manj pa si želimo skakanja iz postelje v posteljo. Seks pa imamo radi in zakaj ne bi, če lahko? Za seks sta pač potrebna dva…..
Kar pa se zdravja tiče: razumljivo je, da je govora o normalnih, inteligentnih, urejenih ljudeh, ki so na tako zvezo pripravljeni in določena mera zaupanja je tudi tu potrebna.
A se mi samo zdi, ali je res tako, da takim zvezam bolj nasprotujejo moški?:)
V življenju je pač tako, da vsega ne moreš imeti in če greš na vse ali nič, ponavadi ni nič. Obstajajo pa tudi srednje poti, tudi odtenki, ne samo belo in črno.
[/quote]
Aha, no ta dva pojma poznam. Ampak veš, vseeno si jih vsak drugače predstavlja. Potem mi pa prosim s svojimi besedami opiši razliko med seks-prijatelj in resno zvezo.
:)))
Seveda ne razumejo, ko rečete, da je samo seks potem pa postavite kup zahtev s kom se še smeš srečat in s kom ne itd. In vse to naj bi imelo vezo s “samo seks” 😉
Ve bi rade “ekskluzivni seks prijatelj” kar je za njih podobno kot partner česar pa oni ne želijo in menda ve tudi ne 😉
Je pa to dober način, da spoznaš kaj si resnično želiš, da ti ta seks prijatelj “zleze pod kožo” in se sploh zaveš, za kaj se je vredno trudit in kako in da seks ni tisto s čimer lahko obdržiš partnerja. Isto velja za nasprotno stran.
Se pravi bolj ko seksaš bolj si nedolžna…. samo to zna bit kasneje tudi (velik) problem saj po potki kjer mnogi hodijo trava ne raste….. 😉 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.