Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Obala živi od turizma

Obala živi od turizma

Tako tako babe, stepte se, pa video v živo na mon, da bomo navijal.😁

To slednje velja tudi za nas, torej ostani tam, kjer je na tvojem nivoju, mi bomo pa na svojem, ampak pljuvala boš lahko po naših krajih pa takrat ko bodo vaši kraji kako stopnjo nad našimi, torej ko bo Ljubljana metropola, ki ne bo imela pajzlov, razbitih šip in zdrapanih poslopij (konec topniške je kaj že), bloki na Linhartovi so???? Da ne govorim o Plečnikovem stadionu…..
Torej svoj prag pometi, potem pa lahko drugim soliraš kako in kaj prav? Sicer te pa nihče ne sili k nam, mi k vam pridemo le po nujnih opravkih, ker pač ste glavno mesto in ne zaradi turistične ponudbe.
[/quote]

Saj se mi niti ne da odgovarjati na vso (zgrešeno) kozlanje :))))

Jaz sem pač take sorte, da vedno želi izboljšati obstoječe.
Ti pa kar po svoje, uživaj.

Sem pa že v prvem postu povedala, da mene tam ne vidijo več, ampak tebi preveč besno slina šprica naokrog, da bi bila sposobna dojeti.
Ali pa je to tvoje naravno stanje 🙂

C. out 🙂

Saj se mi niti ne da odgovarjati na vso (zgrešeno) kozlanje :))))

Jaz sem pač take sorte, da vedno želi izboljšati obstoječe.
Ti pa kar po svoje, uživaj.

Sem pa že v prvem postu povedala, da mene tam ne vidijo več, ampak tebi preveč besno slina šprica naokrog, da bi bila sposobna dojeti.
Ali pa je to tvoje naravno stanje 🙂

C. out 🙂
[/quote]Svoje kozlanje boš kr sama pospravila za sabo.
Si že na prvi strani napisala, da te
Obala ne vidi več in še kar melješ in melješ.

Kako bi pa izgledalo, da cela Slovenija dere ob sončnih vikendih na Obalo.
Kako je ob vikendih, potem ti niti ne veš.
Izola nabita, Koper nabit, Od Pirana do Strunjana nabito sprehajalcev.

Govorim seveda o letu brez pandemije.

A zakaj je hcavnica? O tem bi se dalo razpravljat.
Čik se nauči metat v posodico in ne v morje, čik ne tlači med reže betona, piksne in plastenke pospravi za seboj.
Da o plavajočih tamponih in vložkih, ki jih ne znaš pospraviti niti ne govorim in ti solim pamet, da v času menstr. ne hodi v morje.
Vidiš zato je naše morje usrano.
Pojdi sedaj ob obali, nikjer papirčka in morje kristalno čisto.

Uživaj ob domačem lavorju.
Pri nas bo tako vse pokalo po šivih od obiska.
[/quote]Točno Tako. Podpis

Svoje kozlanje boš kr sama pospravila za sabo.
[/quote]

In ti odgovarjaš, pod tremi (a jih je že več?) nicki?

[img]https://i.imgur.com/JLhbtkP.gif[/img]

In ti odgovarjaš, pod tremi (a jih je že več?) nicki?

[img]https://i.imgur.com/JLhbtkP.gif[/img]
[/quote]Zelo dobro ti gre prijava in odjava 🤣

Svoje kozlanje boš kr sama pospravila za sabo.
[/quote]
Znorelo do konca? Pa saj za nujne primere pa delajo, ne?

Zelo dobro ti gre prijava in odjava 🤣
[/quote]

Zelo neumno namiguješ, ne, sonce drago, jaz si upam povedati in stati za svojimi besedami.

Zelo neumno namiguješ, ne, sonce drago, jaz si upam povedati in stati za svojimi besedami.
[/quote]Kakšnimi besedami?
Da se preseravaš z makaroni in zadnjim fičnikom za katerega želiš luksuz?

Kakšnimi besedami?
Da se preseravaš z makaroni in zadnjim fičnikom za katerega želiš luksuz?
[/quote]

:))))))))))))))))))))))

Ja res je, karantena slabo vpliva na tiste z zrahljanimi živci in načeto psiho. Pa menjava nickov ni lih moja specifika, ker potem bi bilo brez veze imeti stalen nick, pa naj bo rdeč ali črn, ko koga kam pošljem, želim da ve kdo ga je. 😀 😛

Kako bi pa izgledalo, da cela Slovenija dere ob sončnih vikendih na Obalo.
Kako je ob vikendih, potem ti niti ne veš.
Izola nabita, Koper nabit, Od Pirana do Strunjana nabito sprehajalcev.

Govorim seveda o letu brez pandemije.

A zakaj je hcavnica? O tem bi se dalo razpravljat.
Čik se nauči metat v posodico in ne v morje, čik ne tlači med reže betona, piksne in plastenke pospravi za seboj.
Da o plavajočih tamponih in vložkih, ki jih ne znaš pospraviti niti ne govorim in ti solim pamet, da v času menstr. ne hodi v morje.
Vidiš zato je naše morje usrano.
Pojdi sedaj ob obali, nikjer papirčka in morje kristalno čisto.

Uživaj ob domačem lavorju.
Pri nas bo tako vse pokalo po šivih od obiska.
[/quote]

Podpis pod post od”Ko vas bri”.

Ti Solni cvet pa se nauči brat. Ti je lepo vedala, da NE HODI na kopanje v scalnico, ki ji ti praviš morje. Tako, da ona tudi ne pušča čikov in piksen in dreka pri vas. Poznavajoč primorčke bi rekel celo, da so to navade vas primoročkov domačinov. In ne zmišluje si, da je sedaj vse čisto pri vas, ker ni.
Je pa seveda za lastno nemarnost in nekuturnost veliko laže okriviti turiste, kajne?

Naše primorje je ena sama mafija, prostitucija, droge, igralništvo. Zdaj bo malo konec tega, ker tujcev ne bo, bo se treba prilagodit domačim gostom.

Je pa tako, ni vse slabo. Jza sem več let zapored bil v kampu Fiesa, voda je bila čista , ambient lep, najbolj všeč mi je bila pa peš pot od Fiese do Pirana. Ta smo šli vsak dan. Piran je izredno lepo mesto, seveda za človeka s čutom, za bedake ne.

Podpis pod post od”Ko vas bri”.

Ti Solni cvet pa se nauči brat. Ti je lepo vedala, da NE HODI na kopanje v scalnico, ki ji ti praviš morje. Tako, da ona tudi ne pušča čikov in piksen in dreka pri vas. Poznavajoč primorčke bi rekel celo, da so to navade vas primoročkov domačinov. In ne zmišluje si, da je sedaj vse čisto pri vas, ker ni.
Je pa seveda za lastno nemarnost in nekuturnost veliko laže okriviti turiste, kajne?
[/quote]Pa sej je napisala, da ne hodi z menstro v morje.
Znaš brat al ne, al maš z razumevanjem težave?

Meni je pa na našem morju kar všeč, čeprav še nikoli nismo preživeli glavnega dopusta na slovenski obali. Pridemo za 1 dan na kopanje ali potep, včasih si jeseni privoščimo vikend paket v Strunjanu.
Na glavni dopust odhajamo nekam, kjer je več prostora (Grčija, Hrvaška, Italija) in ne delamo gužve na naši obali:)) Na nesramne Primorce še nismo naleteli.

Nesramne ljudi in ljudi brez kulture najdeš povsod. Med celinci in najbrž tudi med Primorci. Tudi med Grki, Hrvati in Italijani. Prav tako pa povsod najdeš tudi prijazne, prijetne in simpatične domačine. Ne moremo kar posploševati vsepovprek.

Zame osebno so v Sloveniji najbolj gostoljubni in prijazni Prekmurci (vsako jesen ali zimo pridemo vsaj za 1 teden v Moravske toplice), v tujini pa so najbolj prijazni Grki.

Seveda je Piran lep za zagovedanega bukseljna, ki kaj dlje od Pirana še v življenju ni prišel.😄😄😄 Bi moral najprej še kaj sveta videt, ti omejeni bumbar.😄😄😄

Seveda je Piran lep za zagovedanega bukseljna, ki kaj dlje od Pirana še v življenju ni prišel.😄😄😄 Bi moral najprej še kaj sveta videt, ti omejeni bumbar.😄😄😄
[/quote]
A na hrvasko bi moral?al v crno goro?grcijo?portugalsko?spanijo?kam da vidim kaj je to en presezek…al imas mislis septicno jamo ljubljan0?

Ljudje iz krajev, kjer znamo negovati vinsko trto, se vedno dobro razumemo. Tako je že več tisoč let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close