Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obala ljubezni

Obala ljubezni

Nekaj tednov je, odkar se je končala ta limonada. Priznam, sem jo gledala skoraj vsak dan, razen zadnji teden! Pa bi jo, če bi vedela, da se končuje. Mogoče katera ve, kako se je končala???

vsi so bli srečni na koncu in vsi so se poročili al pa se še bojo…

izkazalo se je, da je sin glavne protagonistke v resnici njen brat, ki se je poročil z njeno mačeho, še preden se je ona sploh rodila. njena snaha pa je pravzaprav umrla, tisto, kar smo gledali dolge mesece, je bil pa njen duh. neverjentno, a ne? ampak resnično…

olimpijka..ti pa si:)) hehe

Ja…to pa je resnično, res.

Olimpijka, ti je ostalo še kaj sape……. :-))))))))))

Mimi, poglej ti naslednji link. LP
http://www.geocities.com/TelevisionCity/9221/misc/recap.html

hvala

sape je, kolikor hočeš. ne samo za eno zlato kolajno. mimi, menda že snemajo obalo ljubezni II, tako da boš že še prišla na svoje!

Olimpijka, samo lepo kratko in jedernato si povedala. Nič slabega nisem
mislil.

Sory, če je bilo napačno razumljeno.

saj jaz sem tud vzela kot dobronamerno, menda si me ti napačno razumel. vse je kul, še bomo tekmovali in proslavljali…

:)))) Saj mi je dobesedno glupa, ampak sem jo morala gledat, ker je tako glupa :))))

jaz jih sicer ne gledam, ampak te čist razumem. sicer so pa nalašč narejene tako, da te potegnejo noter. in tisti, ki mislijo, da zasvojijo le neuke ženske, se motijo!! gre za ene vrste manipulacijo, ki pa se ji lahko uprete, če si tega želite. in če ste dovolj močni. pa če si najdete kaj bolj zanimivega in bolj blagodejnega zase. kar je pa zelooo priporočljivo!

pa brez zamere zaradi zgornjih mejlov!

Ni zamere, vsaj z moje strani ne. Pri meni je tale začetek sovpadel ravno z mojo porodniško in še prej bolniško, tako da sem bila “čist not” :))). Če bodo dvojko snemali, potem pa me ziher ne bo zraven. Razen, če ne bom šla takrat, ko jo bodo tukaj predvajali, na naslednji porodniško :).

MIMI!
Končalo se je tko- olivia je nehala pit, njeni otroci so se vrnil nazaj, gregory je šel v zapor, annie je začela hodt s tistim judom, cole se je vrnu nazaj, njegov fotr je začel s tisto od olivie nabolšo frendico, vanesa in michael sta se poročila oa meg in ben tut, marijja je spoznala enga druzga, pa ricardo pa gabi sta ostala skupi in to je blo to

Ricargo in gabi nista ostala skupi. Ona je šla ker je želela da se antonio in Ricardo pobotata.

ANDREJA, poslušaj DeklcO, ona vse ve o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close