ob prihajajocih praznikih za darilo…
Ojla!
Ce nimate ideje kaj podariti za prihajajoce praznike se lahko obrnete name. Imam namrec veliko nove (zapakirane) posode tupperware ki jo lahko kupite po polovicni ceni in podarite svojim mamam, sestram, prijateljicam,…
(posode Elegancia, bordo rdeče posode za piškote, mlinčke, posode za shranjevanje,…)
pozdravcek!
mia
Ojla!
Ker vas je kar nekaj zainteresiranih bi rada dodala, da imam omejeno kolicino posode. Pred letom sem tudi sama prodajala to posodo (2 meseca in se mi je nabrala. Veliko je sama uporabljam in veliko sem je podarila. Po polovicni ceni vam ponujam zato, ker je marsikomu zaradi visokih cen tezko dostopna. Kot sem omenila v zacetku vam jutri posredujem seznam, ce katera zeli vec pa vam lahko zrihtam stevilko kontaktne osebe, ki to posodo prodaja. Do takrat pa pisite kaj bi imele.
pozdravcek vsem,
mia
Kot sem že omenila bi mi zelo prišla prav kakšna posoda za shranjevanje peciva oz. piškot.
Kako pa to nameravaš poslati oz. prodati?
Moj mail: eber@email.si
Erika
Pozdravček!
Tudi mene je tvoje sporočilo pritegnilo. Posoda je res odlična, ampak tudi draga in če bi bilo mogoče bi tudi jaz kakšen kos kupila. Če imaš mogoče vrč termos,vrč preludio, kakšno posodo iz namizne kolekcije in pa krožnike novi klasiki. Plačala bi po povzetju ali če imaš ti kakšno derugo varianto! od kod prihajaš?
Hvala,Nani
Forum je zaprt za komentiranje.