ob pamet
Moški – kaj vas vzburi do skrajnosti, spravi ob pamet…?
Malo šampanjca, jagode, sladoled, zvezane rokice….
Prosim upoštevajte, da se to dogaja v najeti sobici – omejene možnosti …
Rada bi, da bi mu bilo res nepozabno, da bi bil presenečen…
Tisti,ki se želite le norčvati- PROSIM- preskočite mojo temo.
hvala
Timy, Timy zdej si me pa razočaral. ABC – definitivno šampanjček, jagode, namazati sladki greh – čokoladni (dobiš v Mercatorju za 700 sit kar veliko porcijo) po partnerju in lizati od vrha do tal. Ne pozabi pogrniti čez vse rjuhe, ker bo packarija na kvadrat, potem vse skupaj vržeč v smeti al pa opereš, če imaš voljo. Definitivno igrice z hrano. Prija tudi mrzlo grozje – kuglice po telesu….. Waaaauuuuu, kar prijelo me je.
Brigita
Enax – forum ni namenjen skoku čez plot. Tud nobeden ne govori o tem. Pazi, govoriti o nečem ni enako kot početi to. IN zakaj ne bi govorili o tem. Ja naj Timy počne te stvari s svojo ženo – točno tako, prav imaš. Debata na tem forumu pa se lahko nadaljuje – spraševala je abc, ki pa ni poročena.
Brigita
hej abc!
lej. igrice s hrano so lahko fina popestritev, ampak marsi kdo tega ne mara. tut meni nekako ne gre skupaj s sexom, čeprav je oboje sla po nečem. eno po okusu, drugo po… ne vem… marsi koga ideja, da bi bil popacan s hrano, ne rajca. poližeš pa ga lahko tudi brez tega. ampak to ej samo moje mnenje
nisem pa še srečala moškega (popravite me, če se motim), ki ga ne bi obnorela sexy (pa ne prostaška in preveč kurbiš) opravica, v kateri odplešeš serjo sexy gibov. ne pozabi, da so moški vizualni tipi in da se pri njih začne sex najprej v glavi seveda v kombinaciji s hudo domišljijo. bolj ko mu boš pustila, da mu domišljija laufa, bolj bo zažgalo. ja lahko ga zvežeš, kajti, če te ne bo mogel zagrabiti takloj ko te bo hotel, bo stvar še bolj napeta ( in trda :)))) ). vzami si čas pri čaranju in očaranju.
ko boš zaključila s plesom naj sledijo dotiki, vmes pavzica, požirek vina, pa spet igra naprej. naj traja traja traja :))) veliko užitkov!
Dobro bi bilo, če poznaš njegove in ne “naše” želje. Marsikomu,je igrica z šampanjcem,jagodami, sladkim grehom…. privlačna, njega pa mogoče s tem odvrneš. Mogoče bi za prvič uporabila malo manj “dodatne opreme” in uporabila svoje naravne čare, ostalo pa naslednjič,ko bi med poležavanjem in carkljanjem po sexu (ali med eno izmed “rund”) z nagajivimi vprašanji izvedela iz prve roke, kaj mu je všeč in kaj ne. Mogoče?
Sadna res domiselna si in moram reči,da si kul.Mene pa privlači in obnori dekle oziroma partnerka v zapeljivem seksi mini krilcu ali daljšem s globokim izrezom,črnimi najlonkami in visokimi petkami,globok oprijet dekolte ali viden trebušček ter zapeljivi gibi.Seveda zraven sodi še make up,tak bolj erotičen.V postelji pa rajcanje z majhno ledeno kocko,katera se počasi topi na ženskem telesu seveda z njo potuješ po vsem telesu.Lahko dodamo seveda že prej omenjene jagode in dobro vino.Aja zelo me prijetno vzburijo tudi ženske,ki imajo oblečene oprijete bele hlače spodaj pa vidne sexi tangice.Sadna lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.