O vprasanjih na forumu
Vsem tistim, ki zelo pogosto na forumu postavljate vprasanja o tem kaksno je vreme na destinaciji v posameznih mesecih leta, svetujem, da odgovor poiscete na http://www.lonelyplanet.com: izberete worldguide, nato celino in drzavo in koncno se “when to go”.
No in to sploh ni edini vir osnovnih informacij o vremenskih/klimatskih razmerah po drzavah in mesecih.
Nasploh se mi zdi da se mnogim ne da niti malo potruditi in poiskati informacij na netu. Po moje je dokaz lenobe, nesposobnosti ali ignorance, ce kdo na forumu postavi vprasanje tipa: “Letos bi rad sel v (npr.) Indijo. Zanima me kaj se splaca pogledat, kdaj naj grem, koliko denarja rabim, ali rabim vizum, kje dobim poceni letalsko karto, ali tam govorijo anglesko…?” OK, malo karikiram, ampak hocem reci, da ce se enkrat odlocis nekam iti, poisci si osnovne informacije sam, na forumu pa sprasuj po podrobnejsih receh, za katere je vazna osebna izkusnja iz prve roke.
Pa prijetno potujte!
Človeška lenoba je bila od nekdaj glavno golnilo napredka. Zakaj bi bilo tukaj drugače? Vsi pomembni uporabni izumi so nastali zato, da bi si človek olajšal svoja opravila.
Če nekoliko karikiram Jožetov komentar, nekateri postavljajo celo vprašanja v stilu: “Imam xx.000.000 $. Kam naj odpotujem?”. Kako bi pa opredelili tovrstna vprašanja?
Forum je zaprt za komentiranje.