Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek O samozadovljevanju…:)

O samozadovljevanju…:)

1. Nimam pojma, zakaj je to se vedno taksna tabu tema… Razen na internetu, seveda:)

2. Ali se spomnite, kdaj ste se zacele samozadovoljevati?
Zase vem, da sem zacela pri 4-ih. Da pa sem izvedela, kaj sem pravzaprav pocela vsa ta leta, sem stela ze 8-9 let, ko sem to prebrala v knjigi. Ce s komerkoli o tem govorim, kdaj sem zacela, mi rece, da sem pohotnica… Ne stekam…

3. Kolikokrat povprecno na dan to pocnete? Kaksni so vasi rekordi? 🙂
Moji rekordi so min 10-15x /dan. Ko sem se z bivsima pogovarjala o tem in omenila to cifro, sta bila cisto iz sebe in spet sem bila pohotnica… Jaz pa sem vedno mislila, da je to malo in da fantje pocnejo vsaj 10-20x vsak dan v minimumu. Stevilke, ki pa sta mi jih navedla, so bile porazno… nizke!

OK, fajn se mejte! 🙂

LP

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Mogoče ne boste verjeli, ampak v obdobju adolescence sem se samozadovoljevala tudi do šestkrat na dan, pri tem pa sem doživela približno 6 orgazmov na “rundo”. Če to zmnožimo dobimo kar lepo številko orgazmov, ne?

Jaz se ne spomnim tocno kdaj sm zacela ampak je moralo bit tud precej zgodaj..pa tud nism dobr vedla kaj delam.Nism pa nikol stela kolikokrat ampak vem da je blo kksne 5x na dan ali pa vec..
Wes kaj nepredvidljiva jaz bi vzela za kompliment da sta ti rekla pohotnica.:) Gotovo raje to kt pa frigidnica al pa kej…

V naslednjem življenju pa boš verjetno moški, ki ni sposoben niti erekcije. Za kazen, ker grešiš grešnica poredna.

Jaz sem enkrat prebrala nekje, da ko se otroci božajo po spolovilih je to, da jim paše lagoden občutek, orej da to ni samozadovoljevanje ampak kot neko uspavanje pred spanjem….

Zase vem, da sem se božala….kot otrok, ko pa sem enkrat odkrila, da gre prstek lahko tudi v nožnico…to je bilo odkritje šele….ja sem se ampak morda trikrat ali štirikrat na teden…mislim da to ni veliko…vse pa je seveda odvisno od človekovega libida….

Tudi jaz sem zacela ze zelo zgodaj in se spomnim, da tudi nisem tocno vedela, da je to to, ampak sem izvedela sele kasneje.

Vcasih se ne samozadovoljujem tudi po kaksen teden, potem pa celo 5x in vec zaporedoma. Samo kaj, ki me potem naslednji dan tako boli scegetavcek, da se ga ne upam niti dotakniti.. ihihi..

Kako se pa samozadovoljujete – na kakšen način? Kako doživite najintenzivnejši orgazem? S prsti, s pomočjo vibratorja? Jaz se ponavadi tako, da si v nožnico vtikam kak debelejši svinčnik in si hkrati dražim ščegetavček. Pride pa mi zelo hitro, v približno eni minuti.

Jaz si vedno samo drazim scegija, se nikoli si nisem kaksnih predmetov ali pa prstov vtikala not.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Jaz se grem pa zdajle-joj kako bo fino.

Poiskusila sem že vse živo, od banane do korenja, sveče, vibratorja, seveda, združeno s draženjem ščegetavčka in vedno sem doživela orgazem…….zdaj ko sem že velika in to obvladam. včasih vem, mi je skoraj roka stran padla, preden sem se stresla od naslade. Kadar sem zelo potrebna, je dovolj da si samo dražim ščegetavček in si zamišljam, kako imam v sebi njega in mi pride, morda se moram s prstom samo dotakniti vhodav nožnico in sem tu……ne, tam.
Lepo je na tak način spoznavati samo sebe, pa še tako lepo pomirjena sem po tem. Če mi slučajno ne uspe priti do orgazma (v službi je včasih to težko), je prva stvar, ko zagledam fanta, jasno, seks.

LP m

KAJ PA Z JAPONSKIMI KROGLICAMI, JE ŽE KATERA DOŽIVELA ORGAZEM? ČE GA JE, KAJ JE POČELA?

Jaz sem ze veckrat slisala za te kroglice, videla pa se ne. Kako se sploh uporabljajo? A res da jih mas tud, ko gres npr. ven?

Ful fajn, jaz sem se danes ze trikrat, pa mislim da ni se konec za danes. Imam tudi te kroglice, ampak se ne sprehajam z njimi okrog. Vstavim si jih, potem pa pocasi vlecem ven, pa spet not, …kot dodatek k igri s prsti 🙂

Kje pa se jih da kupit? Verjetno samo v sex shopu, ne?

Dober večer drkadžije.Kot vidim še vedno drkate.

Ja, jaz sem jih dobla v Venera shopu

Kaj pa ve vezane zenske? Se potem se samozadovoljujete al nimate te zelje? Recimo vec al manj se moski vseeno samozadovoljujejo ceprov majo zensko itd.

Ja, jasno da…….saj nismo narejene na uro – ura je osem, otroci spijo, mož je na položaju, čas je, da postanem potrebna. Včasih te pač prime v službi, ali pa na sprehodu s psom……razumeš?

LP M

mojam no sj men je to normalno..ampak poznam kr neki zensk/punc ki so pa zdj ko imajo fanta resnega in sexajo z njim prepricane da samozadovoljevanje ni vec vazno…ali pa nocejo priznat..poznam pa tud druge ki odkrito priznavajo da se se vedno samozadovoljujejo in da se ne sekirajo ker se njihov fant samozadovoljuje..ene bi jim pa to najraje kr prepovedale..

Mogoče ne spadam sem ker sem moški pa vendar. Moja se ponavadi, kadar sem službeno odsoten, jaz se pravilom vedno naslednji dan po seksu, ker se mi dogaja, da sem potem še bolj potreben kot sem bil, čeprav sem dobil svoje… 🙂 Sicer se pa o tem kako in kdaj ne pogovarjava. To je intimna stvar vsakega.

Imam tipa in redno seksava, ampak on vedno ne more biti na voljo, zato takrat počnem to. Njega pa res ne moti, kot ne moti mene, da on masturbira.

Največkrat uporabljam samo svoje prste in domišljijo. Dražim si ščegetavček, nekako mi ni prijetno, ko si dam prste noter, ker ful čutim tisto nagubano tkivo in to 😛

Zanima me kako lahko doživite več orgazmov v enem dnevu? Mogoče celo med enim sexom?
Jst še nikol nism doživela večkrat, vedno je le eden, če se pa trudim za drugega se mi pa ne da več, ker traja 100 let in pol že jest odneham.

!!”#, to je odvisno od zenske. Nekatere dozivijo vec ograzmov med seksom brez nobene dodatne pomoci, nekatere se sploh niso dozivele orgazma. Baje da treningi veliko pomagajo (fizicni kot tudi psihicni).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close