O madona
Danes dostopam do mona z ene x naprave in zdaj šele vidim, kako so neznosni z reklamami.
Dobesedno nečitljivo, ker se reklame pojavijo VSAKIH 10 so 15 sekund… :-O
A kdo tako hitro bere? Jaz že ne….ubogi vsi tisti brez adblockerja…in ne vidim zakaj bi kdo vztrajal na tako neznosno nečitljivem forumu…
daisycutter, 15.08.2025 ob 12:47
Danes dostopam do mona z ene x naprave in zdaj šele vidim, kako so neznosni z reklamami.
Dobesedno nečitljivo, ker se reklame pojavijo VSAKIH 10 so 15 sekund… :-O
A kdo tako hitro bere? Jaz že ne….ubogi vsi tisti brez adblockerja…in ne vidim zakaj bi kdo vztrajal na tako neznosno nečitljivem forumu…
Nisi se rabila trudit. Celo lepše bi bilo, če repla ne bi sploh prisralo sem.☝️?
Madonna’s ability to reinvent herself over decades is much like Landscape Architecture adapting to trends and needs while maintaining a timeless foundation of beauty balance and purposeful design
Visit now: https://www.landscapetheorystudio.com/
lloyd, 15.08.2025 ob 13:21
Ni treba, hvala. Če dam čebulo na nos bom glih ene tolk vidu.
??? Jaz sem se pa navadil da mon izključno s telefona. Še tablca mi je nepraktična, ker ponavadi ležim na kavču. In ne boš verjel, vid na blizu sem si s tem izboljšal. Je kot trening oči.
Reklam pa ni. Uporabljam brave. Drugače imaš pa tudi opero z ad blockerjem, pa brskalnik ad blocker, vivaldi in še jih je. Celo microsoftov edge na telefonu blokira oglase.
Anonimno 4839, 15.08.2025 ob 13:28
Vsiljive reklame so problem po celem netu ne samo tukaj.
Zato pa obstajajo adblokerji že več kot 10 let.
Men je to jasno, pa sem vseeno šokirana ko vidim, kako neverjetno so se zadeve stopnjevale od takrat, ko sem bila nazadnje brez adblockerja…
Tole zdaj dejansko onemogoča branje ali uporabo strani…samo še klikaš po x-sih….
daisycutter, 15.08.2025 ob 14:48
Men je to jasno, pa sem vseeno šokirana ko vidim, kako neverjetno so se zadeve stopnjevale od takrat, ko sem bila nazadnje brez adblockerja…
Tole zdaj dejansko onemogoča branje ali uporabo strani…samo še klikaš po x-sih….
Men je pa všeč. Se probam odvadit od tega vraga. Ko nimam kompa zraven, kar gre.
Forum je zaprt za komentiranje.