Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice o hotelu v Lloretu

o hotelu v Lloretu

Labela, glede na to, da se nonstop nekaj buniš (pred in po loretu), morš vzet v zakup, da boš dobla nekaj negativnih postov na svoje pisanje! Buniš se pa glede vsega (sprememba hotela, izgled sob, hrana, vzdušje v Loretu…). Jaz sem se pač osredotočla na hrano, me je že v tam ena razkurla (zato je blo moje pisanje mogoče malo preveč ostro-če je res blo), ko ni nič jedla in so same pripombe padale glede hrane. Naj ti povem, da tud jaz ne pojem vsega, kar dobim na krožnik (še najmanj žužke, čeprav so baje užitni), pač pa potegnem iz tega najboljše, kar lahko. Če pa ne, grem jest drugam (v restavracijo, pa čeprav je to McDonald). Se pa zato ne bunim javno, sploh pa ne tam, kjer ma folk več izkušenj s potovanji in je že marsikaj doživel (slabšega). Vem, da bi me povozli.

Tak da naslednjič, ko se maš namen smilit komu, jokaj raje sorodnikom pa prijatlom, ko pa tu gor. Ker občasno res pretiravaš. Jasno pa je, da maš do pisanja vsako pravico (tudi negativnega, tud negativne izkušnje so menda dobrodošle), samo potem ne bodi užaljena, ko ti kdo nasprotuje. Da pa je blo vse tak slabo v Loretu, pa ne verjamem, ker midva sva se imela super. Kljub razgrajaškim maturantom, jokajočim dojenčkom, skrajšanem dopustu s strani agencije, pokvarjenem liftu, netočni vodički, 32 urni vožnji domov in še kaj bi se našlo. Ampak tak to je, in če te take stvari spravijo tak blazno ob živce.. Ostani raje doma. Al pa se ne sekiraj zaradi vsake malenkosti, ni vredno. Oziroma se ne sekiraj predolgo 🙂

Ponovno: brez zamere

Lp, Nataša

špela napisal:

> , samo v hotelih ponavadi ne vidiš
> njihove tipične kuhinje, ampak jo prilagodijo tujemu turistu –

Dobro si tole povedala, Špela. In to je eden od razlogov, zakaj NE hoditi na take paketne izlete. Našo hrano lahko ješ doma. V tujini je treba preizkusiti njihovo.
Pa tudi pri drugih stvareh nekateri pričakujejo udobje lastnega doma. In potem jokajo, ker je tam vse drugače, kot v domači zakotni dolini.

In še nečesa ne razumem. Zakaj iskati najcenejšo ponudbo, potem pa tam pričakovati najboljšo postrežbo?

ki sploh ni bla slaba… 🙂

No tkole, zdej pa dejte še meni kakšno “popotnico”, ker odhajam tja junija (pa nimam več 20 let) !
Hvala!

Hm…sam neki ti lahko napišem….Mej se dobr,pa ne se obremenjevat z malenkostmi…kot npr. hotel,hrana…..Sam žuri ga…tko sm ga tut jst in sm se mela fulllllllllllllllllllll dobr=)

Če te kej zanima podrobno pa praši=) Npr….o klubih…pijači=)

Zadnja sprememba (03-05-04 10:02)

Je bla raznolika hrana,sam mogoče ste jo vi spregledal,k ste se že na začetku zmrdval. Verjetn se to mau kruto sliš,sam tko je. Smo mel ribe,meso,pomfri,razne solate, testenine, riž in še enkrt riž….pa še se je našl stvari…ZDEJ PA DOST O TEM…..=)

Se popolnoma strinjam z Lianno! Z obema postoma 🙂 Ti samo uživaj Helga.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close