o hotelu v Lloretu
hotel je bil res zanič opremljen-kopalnice lepe, postle pa špartanske-na ”sklapanje”, neka razpadajoča miza z nekim čudnim stolom, samo kopalnica je bila lepa….in za nameček še pol hotela mondialovih maturantov, ki so tolkli po vratih in vpili in….
in sobe niso imele tv-ja, ki bi prišel prav pol urce pred spanjem….
lp,labella
Nič ne vem. Nam je tut počila guma ko smo se tja peljali tko da smo meli malo zamude. Drugače je bil pa lastnik tistega busa na našem busu( tudi vučko) in je rekle,da so pri Genovii in da ob 8h zjutraj naj bi poskusili popravit….če pa jim ni uspelo jih je pa šel iskat novi bus iz Ljubljane. Drugač ste pa itaq vedl kakšno je nočno življenje v Lloretu,tko da to z maturanti sploh ni bilo presenečenje.
nismo vedl, kakšno je nočno življenje v lloretu in tole z maturanti je blo veliiko presenečenje-to bi mogli na iliriki povedat. sicer pa, a nisi ti lianna rekla, da maturantje niso v našem hotelu??? v katerem delu hotela si pa ti bla, da ste mel normalne lesene postle????
in so mondialovi vodiči rekl, da nej njim točno povemo, kdo tolče po vratih in bla, bla, pa je fotr eno noč in eno noč mami čist znorela, k so tolk butal in vpil, vodič je bil pa z njimi, pa ni prov nč ukrepu.
maruška, v kerem busu si bla pa ti?
lp,labella
Ja sej mondialovci niso bli v našem hotelu,ampak v Frigoli. Tist neki maturantov k je blo pa v našem hotelu je blo pa tut full mau in niso povzročal tazga kravala k uni v Frigoli. Ja pa če vas je to tok motil se pa pritožte pr Iliriki ane. Nam so že takoj ko smo razerviral povedal kakšno je tam nočno življenje in da se zna zgodit da bodo maturantje tam. Sej najprej naj bi bli v drugem hotelu,sam so nas dal potem vse skupi. Ne vem no,men je blo full všeč in sm z vsen zadovoljna,no razn z lunch paketi:( To je blo pa grozn..no una roza salama. V katerem delu si pa ti sploh bla.?Jst sm bla v drugem nadstropju na desni strani in maturantov ni blo. Tko da se vi verjetn sam mel to nesrečo da so bli glih pr vs. A izleti so ti bli vredu?
labella :)), a veš , kako srečna si lahko, če je to zate tak problem – si pomislila, da drugi lahko samo sanjajo, da bi doživeli tvoj “problem” :)?
Sicer pa…imaš travel, zakaj ga nisi izkoristila in povprašala prej? PA kolikor se posmnim, so že tle pisali , da bodo maturanti tam – ker takrat se jih je lianna še branila :)).
Lloret je zelo znano po žurih, maturantskih izletih,…sicer pa…pri toliko busih SLovencev menda ja niste pričakovali miru in tišine!?!?!????
Predvidevam, da je tebe grizlo, ker nisi mogla iz starševih krempljev (koga pa ne bi v tovjih letih) :)? Najboljše , da v prihodnje narediš takole – starša pošlješ v eno mirno odročno zdravilišče, ti pa greš še enkrat v lloret in si daš duška :). Če ti je pa lloret bil predaleč, pa pojdi v Rimini, zraven vzami spalko in se pokni, kjer bo prišlo 🙂
Uživaj življenje in se ne obremenjuj z malenkostmi…
Tale tema o Lloretu me že nekaj tednov prav prisrčno zabava. Najprej pritožbe pred odhodom, potem, jasno, pritožbe po vrnitvi.
Labella*, nisem še bil v Lloretu in tudi nimam nobenega namena tja hoditi, vsaj s tako množičnimi transporti ne. Kljub temu pa mi je popolnoma jasno, da tja vodijo skupine maturantov in jasno mi je tudi, kaj je v takem okolju pričakovati. Tega res ni težko predvideti. Zato se mi zdi vse tole jokanje popolnoma nepotrebno. Vam je pač ustrezalo, da greste tja, kjer se 24 ur na dan žura. Drugače bi se lahko odločili za počitnice kje drugje.
A te je doletela zložljiva postelja, ki jo hotelirji imenujejo dodatno ležišče, starša sta pa na normalni spala, kaj? Za malo denarja malo muzike…
ne, prav vsi smo imeli pomožne postelje-v obeh sobah so bile 4 pomožne postelje.
ja, sem narobe prej napisala-ja, smo vedli, za nočno življenje v lloretu, o maturantih pa žal ne. ja, ok, grejo tudi, ne bodo v istem hotelu. smo imeli pa to ”srečo”, da so bili v sosednji sobi.
in meni ni do žuranja, še zdaleč od tega. tišino smo pričakovali v hotelu! ne sicer smrtne, ampak tako, da se da živet.
bili smo pa v prvem nadstropju, kmalu za ”ovinkom”. so bili pa še hujši razgrajači od naših maturantov-italjani! je bla sestrična z mondialovci lani na maturancu v grčiji in je rekla, da po določeni uri v hotelu niti radia niso smel imet prižganega in da so v hotelu morali biti tiho.
ja, ne spominji me na lunch paket! če bi ga sam še enkrat vidla, bi kar bruhala:)))) une roza salame se niti dotaknila nisem:)))) pa una pomaranča je tut smrdela:)))
Od izletov dodatnih smo šli pa samo v marineland in une dve v kolososa na pena party. v marinelandu je blo fuuuuuuuuuuuuuull dobr:))) smo šli tisti dan, ko je bil izlet na costa bravo v barcelono z vlakom v shopping:)
lp,labella
Ja jst sm bla tut na pena party-u in je blo full dobr…No sam mokra sm bla ful…superge pa to. Drugač sm bla pa na vitežkih igrah in je blo tut fulllll dobr=) Men so ble cele počitnce fulll hude…..mau sprostitve pa to,preden se spet šola začne. Lunch paket pa itaq sux. Smo si raj tko kej kupil,k pa tist jedl. Aja sladoled v hotelu je biu fullllll dobr….pa pomfri tut=)
JOJ folk pa saj to je noro. Že od kar spremljam temo o Loretu gre nekaj narobe. Le zakaj, saj ste že prej vedeli v kaj se spuščate, in to ,da je Loret zelo žurerski piše v vsaki brošurici. Sicer pa kaj bi se sekirali važno, da ste prišli nazaj živi in zdravi pa da ni blo kakšnih terorističnih napadov:)
Drugače pa nekateri nimajo denarja še za to, da bi se sploh lah šli tak špas teater.
pa ber zamere
Lunaa
ja, jst sem cel teden živela od pomfrija, makaronov in 2 sladoledov:) za zajtrk pa uno zanč marmelado žulila:)))) k je drugač sploh ne jem, sam v palačinkah, ampak tam mi ni druzga preostal.
jst bi šla tut kar nazaj, samo zajtrk bi zamenjala in maturante iz hotela vrgla:)))))))))))
lp,labella
pa prosm nehite že s tem, da je lloret žurerski in bla bla, ker maturanti nimajo kle nobene veze!
Mislim ej Labela…
Eni ste pa res razvajeni… Sicer nisem bla v vajinem hotelu, ampak lahko povem, da ste eni res nemogoči. V našem hotelu smo meli samopostrežne obroke, kar pomeni ogromno izbire pri hrani, ki je res raznovrstna in vseh okusov. In pol se eni bunijo(te), kak zanič hrana je in bla bla… Ste pač v drugi državi, ki ima drugačen način pripravljanja hrane in res ne vem, zakaj se pritožujete nad tem! Jasno je, da se ne bodo vam prilagajali, kake hrane ste navajeni. Če ti ni bla všeč klobasa je pač nisi jedla (jaz je tudi nisem), kaj se treba zaj bunit nad tem! Prav žal mi je za tebe, ki očitno ješ samo McDonalds hrano, ker je španska hrana res dobra, samo če si ti izbirčna…
Pa brez zamere
Lp, nataša
Zadnja sprememba (02-05-04 20:52)
ej, natasha, sorči, ni blo izbire. in vsi v naši familiji smo vsak večer jedli pretežno enako hrano, pa mami in oči nista zbirčna! paelle pa nihče ni poskusil. na viteške igre pa nismo šli, ker nas ni zanimalo, pa še oči bi lačen ostal:)))))) namreč-ne je piščanca:)))))
lp,labella
grem dol od kle, zgleda se smejo tukaj pogovarjat samo taki, ki pojejo tudi žužke, če jim to pač ponudijo, spijo magari na tleh v hotelu, ki ga sestavlja en sam samcat šotor, jim po glavi lahko norijo maturantje, ker so oni tolk kull, da sploh ne rabjo spta,itd….
labela kaj se tko pritozujes nad loretom, to kar se dol dogaja vzames v zakup, ker dol ga gre 99 % folka zurat, ubistvu se ga greva napijat za 7 dni in toj ubistvu skorej pomen tega, tako da je to tam cisto nekaj normalnega, turisticni delavci imajo radi maturante da pridejo dol in jim sezono zacnejo ze konec aprila, se najrajsi imajo slovenske maturante, kar se tice hotela je pa tko za majhen denar malo muzike ni kej, drgac pa ce si zivela od tega kar napisala, si si sama kriva, dol je izbira hrane zelo velika tako da ce ti pase si izberes tisto kar jes, v tem vidim najbrz bolj tvojo izbircnost kot kaj drugega …. lp
ej se nism misnla vmešavat v vaše globokoumne pogovore, ampak tut jst sm bla z iliriko v lloretu v hotelu flamingo in res ni bilo ne vem kakšne hrane na izbiro – kar je labella naštela da je jedla je bil že skor celoten meni. valda, da majo španci dobro in raznoliko hrano, samo v hotelih ponavadi ne vidiš njihove tipične kuhinje, ampak jo prilagodijo tujemu turistu – in seveda je najlažje skuhat makarone in pomfri – to vsi jejo!
zdej pa nehite že enkrat!!! sej je blo super, sam so pa stvari ki vsakega posameznika motijo – imajo pravico do tega!
Forum je zaprt za komentiranje.