NY-Miami
Razmišljam, da bi se odpravila na pot najprej v New York, potem pa še za kakšen teden na Florido.Je mogoče že kdo bil na taki poti?
Zanima me, če kdo pozna kakšen hotel, apartma ali sobo, ki bi bila cenovno ugodna.
baje v Miamiju živi tudi slovenec, ki oddaja sobe po zelo ugodnih cenah. Ga mogoče kdo pozna?
Hvala za odgovor.
LP,Tina
Bil sem ista varianta NYC pol pa Miami beach lansko leto, važn je da greš na florido enkrat od decembra pa do junija, sicer je mal(u bistvu velik) dražje kot v off season-u je pa vreme ta prav ne preveč vlage pa sonce konc poletja se pa začnejo hurikani in podobna neugodna vremenska… Jest sm spal v hotelu na Collins avenue (gl. cesta na miami beach-u) 60 $ na noč ni važn al ena oseba al pa max. 4(zajtrk bl bedn je v ceni). drgač se da za 20 $ spat v takih bol k bed$breakfast zadevah tud na beachu, slovenc k dol žvi se mu pa reče Ružić, sam to so bol mutna posla. na internetu se da vse rezervirat ugodno, razni offerji, ni pa ta amerika glih več tko pocen, burger na plaži 10$ in podobno.miami najbolš je pa sigurno marc,april.
lp.
Pa mau španščino ponov, bo bol prov pršla v miamiju k pa angleščina
Ojla Tina,
Jz se tja orpravlam konc Aprila za dva tedna.In ti sporočim kaj več ko pridem nazaj.
Za kej več me lahko tud pokličeš na 041-548-353 Simon ali pa si mal ogledas moj homepage na:
http://www.geocities.com/nemanics pa si mal moje podstrani oglej,tam k piše moj trip to USA al pa Australija,sam tok da veš da še niso vse slike gor.To je sam ta prva USA izpred 4 let lansko letna še ni gor.
No lepo se imej ,
Ciao Simon
Živjo,
prijateljica je prišla z Miamia.Tam je bila 3 tedne.
Lahko ji pišeš na : DI505@hotmail.com
LP
Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.