Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nvem kaj je bolj absurdno

Nvem kaj je bolj absurdno

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:58

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 21:56

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:51

Anonimno 6993, 09.09.2025 ob 21:31

To je francoska luksuzna znamka, če ti ustreza kupiš, če ne greš kupit drugam, kaj drugega, se ti ne zdi? Verjetno tud Gucci ne kupuješ ali YSL ali Balenciage, tko da ostani na tebi všečnih in dosegljivih znamkah. Kaj vse se prodaja, pa ni šans da bi kupila a ni tko?

Zadig & Voltaire is a French brand that offers accessible luxury fashion with a distinctive blend of rock-and-roll and Parisian-chic styles. Known for its edgy, rebellious spirit and use of luxurious materials like cashmere, leather, and silk, the brand provides contemporary ready-to-wear clothing, accessories, shoes, jewelry, and fragrances. The brand embodies a chic and relaxed form of luxury, combining effortless style with a sophisticated, modern cool.

Ma trapa ravno francosko največ kupujem. Ne gledam tega po naključju, je pa res, da mi mora bit vsaj všeč. Ti,ki rabiš guglat kaj je to za ena znamka si videt bolj v temi?

jaz tud veliko francosko kupujem….tud solato hehe…ki pa je menda v resnici ruska pogruntavscina ….kdo bi vedel

Francoska kupljena je pa res redko kakšna dobra. To morš pa že sam skup nametat.. js nardim perfektno!!?

ti cist verjamem…da nardis perfektno….zame ko nisem aklih je pa tud kupljena dobra hehe…..salomela gratis hehe

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:56

Navajo saj tk je povsod? folk pa misli kk top level kupi. Sj sem sama pogosto podobna. Sm kupla longchamp sončna očala,debel okvir mačji look, cena 270€. Pa so zero na udobju.

Ja verjamem, pa na netu na fotki dobr zgleda, ko pa dobiš v roke je pa stvar dostikrat kar nekej.

Očala pa itak samo v optiki, da probaš in vidiš kako ti pašejo na fejs in kakšen filing jih je nosit, da te ne tiščijo ali pa, da niso slučajno prevelke/preširoke. Enkrat sem Ray Ban-ke kupil po netu in so bile preozke in tudi videz na fejsu seveda ni bil glih top, pa so ble dizajn k kao paše na moj fejs.

Itak pa na vseh izdelkih služijo nenormalne vsote, marže 500% ali več, čisto nerealno, odirajo nas, mi budale pa plačamo. Eh, če smo glupi, zakaj pa ne hehehehe.

Visoka moda je pa sploh največji nateg, Gucci šit za 50 eur prodajajo po par jurjev, pa majce za 2 eur prodajajo po 120 eur in več.

crazyfrog, 09.09.2025 ob 22:00

?, 09.09.2025 ob 21:57

Zabica, v preteklosti sva imeli nekaj sporev. Zakopljiva sekiro. Kaj pomeni vpizdnice? In zakaj nazivas ljudi, ki se odzovejo na tvoj post, s trapo?

Resno? Lepo?

Zato, ker me takoj nekaj sodijo in modrujejo. Kaj ni trapasto, da mi piše o znamki in kritizira kaj kupujem pa o men ne ve nič,še manj kot ti.

Swy so vpizdnice. To so pajkice,ki se zarežejo v rit. Mam ene. A prpopam še sliko?

Pa dej pripopaj se sliko, ce jo ze ponujas.

Đuli pr hrani morš bit aklih..  sploh kupljeno ni nekaj.. ? se splača kuhat..

Navajo pasaj sm jih v optiki vzela. Kaj pa je tam tist parminutni posvet.. nč od nč pol v praksi pa vidiš, da lesk iz trgovine ni prišel v paketu?? do zdaj sm očarana sam pr športni opremi, da dejansko velja daš velik dobiš velik.. oprema+oblačila. Sm kupla nečaku la sportiva trekking obutev, jih je dobila potem še moja hču in za njo še tmal, pa še zmer je podplat super in ostalo tud..

Tk tk žvauca. Jaz ne otrokom ne sebi nisem nikoli kupoval obutve in obleke na spletu. Razen sinu kimona za borilni šport, ker jih v bližnjih trgovinah ni.

modrivrag, 09.09.2025 ob 22:21

Tk tk žvauca. Jaz ne otrokom ne sebi nisem nikoli kupoval obutve in obleke na spletu. Razen sinu kimona za borilni šport, ker jih v bližnjih trgovinah ni.

Js skor vse kupim na spletu. Fizićne trgovine so zahirane napram spletu. Tut varstvo lotrošnikov je močno. Preverjaš al je stran legit al ni. Bereš opise. Pogosto imaš clo virtualno probo.. tk tk tk ja dragi vrag zdaj so drugi časi. V otroštvu mi je pa šivilja najvč šivala vse??

Meduza nimam nobene fotke. Drugič slikam,kojih oblečem.

Francozi tej solati pravijo makedonska 🙂

Superge so mi pa všeč, ne vem, kaj je na njih absurdnega? Cena je tudi normalna, s popustom. In lahko potrdim, da so ZV stvari lepo nosljive in trpežne.

crazyfrog, 09.09.2025 ob 22:25

Js skor vse kupim na spletu. Fizićne trgovine so zahirane napram spletu. Tut varstvo lotrošnikov je močno. Preverjaš al je stran legit al ni. Bereš opise. Pogosto imaš clo virtualno probo.. tk tk tk ja dragi vrag zdaj so drugi časi. V otroštvu mi je pa šivilja najvč šivala vse??

Meduza nimam nobene fotke. Drugič slikam,kojih oblečem.

Super, te drzim za besedo.

Kurac ti je to, ti jaz povem. V trgovini lahko probaš pet deset športnih copat in samo ene bodo tisto vau, to je to. Enako za hlače. Dobro majice, zokni. gate, jakne ipd. je vseen klinc. Sicer pa vsak po svoje.

Ni to luksuzna znamka, tudi Lacoste ni, razen če vam je luksuz vse, kar je kvalitetno. Niti v sanjah ne dobiš, na primer,  Chanelovih copat za to ceno.

Kaj mi je najbolj absurdno ? To, da en dizajner napiše Voltaire na trgovino in na žnirance, pariški (in drugi) snobi pa to kupujejo.

Bah, 10.09.2025 ob 00:12

Ni to luksuzna znamka, tudi Lacoste ni, razen če vam je luksuz vse, kar je kvalitetno. Niti v sanjah ne dobiš, na primer,  Chanelovih copat za to ceno.

Kaj mi je najbolj absurdno ? To, da en dizajner napiše Voltaire na trgovino in na žnirance, pariški (in drugi) snobi pa to kupujejo.

Luksuz je dobra hrana, jasn mir in optimalno zdravje.

dobro jutro vsem in lep skok v nov dan!

Michelle348, 09.09.2025 ob 22:28

Francozi tej solati pravijo makedonska 🙂

Superge so mi pa všeč, ne vem, kaj je na njih absurdnega? Cena je tudi normalna, s popustom. In lahko potrdim, da so ZV stvari lepo nosljive in trpežne.

Danes so mi ze všečne bolj. Mogoče b

IMG 20250909 201328

Ja glej.. če bi rečmo mele bež vezalke bi že blo nekak..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close