Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nvem kaj je bolj absurdno

Nvem kaj je bolj absurdno

Motiv al cena..

IMG 20250909 201328

motiv je nikakersen….cena pa…glede na motiv tud ce bi bli zastinj jih ne bi nosil….tako da zame je tu cena brezprefmetna…ce te gllih zanima hehe

Kaj pa te žvauca?

IMG 20250909 203254

So ti všeč, ha?☝️?

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 09.09.2025 ob 20:31

motiv je nikakersen….cena pa…glede na motiv tud ce bi bli zastinj jih ne bi nosil….tako da zame je tu cena brezprefmetna…ce te gllih zanima hehe

Ja videt se prodaja, da si lah ceno prvoščjo.. tkle mamo?

crazyfrog, 09.09.2025 ob 20:53

Ja videt se prodaja, da si lah ceno prvoščjo.. tkle mamo?

dobro saj cena ni glih neka ekstremna 140 eur…kkr se je vse podrazilo….sam dizajn ni ok in se visoki so…ampak dobro jaz sem na star ojgen …nisem glih relevanten hehe

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 20:59

dobro saj cena ni glih neka ekstremna 140 eur…kkr se je vse podrazilo….sam dizajn ni ok in se visoki so…ampak dobro jaz sem na star ojgen …nisem glih relevanten hehe

Ma cena brez % je švoh 400€. Hallo..

Vrag vseeno so nike lepše

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:04

Ma cena brez % je švoh 400€. Hallo..

Vrag vseeno so nike lepše

cena je 139 eur….nabavna cena pa max 20 eur….kdor spusti ceno iz 400 ns 139 je dober trgovec ker bo se vedno zasluzil 100 eur hehe..

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 21:07

cena je 139 eur….nabavna cena pa max 20 eur….kdor spusti ceno iz 400 ns 139 je dober trgovec ker bo se vedno zasluzil 100 eur hehe..

Pa dobro pusti to mreženje. Saj je marsikaj tk. Vseeno pa vizualno ni prebavljivo pa se videt trži. Pomoje folk kupi tako sam zato, ker”košta” pol neki je ?

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:15

Pa dobro pusti to mreženje. Saj je marsikaj tk. Vseeno pa vizualno ni prebavljivo pa se videt trži. Pomoje folk kupi tako sam zato, ker”košta” pol neki je ?

pa ze…vedno me je impresioniralo kako so ljudje pripravljeni neki kupit sami zato ker je drago….kot hermesove torbice ki jih sivvajo v indiji po 50 eur kom….tu pa 3500 eur in gor…

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 21:19

pa ze…vedno me je impresioniralo kako so ljudje pripravljeni neki kupit sami zato ker je drago….kot hermesove torbice ki jih sivvajo v indiji po 50 eur kom….tu pa 3500 eur in gor…

Mja al pa zdaj aktualne swy -vpizdnice.

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:24

Mja al pa zdaj aktualne swy -vpizdnice.

hvala bogu za vpizdnice hehe…so vredne vsakega evra menda…jp pravi biznis je naredla ta z robo za 5 eur iz bangladesa….menda bo zdaj v murski odprla obrat za sivanje

Total cost

To je francoska luksuzna znamka, če ti ustreza kupiš, če ne greš kupit drugam, kaj drugega, se ti ne zdi? Verjetno tud Gucci ne kupuješ ali YSL ali Balenciage, tko da ostani na tebi všečnih in dosegljivih znamkah. Kaj vse se prodaja, pa ni šans da bi kupila a ni tko?

Zadig & Voltaire is a French brand that offers accessible luxury fashion with a distinctive blend of rock-and-roll and Parisian-chic styles. Known for its edgy, rebellious spirit and use of luxurious materials like cashmere, leather, and silk, the brand provides contemporary ready-to-wear clothing, accessories, shoes, jewelry, and fragrances. The brand embodies a chic and relaxed form of luxury, combining effortless style with a sophisticated, modern cool.

Navajo, 09.09.2025 ob 21:30

Total cost

A bejž no indijanec, zdaj se ze na to spoznaš in ti zaupajo informacije?????

modrivrag, 09.09.2025 ob 21:39

A bejž no indijanec, zdaj se ze na to spoznaš in ti zaupajo informacije?????

ti motenec mislix da ce na temuju kupis sranje za 15 eur mislus da si gs dobil.poceni hehe….proizvodni stroski za temu sranje 15 centov….se ti cepec…..colmarjeve bunde ki se prodajajo po 500 eur, nabavna neto cena brez davka 80 eur zdaj pa racunaj debil.pofukani …..zakaj mislis da je mont kozje propadel?ker so delali kvaliteto to pa ni poceni….ker se je sli za manufakturo….ne pa ta tvoje kitajsko srsnje kurbez nori zabiti

Mali čurek cesarjev gravž bo verjetno tudi multinacionalkam kaj predlagal.☝️????

Anonimno 6993, 09.09.2025 ob 21:31

To je francoska luksuzna znamka, če ti ustreza kupiš, če ne greš kupit drugam, kaj drugega, se ti ne zdi? Verjetno tud Gucci ne kupuješ ali YSL ali Balenciage, tko da ostani na tebi všečnih in dosegljivih znamkah. Kaj vse se prodaja, pa ni šans da bi kupila a ni tko?

Zadig & Voltaire is a French brand that offers accessible luxury fashion with a distinctive blend of rock-and-roll and Parisian-chic styles. Known for its edgy, rebellious spirit and use of luxurious materials like cashmere, leather, and silk, the brand provides contemporary ready-to-wear clothing, accessories, shoes, jewelry, and fragrances. The brand embodies a chic and relaxed form of luxury, combining effortless style with a sophisticated, modern cool.

Ma trapa ravno francosko največ kupujem. Ne gledam tega po naključju, je pa res, da mi mora bit vsaj všeč. Ti,ki rabiš guglat kaj je to za ena znamka si videt bolj v temi?

modrivrag, 09.09.2025 ob 21:47

Mali čurek cesarjev gravž bo verjetno tudi multinacionalkam kaj predlagal.☝️????

ko se bos naucil kiss filozofije ti bo lazje butec…Keep It Simple Stupid….za tebe sem jaz v poslu.profesor hehe

crazyfrog, 09.09.2025 ob 21:51

Ma trapa ravno francosko največ kupujem. Ne gledam tega po naključju, je pa res, da mi mora bit vsaj všeč. Ti,ki rabiš guglat kaj je to za ena znamka si videt bolj v temi?

jaz tud veliko francosko kupujem….tud solato hehe…ki pa je menda v resnici ruska pogruntavscina ….kdo bi vedel

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 21:52

ko se bos naucil kiss filozofije ti bo lazje butec…Keep It Simple Stupid….za tebe sem jaz v poslu.profesor hehe

Ti si neizobražen star mon trol pezdec in pedofil. To je vse kar si.☝️

Navajo saj tk je povsod? folk pa misli kk top level kupi. Sj sem sama pogosto podobna. Sm kupla longchamp sončna očala,debel okvir mačji look, cena 270€. Pa so zero na udobju.

Zabica, v preteklosti sva imeli nekaj sporev. Zakopljiva sekiro. Kaj pomeni vpizdnice? In zakaj nazivas ljudi, ki se odzovejo na tvoj post, s trapo?

modrivrag, 09.09.2025 ob 21:56

Ti si neizobražen star mon trol pezdec in pedofil. To je vse kar si.☝️

ce ti je tk lazje….v oddotnodti me lahko celo pretepes…da se bos boljs pocutil hehe

Julij Cezar, 09.09.2025 ob 21:56

jaz tud veliko francosko kupujem….tud solato hehe…ki pa je menda v resnici ruska pogruntavscina ….kdo bi vedel

Francoska kupljena je pa res redko kakšna dobra. To morš pa že sam skup nametat.. js nardim perfektno!!?

?, 09.09.2025 ob 21:57

Zabica, v preteklosti sva imeli nekaj sporev. Zakopljiva sekiro. Kaj pomeni vpizdnice? In zakaj nazivas ljudi, ki se odzovejo na tvoj post, s trapo?

Resno? Lepo?

Zato, ker me takoj nekaj sodijo in modrujejo. Kaj ni trapasto, da mi piše o znamki in kritizira kaj kupujem pa o men ne ve nič,še manj kot ti.

Swy so vpizdnice. To so pajkice,ki se zarežejo v rit. Mam ene. A prpopam še sliko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close