Nutrilite
Enkrat mi je ena ponudila prodajo športne prehrane. Itak se mi je zdel mal sumljivo… Jaz sicer bi prodajala izdelke, za katere lahko jamčim, da so OK, ni problema, ampak ker gre za izdelke, ki so ful rpedragi za tist kar ponujajo, pa sploh ni res, da so bolj kvalitetni, jih nisem hotela. Men ti izdelki, kolikor se spoznam na te stvari niso v redu. Spotaknila sem se pa še ob nekaj… Ena stvar, C vitamin od acerole… in je punca rekla, da je kao ful v redu, ker ne moreš dobit hipervitaminoze. Hipervitaminoze pa sploh ne moreš dobit pri C vitaminu, ker se višek izloči z vodo, ker je C vitamin viramin topen v vodi. In kupovat tele stvari je brezveze, ful drago, če pa dobiš C vitamin v prahu v lekarni že za 600 sit pa je za fuol dolgo. Aja, pol pa še proteini… halo mislim :)))) Tako dragih sojinih proteinov pa še ne… glede na to da je to najcenejši in najmanj kvaliteten vir beljakovin.
OK, če mate denar, pa če vam je navsezadnje vseeno kako kvaltetni so npr. proteini in itzdelki… Drugače pa nikakor… In jaz se res ne morem straniki lagat, da je nekaj v redu, če pa ni. OK prodajalka zgleda res nebi mogla bit :)))
xtrm, se popolnoma strinjam s tabo.
Mislim pa, da tisti, ki prodajajo te pripravke, nimajo veze kako deluje. Kot npr. tisto z vitaminom C.
In že tu je napaka! Proizvode je treba poznati, ne pa prebrati navodilo o uporabi in nato prodajati.
Alja, rajši jej sadje in zelenjavo. Jesen je sploh čas za domače sadje. Tako dobiš vse, vitamine, proteine, balast,…
Moja znanka prodaja te vitamine. In stalno teži. In potem sem se je tudi jaz enkrat usmilila in sem kupila Daily, ki vsebuje 11 vitamininov in 8 mineralov. Kao super in vse naravno in oh in sploh. In sem vzela vsak dan eno tableto in mož tudi. In se je mož v 14 dneh ful zredil. Tudi meni se je zdelo, da sem imela nor apetit, samo meni se ne pozna. In zdaj spet jemljeva navadne vitaminčke… Tista steklenička pa stoji.
jest tut jemljem minerale in sicer iz dveh razlogov, prvi je ta, da ne jem skoraj nic sadja ker ne smem vitamina c v preveliki koliciniin drugi je ta, da imam migrene in po nekih studijah minerali (in ne vitamini) pomagajo hmmm preprecevati napade, oz. pomagajo pri tem, da so migrene bolj po redko… ce se obnese… hmmm osebno mislim, da je vse v psihi,ce verjames vse pomaga … zato pa pravjo da je najbolj ucinkovita tableta “cuker tableta”…. lp
Forum je zaprt za komentiranje.