Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Nujno!Delo na ribiski ladji v Irskem

Nujno!Delo na ribiski ladji v Irskem

Zdravo,
NUJNO rabim denar, zato si zelo zelim iti delati na kako ribisko ladjo na Irsko ali na kako prasicjo farmo. Prosil bi za kakrsnekoli kontrektne informacije, telefonska stevilka koga, kjer bi lahko dobil delo ali koga, ki ve kje bi lahko dobil kako informacijo, …
Hvala lepa

mojster, če obljubiš da boš nehal težiti s tvojimi denarnimi problemi, ti povem kje lahko zaslužiš v sloveniji. brezplačen, preizkušen nasvet.

V Ljubljani resnično včasih zaposlijo študente za pranje mrličev na žalah.

ti je to dovolj morbidno delo? je pa resnično in zaslužek je tudi realen

lp

bv

ej ne vem ali se zajebavas ali res. Ce je res sem vsekakor pripravljen sprejeti tudi taksno delo, ker res nujno rabim denar, verjem da ne kar tako ampak se gre zares.

A mi lahko prosim poves na koga se bi lahko obrnil za to delo? Ja pa se tole, jst sem polnoleten dijak, upam da to ni tezava, da sem dijak in ne student. Pa je to delo za vsaj nekaj casa ali je sam tko kasn dan?

Drugace pa sem razmisljal, da bi cimpreje prisel do dela na kaki Irski farmi ali ribiski ladji tudi naslednje:
pripravljen sem dati zelo visok odstotek od placila, ki bi ga prejel na farmi ali ribiski ladji (delal bi cele dneve, kar sem tudi vajen), tistemu, ki bi mi zrihtal tovrstno delo in sel z mano delati na kako farmo ali ribisko ladjo, tudi stroske prevoza sem pripravljen placati, seveda bi poleg tega dobil tisti tudi placilo za delo, ki bi ga opravljal on.
Za kaj tako nujno rabim ta denar pa zal ne smem povedati.

ja ti si pa res revez……..
pomoje nikogar ne zanima zakaj ti rabis denar!!!!

lp

urska

bojanv sem klicau v podjetje, ki si mi ga omenil, in so rekli da za tovrstna dela sploh ne sprejemajo studentov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close