Najdi forum

Prosim če mi kdo natančno opiše, kako si naštimam film. Doma imamo polno najnovejših filmov, jaz jih pa ne morem gledat, ker si ne znam naštimat.
Možek spi in ga ne bom budila, sama sem nekaj poskušala, ampak mi ne uspe! Pa še to kako si izklopim vse tiste stvari (miško…) v spodnjem desnem kotu???
100× hvala!!!
čao

Tole mora bit pa res hudo nujno 🙂
Kake filme boš pa gledala med tem ko možek spi? Kakšne poučne? 🙂

Skratka, če možek tudi sam gleda filme, potem preprosto klikni na datoteko in film se bo odvrtel.
Miška pa po nekaj sekundah tudi sama zgine.

Finta je v tem, da sem film že gledala od začetka, potem pa je mož kliknil stop(ker smo jedli), jaz sem pa hotela naprej gledat sem bila pa prehitra in sem kliknila na x! Cd je še noter, ampak jaz ne vem na karere datoteke moram iti!
Gledam pa film;”what a girl wants”!

Ponavadi tista ki ima končnico avi ali piše kak media filmski izsek ali kaj podobno.
Sicer pa na cdju ne more biti prav veliko datotek, tako da kar poklikaj, škode itak ne moraš naredit.

Zdaj je cd noter. Kaj pa zdaj kliknem? To me zanima, pol se bom že znašla???
hvala

Klikni na My Computer (Moj Računalnik), če ga ni na namizju, ga poišči v Start meniju. Nato poišči Cd Drive ali DVD Drive, pa dvakrat klikni in nato se ti odprejo datoteke na cdju in zopet 2x klikni na avi.

Ni ne cd drive ne dvd drive, je samo floppy, local diskC, local diskD,compact disk,WagW in control panel … tako da ne vem.

Zdaj se je možek najbrž že zbudil pa vseeno – za drugič: compact disk je CD pogon.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Tvoja končnica me je čisto fascinirala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close