Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nujno vprašanje.

Nujno vprašanje.

Pozdravljeni,
ker vem, da ste tu same glavce, vas prosim, če kdo pozna odgovor, koliko ljudi bi se dal prepeljat na enkrat (ni nujno, da je legalno) s puntotom iz Ljubljane do okolice Železnikov.
Odgovor rabim do današnjega večera, ker gremo na kostanjev piknik.

po moje bi se jih dalo spravit not ene 7 .

Lp,

Odvisno od volumna posameznika. Kakih 8-10 povprečno ziher (če še prtljažniku porabiš), ampak vprašanje če bi osi avtomobila zdržale vožnjo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mirnih volov veliko spraviš v hlev, taki, ki bodejo sta pa dva preveč…. 😉

Bolje da si sposodite še kak avto kot, da plačate kazen, drugače gre pa lahko še kdo v prtljažnik 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

glede na to da ste skor gornjci, ti svetujem tole, vrži v punta pet evrov reci da tist ki jih najde so njegovi in sem siguren da jih spraviš not 15

Po moje bi jih lahko v škodilaka spravil več. Brez pretirane škode za škodilaka. Problem punta je nosilnost. Pa ne za tja ampak za nazaj.

Če so samo ženske osem, če so pa fantje-pivopivci pa 5. Aja pa en je valda odzadaj na rolerjih, ki pivo fura:)V kolkor gre kolerabni hrošč zraven bo pa max za 3 placa.

V Yugeca nas je šlo nekje 9 :). AMpak to, ko smo bili še mladi in neumni, zdaj pa po pameti vozimo, ker smo že vsi čez 20 stari.

V avtobus bi jih spravil pa še veliko več. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close