Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NUJNO-SARDINIJA_sept.04

NUJNO-SARDINIJA_sept.04

Ojla,

v zadnjem hipu mi je oseba, s katero sva načrtovali potovanje na Sardinijo, odpovedala…
Načrt je bil z mojim avtom (termin: cca. 6.september – 18. september 04) in sicer iz
Ljubljane v Livorno, potem z ladjo-trajektom na Olbijo (Sardinija). Po Sardiniji je bil plan narediti krog po otoku, zraven kampirati…tko na “easy cheap varianta”…
Dej me pa zanima; bi bil kdo zainteresiran iti z menoj?

Dokončno odločitev bi morala izvedeti do te sobote 28.avgusta 04.
Mislim, da bi bilo 200.000,00 SIT dovolj za potovanje…

Lp,
Eva

Ciao

Nisem kandidat za it zraven, ti pa bom napisal par misli, že ki sem se ravnokar vrnil iz točno take varjante.
Mi smo šli z avtom na trajekt Piombino-Olbia, prve tri dni smo prespali v Kampu Baia Saraceno v Palau, priporočam, 16,5 EUR/osebo/noč v visoki sezoni, prostora ni bilo ravno dosti, plaža je tako-tako, ampak mi smo se itak vozli okoli, drugače pa je bil čisto v redu kamp.
Drugo postajo smo imeli med Porto Torres in Castelsardo, kamp Asinara, mislim da je blo 13 EUR po osebi na noč, kombinirano iz cene za osebo in avto, ne vem točno kolko je bilo, ampak v tem rangu. Kamp je OK, plaža peščena, WCji lepi.
Tretja postaja nam je bila pri Oristanu v Kampu Europa, bolj družinski kamp, dosti sence, poceni, cca 11 EUR na osebo, že srednja sezona.

Če te še kaj zanima kar vprašaj, da ne bom pisal kar že veš…

Jurij

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close