Najdi forum

nujno rabim

Pozdravljeni!
Nujno rabim hard disk od 10 do 40 gb.Kupim ga po najnižji možni ceni, saj je finančno stanje slabo!!!!!!!

lp

Od kod pa si? Da ne bo nazadnje poštnina prišla dražje kot disk, saj se to ne da poslat kar v kuverti …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

sem iz mb-ja

pa vi?

Tud. Mam en star disk, 20 Gb, moram ga formatirat, da vidim, če sploh v redu dela.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

ooo fino bi bilo res fajn ja

pol pa prosim ko boš vedel če dela če mi javiš in poveš tud ceno

hvala

Zvečer ga dam na preverjanje, tko da lahko ju3 zjutraj javim, če je ok al ne. Važi?

Pa se ti splača kupovati tak disk, glede na to, da se redne cene 80GB diskov vrtijo okoli 10k?

Jasna, žal te moram razočarati, da moj 20Gb disk ne dela tako kot naj bi. Ni mi jasno, zakaj “priznava” samo 2 Gb, čeprav dobro vem, da ima 20 Gb, ker je bil prej v računalniku in je imel dobrih 20 Gb. Torej … Žal. :((

ja vseeno hvala za trud

Poglej malo na bolhi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close