Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno rabim posojilo

Nujno rabim posojilo

Vsaj 200 Evrov da prezivim mesec. Sem brez sluzbe in nimam nic. Prosim pomoc. Vrnim ko bom lahko.

Še 10 dni je do konca meseca. Doma imaš zagotovo kaj hrane. Riž, testenine … kakšno omako. Glede na to, da ne delaš, ne rabiš toliko energije in posledično ne rabiš ne vem kaj jest. Ležiš in bereš MON, gledaš filme, … in počakaš na konec meseca.

Ne si mislit, da bomo nasedli.

Odgovor na objavo uporabnika
jajajajajaja, 20.04.2023 ob 13:55

Ne si mislit, da bomo nasedli.

Ta je ze veckrat fehtarla za denar. Ne ji dat. Verjetno alko ali droge.

Ena južna neprijavljena, 20.04.2023 ob 13:51

Vsaj 200 Evrov da prezivim mesec. Sem brez sluzbe in nimam nic. Prosim pomoc. Vrnim ko bom lahko.

Shekan profil

Bedarija, 20.04.2023 ob 14:06

Shekan profil

Niti ne. Poznam osebno. Ima res probleme s alkoholom.

Mene poznaš osebno?

Vrnem ko bom lahko ?? A to je odgovor. Delat se spravi, izkoriščevalka, mrš.

Če so bile položnice plačane takrat, je 200 za 11 dni, od tega 5, sobota, nedelja, praznik zelo veliko za zapraviti vsak dan. Glede na uvodni post. A tebi ne pripadajo raznorazni transferji, organizacije? Vrnem, ko bom lahko, je tako kot nikoli. Bolje če bi vprašala, če ti jih kdo podari. Nekaterim je samoumevno pač vse. Pa tudi če je krneki post, tud taki obstajajo.

Ni južna zivela na visoki nogi? Je nepismena lena jugo lajdra dobila čevelj v rit?

jaz bi tudi potrebovala kratkoročno posojilo v znesku 1. 000 000 € Sem mlada in lepa. Lahko se zmenimo za kakšno protiuslugo.

campari, 03.07.2023 ob 07:26

jaz bi tudi potrebovala kratkoročno posojilo v znesku 1. 000 000 € Sem mlada in lepa. Lahko se zmenimo za kakšno protiuslugo.

Se ni južna skoz hvalila kako bogato je poročena, tudi o hiši na morju? Zraven komaj rojenega otroka pa visela 24 ur dnevno na monu?

To je moderatorjev nick, fehta za klike in kreg.

Dolgocasni ste s to juzno pa dasenko pa se kom ugl. Dejte se že mal zamisliti in dojemite da nismo po juhi priplavali.

Budala si, 03.07.2023 ob 07:47

To je moderatorjev nick, fehta za klike in kreg.

Dolgocasni ste s to juzno pa dasenko pa se kom ugl. Dejte se že mal zamisliti in dojemite da nismo po juhi priplavali.

No, južna je prej visela dneve in noči tu. Že dolgo več ne. Ni vse izmišljeno tako kot bi ti hotelo. Ti si tudi relano bitje, mar ne?

dober dan,

Sem zasebni posojilodajalec, ki ga je Britansko posojilno združenje registriralo za pomoč ljudem pri pridobivanju posojil v Evropi. ponujam posojilo z nizko obrestno mero 3% brez zavarovanja, kontaktirajte me še danes za hitro posojilo.

kontaktni e-naslov: fastinvestmentandloan@gmail.com

S spoštovanjem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close