Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno rabim najet stanovanje

Nujno rabim najet stanovanje

Pozdravljeni. Ker mi drug teden poteče pogodba (lastnik gre v prodajo) torej mi grozi da bom na cesti in ker na bolhi in nepremicninah ni nic primernega za mojo situacijo,probam srečo še tukaj. Za 2 osebi z povprečnimi, a rednimi prihodki bi nujno potreboval garsonjero ali 1-1.5 stanovanje na območju LJ. Lahko tudi za kratko obdobje nekaj mesecev, sicer pa max do 1 leta. Problem je ker 99% najemodajalcev zahteva po 2 varščini kar pa finančno naenkrat v enem kosu ne zmorem. Po obrokih pa ne želijo.

Torej če je kakšna redka izjema ki bi oddala stanovanje brez ali z vsaj samo eno varščino, se priporočam.

Razumem zakaj potreba po varščini, a na žalost nihče ne pristane da se varščino/e plača v nekaj obrokih, ampak vsi hočejo takoj ob vselitvi v enem kosu.

Vesel bom vsakršne ponudbe. Lp

Če imaš plačo, vzemi kredit v višini dveh varščin ali pa povišaj limit.  Druge ni.  Pa če si vedel, da bo lastnik prodajal, bi se lahko že v naprej pripravil.  Da pri dveh plačah ne zmoreta dati na kup dveh najemnin varščine in zraven plačati najemnino za prvi mesec (to so skupaj 3 najemnine, max. 3000), je tudi precej čudno!

Sem upokojenec.

Ja in?  Beri zgoraj.

Nevem kakšen užitek ti daje trolanje po mojim nickom ampak za takšno “zabavo” bi si lahko našel kakšno drugo temo. Se ti ne zdi?

Ne, nisem upokojenec, nekdo se neslano šali pod istim nickom kot ga imam jaz. Odslej ne bom več pisal saj očitno troli uničijo tudi takšne teme kjer se gre za resne stvari. Ampak očitno nekateri uživajo v stiski drugih.

Želim ti vso srečo pri iskanju. Dvomim pa da boš našel. Za prehod mogoče airbnb. Da pri 3,5k+ dohodka nimata niti ene jurja do dva jurja na strani je pa strašljivo. Osebno takim nikoli ne bi oddala. Pri takšnih dohodkih to privarčuješ v mesecu, max dveh če je treba.

varčina pod jurja (par min mi vzelo iskanje, zagotovo jih je več):

https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/lj-bezigrad-stanovanje_7044032/

https://www.nepremicnine.net/oglasi-oddaja/lj-vic-rozna-dolina-stanovanje_6948335/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close