Nujno prosim, rabim danes – računalniško vpr.
Živjo. Lepo prosim za pomoč, rabim danes.
Na spletni strani (pripnem link) je par slikic. Eno rabim prilept v word, a če jo skopiram (copy/paste) se ne vidi text, je zamegljeno. Če na spletni strani kliknem nanjo, jo zelo poveča in je čista,ampak te tavelike mi noče shranit … ne morem jo označt.
Lepo prosim, če pogledate in svetujete, kako naj jo dobim v word tako, da jo lahko toliko povečam/pomanjšam, da se bo razbrel text.Gre za šesto sliko odzgoraj navzdol – prerez avta in text. HVALA!!!
Hvala, ampak ne gre. Sej sicer znam skopirat in vse, samo tu mi jo – ko jo prilepim v wor – prilepi malo in megleno, da se ne da texta prebrat. Če jo povečam, je pa samo še bolj meglena. Ravno tako, kot bi bla zelo dobra kvaliteta, kar pa očitno ni, ker na netu se da povečat. Ampak če tisto povečano skopiram, mi pa skopira web page, ne pa sliko. Tko da lepo prosim, če bi mi lahko eden izmed vaju to naredil in poslal na awa@email.si
Hvala lepa!!!
povečano lahko skopiraš kar s funkcijo print screen (na tipkovnici pritisneš Print Scrn, nato pa v wordu daš paste in dobljeno sliko obrežeš)
oz. tole sliko boš brez problema kopirala v word: http://shrani.si/f/3v/ix/3tcHFYG1/avto.jpg
Slikico najprej shrani nekam v svojem računalniku, kakor so ti že povedali predhodniki.
Nato pa je ne kar direkt prilepiti, ampak jo vstavi!
Ne vem, kateri office imaš, zato tudi ne morem točno povedati, kaj klikni.
V vsakem primeru imaš nekje funkcijo Vstavi, nato klikneš Iz datoteke (najdeš kje si shranila fotko) in potrdiš.
Če poveš, kateri office imaš, pa lahko točno povem, kaj in kje klikneš.
Seveda se jo da shranit. Klikneš ne njo, da se poveča, desni klik in shrani kot. Pojavi se napis “image.php”. Namesto php vpišeš “jpg” in shraniš v željeno mapo. To je vsa umetnost. Lahko pa tudi z PRINTSREEN.
Forum je zaprt za komentiranje.