nujno – prhljaj in srbenje
Problemi z lasmi se stopnjujejo od poletja se mi zdi. Prhljaj je čez poletje skoraj izginil, sedaj pa je za znoret. Umivam se vsak drugi dan s Freedermom, a sem ga zdaj zamenjala za Oronazol, saj se bom sicer spraskala. Kmalu po umivanju me začne srbeti, nato imam takoj mastne lase. Zaradi vsega tega mi še izpadajo in je prav za znoret.
Živim zdravo, tako da ne vem, zakaj se to dogaja.
Prosim za nasvete, sploh ne vem kaj naj se poskusim (Vichy, Keune – nič ne pomaga več). A ma kdo mogoče kak zeliščni recept – sem že sita kemije, ki je odpovedala na celi črti.
Hvala vam vsem!
Lahko poskušiš tudi z Justovimi šamponi ki so poponoma naravni. Če imaš mastne lase se priporoča šampon iz soli mrtvega morja (ta je tudi za luskavico primeren), če maš suhe pa šampon proti prhljaju
če te zanima več info mi piši na renata@madware.si
tudi pri meni je bilo podobno, oziroma je še vedno. Pojavilo se je, ko sem si doma z peroksidom belil lase. Pojavil se mi je prhlaj in začelo me je zelo srbeti. Tudi zelo veliko las mi je izpadlo. Srbenje se je ustavilo, le še malo prhlaja imam lase pa mi še malo izpadajo. Meja lasišča se mi je premaknila za več kot 1 cm (vzrok tega ni dednost, ker ni noben v družini plešast:).
A je po vsem tem možnost, da z ustreznim zdravljanjem po 3 letih lasje ponovno zrastejo?
tudi pri meni je bilo podobno, oziroma je še vedno. Pojavilo se je, ko sem si doma z peroksidom belil lase. Pojavil se mi je prhlaj in začelo me je zelo srbeti. Tudi zelo veliko las mi je izpadlo. Srbenje se je ustavilo, le še malo prhlaja imam lase pa mi še malo izpadajo. Meja lasišča se mi je premaknila za več kot 1 cm (vzrok tega ni dednost, ker ni noben v družini plešast:).
A je po vsem tem možnost, da z ustreznim zdravljanjem po 3 letih lasje ponovno zrastejo?
Forum je zaprt za komentiranje.