NUJNO preberi, posreduj!
To ni dobromerna informacija, ampak spam za zbiranje mailov.[/quote]
Kdo zbira maile?
To je dobronamerna informacija ker vedno znova beremo o ljudeh z vrtoglavimi položnicami. In v tem primeru ti ni potrebno posredovati tvojega maila nobenemu. S tem, ko obvestiš svoje prijatelje pa tudi nisi ogrožen. Kot jim pošlješ mail za dober dan, mu pošlješ še ta tekst. Kdo torej zbira maile?
Maili se zbirajo v verižnih pismih kjer se poziva ljudi naj pišejo na nek neznan mail.[/quote]
Saj to je neke vrste verižno pismo.
Take maile (po mojih izkušnjah) pošiljajo večinoma ljudje, ki o internetu ne vedo kaj dosti, in potem v mailu pustijo še vse e-naslove od enih 10 prejšnjih pošiljateljev (najbrž ne znajo zbrisat), ki so tudi vsi mail poslali na vse naslove v svojem adresarju…
Pa si ti sploh prebrala te linke, ki so v tej temi? Tudi če sa javiš in imaš denar na računu, ti ne morejo dol pobrati keša. Tisti mejl je fejk!!!
Ne razumem, več različnih ljudi je v tej temi podalo več različnih linkov, kjer verodostojni ljudje povejo, da je tisti mejl fejk, vi pa še vedno eno in isto :-((((
Pa si ti sploh prebrala te linke, ki so v tej temi? Tudi če sa javiš in imaš denar na računu, ti ne morejo dol pobrati keša. Tisti mejl je fejk!!!
Ne razumem, več različnih ljudi je v tej temi podalo več različnih linkov, kjer verodostojni ljudje povejo, da je tisti mejl fejk, vi pa še vedno eno in isto :-(((([/quote]
Pa si ti sploh prebrala moje vprašanje???
Ne razumem, več različnih ljudi je v tej temi podalo več različnih linkov, kjer verodostojni ljudje povejo, da je tisti mejl fejk, vi pa še vedno eno in isto :-(((([/quote]
Pa si ti sploh prebrala moje vprašanje???[/quote]
Sem prebral tvoje vprašanje, seveda. Pri nobenem prejetem klicu z računa ne gre denar, torej je čisto vseeno, če na računu nimaš denarja. OK?
Sem prebral tvoje vprašanje, seveda. Pri nobenem prejetem klicu z računa ne gre denar, torej je čisto vseeno, če na računu nimaš denarja. OK?[/quote]
OK, odgovora na drugi del vprašanja pa še vedno nisem dobila :)[/quote]
No, pa nadaljujmo: pri nobenem prejetem klicu z računa ne gre denar, torej je čisto vseeno, če na računu nimaš denarja, torej jih nič ne zaj…. Zdaj OK?
OK, odgovora na drugi del vprašanja pa še vedno nisem dobila :)[/quote]
No, pa nadaljujmo: pri nobenem prejetem klicu z računa ne gre denar, torej je čisto vseeno, če na računu nimaš denarja, torej jih nič ne zaj…. Zdaj OK?[/quote]
Pa pusti moj denar. Jaz sprašujem za te, ki kličejo. Ker klic menda nekdo plača…
No, pa nadaljujmo: pri nobenem prejetem klicu z računa ne gre denar, torej je čisto vseeno, če na računu nimaš denarja, torej jih nič ne zaj…. Zdaj OK?[/quote]
Pa pusti moj denar. Jaz sprašujem za te, ki kličejo. Ker klic menda nekdo plača…[/quote]
Ja seveda, tako kot običajno, plača tisti, ki kliče.
Forum je zaprt za komentiranje.