NUJNO!!!! POTREBUJEM NASVET
Mica,nic bat:))) Tinkarca ze spet pripravlja kaj super dobrega. Mogoce mladi sir s koscki sladke paprike?
Tinkarca, nekje septembra sem jih videla in ne kupila pri makedonskem branjevcu na nasi trznici, lepo nafilane na vrvici – take krasne veliike kot Micine.
Vem, da ti to nic ne pomaga:( Lep dan Babi
Hej, Sonce! Pa res; saj se je meni tudi malce cudno zdelo zaradi velikih crk.
Ampak sem v trenutku zagledala Tinkarco in njene dobrote, da sem ze videla izdelek.
Mogoce pa bo tudi TINKARA povedala, za kaj rabi:(
Tinkara C tudi ni!
Pri nas burja hladi ozracje in pri peci je prijetno. Lep pozdrav v NM Babi
Hej. Pa sem res čorova, hvala za opozorilo. Ker se mi vedno mudi z interneta (stroški), že črk več ne vidim vseh. Verjetno pa mi je bolj odgovarjalo prebrat tinkara – pred očmi pa sem imela Tinkarco. Lep dan in vikend vsem. Na Gorenjskem je turobno. Ni čudno, da so december ovekovečili z lepimi – družinskimi prazniki. Če teh praznikov ne bi bilo, bi ga res težko in z nejevoljo preživljali, tako pa nam pomagajo 3 dobri možje: Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. A ni fino, da imamo pri nas v zadnjem času kar tri. Sicer pa morajo not prinesti kar nekajletni izpad, ko ga niso smeli vsi pričakovati. Še danes po 50 letih imam pred očmi prizor, ko smo bili 4 otroci bolni in v posteljah, kar v kuhinji, ko nas je obiskal Miklavž. Očitno nikoli ne bom pozabila strahu pred rjovečimi parkeljni. Bil je res lep čas. Lep pozdrav Mica.
Forum je zaprt za komentiranje.