Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika NUJNO!!!! POTREBUJEM NASVET

NUJNO!!!! POTREBUJEM NASVET

MI PROSIM LAHKO KDO OD VAS SODELUJOČIH NA TEM FORUMU POVE -KJE BI LAHKO KUPILA SUHE -POSUŠENE NEPEKOČE RDEČE FEFERONE.

PROSIM ZA KAKRŠENKOLI NASVET

LP

auuu. Nikoli čula. Zadnja varianta je sušenje mokrih v pečici, a ponavadi so namočeni v kisu in to najbrž ni to. Pa srečno.

Uf, tudi jaz vem samo za pekoče.

Hej, Tinkara. Koliko jih pa rabiš? Jaz sem jih nekaj posušila (mislim, da 5 kom). To je verjetno premalo. Pridelala sem jih na vrtu, so zelo veliki in dolgi, kar rekordni. Če ti kaj pomaga, ti jih pošljem. Povej še za kaj jih boš rabila, sem firbčna. Lep pozdrav Mica.

Debeljak M.

Mica,nic bat:))) Tinkarca ze spet pripravlja kaj super dobrega. Mogoce mladi sir s koscki sladke paprike?

Tinkarca, nekje septembra sem jih videla in ne kupila pri makedonskem branjevcu na nasi trznici, lepo nafilane na vrvici – take krasne veliike kot Micine.
Vem, da ti to nic ne pomaga:( Lep dan Babi

Babi to po moje ni “naša” tinkarca (avtorica tinakara) – tinkarca nikoli ne “kriči” – beri piše z velikimi črkami, he he. Mi je kar hecno ko že na daleč spoznaš slog nekoga pa če bi se podpisal ali ne ;–))

Hej, Sonce! Pa res; saj se je meni tudi malce cudno zdelo zaradi velikih crk.
Ampak sem v trenutku zagledala Tinkarco in njene dobrote, da sem ze videla izdelek.

Mogoce pa bo tudi TINKARA povedala, za kaj rabi:(

Tinkara C tudi ni!

Pri nas burja hladi ozracje in pri peci je prijetno. Lep pozdrav v NM Babi

to ni tinkara ampak tinakara

________________________________________________________ <http://matjer.moj-album.com/>

Hej. Pa sem res čorova, hvala za opozorilo. Ker se mi vedno mudi z interneta (stroški), že črk več ne vidim vseh. Verjetno pa mi je bolj odgovarjalo prebrat tinkara – pred očmi pa sem imela Tinkarco. Lep dan in vikend vsem. Na Gorenjskem je turobno. Ni čudno, da so december ovekovečili z lepimi – družinskimi prazniki. Če teh praznikov ne bi bilo, bi ga res težko in z nejevoljo preživljali, tako pa nam pomagajo 3 dobri možje: Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. A ni fino, da imamo pri nas v zadnjem času kar tri. Sicer pa morajo not prinesti kar nekajletni izpad, ko ga niso smeli vsi pričakovati. Še danes po 50 letih imam pred očmi prizor, ko smo bili 4 otroci bolni in v posteljah, kar v kuhinji, ko nas je obiskal Miklavž. Očitno nikoli ne bom pozabila strahu pred rjovečimi parkeljni. Bil je res lep čas. Lep pozdrav Mica.

Debeljak M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close