Najdi forum

nujno pomoč

Urejam diplomo…..

kazalo, povzetek, itd….moraj imet rimske male št. (tahoma)
naprej pa arabske, s tem, da se začne z 1

jaz pa sem končala z rimsko pet in mi potem arabsko vrže 6…

kako naj to popravim….

Hvala!!

To težavo je takole kar težko rešiti. Ker moraš samo probavat in probavat, da rešiš problem. Sploh pa tole številčenje strani, zna biti kar muka. Ko se ti enkrat začne j**** se ti j*** še naprej.

Priporočam ti, da na novo ustvariš word-ov dokument in vse skopiraš v nov dokumetn in lepo urediš prelo strani za vsako stran ki je potrebna, da bodo številke drugačne. Lahko da je napaka pri prelomu strani. To se navečkrat zgodi. Drugače pa samo probavaj in probavaj in ti bo uspelo. Če pa še ne bo šlo, boš pa morala dati word-ov file nekomu drugemu da ti bo uredil te številke.

Lp, Max

Na strani, kjer se začnejo arabske št., vstavi nov odsek (Vstavljanje… Prelom… Nova stran).

Nato vključiš številčenje v tem novem odseku in klikneš na gumb Oblika… ter vpiši, številko, s katero želiš začeti številčenje strani v tem odseku, npr. 1.

Včasih je treba klikniti na nogo/glavo ter vključiti ali izključiti povezavo s prejšnjim (gumbek Poveži s prejšnjim).

Skratka, zadeva sploh ni tako zapletena kot izgleda. Na enak način si pomagamo, kadar želimo, da je vsebina besedila v glavi ali nogi drugačna v posameznih poglavjih.

Upam, da ti bo uspelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close