Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine NUJNO OBVESTILO

NUJNO OBVESTILO

LEP POZDRAV VSEM KI BERETE TO OBVESTILO

ZANIMA ME A JE KDO V SLOVENIJI ALI DRUGOD PO SVETU KI JE PRIPRAVLJEN POMAGAT LJUDEM V FINANČNI STISKI NUJNO POTREBUJEM 3500 EVROV. ZATO PROSIM VAS ČE JE KDO KI JE PRIPRAVLJEN POMAGAT IZ TE FINANČNE STISKE KER PLAČE SO TAKO NISKE DA BANKE TI NE DAJO, SPOSOJEVALNICE PA HOČEJO VEČ NAZAJ KOT PA DOBIŠ PA TUDI POGOJEV NI KER JE PLAČA NISKA.

ZA VNAPREJ PA SE VAM LEPO ZAHVALJUJEM ZA POMOČ

ČE SE NAJDE KATERI NAj TO SPOROČI NA nadnu@email.si zelo vam bom hvaležen za pomoč

HVALA VSEM

hm,kot prvo – uporaba velikih črk pomeni vpitje, kar je nevljudno, se naj torej ne bi delalo, razen, če res hoče nekdo vpiti!?!

Kot drugo pa:če nekdo že daje pomoč, hoče vedeti, ne samo komu, ampak tudi zakaj.Torej je dobro opisati malo več o okoliščinha, zaradi katerih bi bila taka pomoč upravičena

Sploh pa:kaj pa dela ta post na nepremičninah? Ker naj bi bili tu ljudje,ki jih imajo, ergo imajo denar?

če bi nekdo bil tako na dnu ki sploh več ne ve kam naj se obrne za pomoč je vseeno kam odda oglas samo da ga nekdo opazi. in ta ko ga bo opazil pa če je pripravljen pomagat bo tudi zahteval kaj več, meni je pač važno samo to če je kje kdo ki bi mi posodil 3500 evrov še bolje če jih kdo podari drugače pa vrnem po obrokih. če pa je kdo pa naj mi zrihta kredit v avstriji na 10 let ali vec tako da bom lahko vse te stroske in obveznosti tu v sloveniji pokril.

ČE BI IMEL DENAR SPLOH NE BI BILO OGLASA IN TUDI VELIH ČRK NE

sem zaposlen in imam redno službo za nedoločen čas vendar je plača tako niska da ne morem pokriti vseh stroškov ki jih imam pa tudi kredita tu ne dobim ker gledajo na neto plačo

če gledam, da mam podpovprecno plačo in mi banka odobri limit do 2400 EUR, pa ceprav imam pogodbo za dolocen cas, potlej mi v tej zgodbi ni čisto jasno…

3500 na 10 let?

tu je resnica lahko tudi dokažem imam vsa potrdila. v prejšni zgodbi ni bilo vsega zapisano zato tudi nekaterim ni jasno. jaz že imam kredit in tudi limit vzet do maksimuma, ampak med tem časom pa je nastal en velik problem in sicer zavarovalnica triglav je zablokirala račune zaradi dolga izpred 10let, meni pa drugega ni preostalo kot da si denar izposodim od izposojevalnic da sem ta dolg poplačal v celoti z obrestmi vred in da so mi ponovno odprli račune. sedaj pa moram te dolgove pokrit ker so prevelike obresti tako da nujno potrebujem vsaj 3500 evrov da te pokrijem in še druge račune ki so od zadaj ostali to pa ni malo ker pač imam stanovanje vnajem tu je najemnina in vsi ostali stroški, kje pa še je bencin da lahko grem v službo

zato pa naprošam vse ki bi mi pomagali ali posodili vsaj 3500 evrov na oroke na 3 leta da pridem iz te krize

ISKRENA HVALA VSEM KI STE MI PRIPRAVLJENI POMAGA

a sploh je kdo na tem svetu ki bi mi lahko pomagal da pridem iz te krize a je sploh kdo ki ima 3500 eur za posodit na obroke do 20 mescev
ce se najde kdo naj poslje telefonsko stevilko na nadnu@email.si

hvala in upam da se najde kdo ki je pripravljen pomagat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close