Nujno-menjava zaposlitve
Imam namen menajti zaposlitev čimprej še ta mesec, če bo vse po sreči. Desetletje že delam v službi, ampak do sedaj je še šlo nekako. Ker pa so odnosi zelo slabi, ni možnosti napredovanja, vedno nove zadolžitve in slaba plača sem se odločila, da moram letos in to čimprej spremeniti. Odločila sem se, da želim službo zamenjati takoj, če bo možno še ta mesec. V paci imam eno super službo, čaka me razgovor. Tega dela nisem še nikdar opravljala, ampak saj sem se vedno pripravljan učiti in navajati na spremembe. Želim stran iz te stare službe, želim drugam. Zelo si želim delati v tej službi, kjer me čaka razgovor, čeprav plača ne bo dosti drugačna.
Svetujte mi kako naj mi uspe, da me sprejmejo v to službo. Zelo si jo želim, samo strah me je, da me ne vzamejo. Želim se potruditi in izkazati. Želim si da bi me imeli ljudje radi in me sprejeli medse. Vedno sem bila garaček, ampak od tega sem jaz imela bolj malo. Vedno sem bila razočarana.
Kako naj naredim dober vtis. Ne želim igrati. Hočem samo, da se bomo dobro razumeli.
Kakšna naj bom, kako naj se obnašam. Kako naj delujem med novimi sodelavci. Ker vem, da je to zelo pomembno.
Forum je zaprt za komentiranje.