Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija NUJNO: KAKO PLAČATI VOŽNJO NA LPP če imaš prazno urbano???

NUJNO: KAKO PLAČATI VOŽNJO NA LPP če imaš prazno urbano???

v ponedeljek moram v lj, vendar me bo prevoz odložil na kraju, kjer ni možno napolniti urbane (ki jo sicer imam, a mesečna poteče 5.v mesecu). na urbani imam sicer stanje 0,00 evra:-)

z drobižem ni več mogoče plačati.

ali lahko še kako drugače plačam?

Hja, moneta?

hm, kako pa se to plača z moneto? kako se to izvede?

Ja, kot prvo rabiš gsm, pa če imaš na naročnino (drugače pri predplačniških paketih moraš nekaj urejat na banki tako, da to ne pride trenutno v poštev)???

te bo odložil prevoz?

imam naročnino pri mobitelu, itak džabest paket, da.mobitel – en nov samsung. hm, kako se potem torej plača s to zadevo?

Ja, vtipkaš 1899, kliči, pa prisloniš telefon k terminalu- tam, k ponavadi urbano…
Glej:
http://www.jh-lj.si/holding/urbana/placilo-z-moneto

Aja, pa cifra ne sme biti skrita, ker drugače ne gre čez.
Pošlji sedaj sms MONETA na 1919, da preveriš, če imaš aktivirano… Čist za zihr, ker kolegica je morala nekaj it na mobitel.
Drugače pa jaz imam tudi ta paket in sem od začetka brez problemov uporabljala moneto, nisem rabila nič urejat pred tem ali karkoli.

sem poklicala na mobitel, so vse razložili. in ja, postopek je tak kot je zgoraj, imaš pa z paketom pri mobiteu avtomatsko vklopljen paket:-D

HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:-)))))))))))))))

No super. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close