NUJNO – fkk kampi – KORZIKA
Prosim tiste, ki poznajo Korziko, če mi lahko dajo čim več imen, naslovov fkk kampov in
seveda mnenje o njih. Je morda celo kje kak kamp, ki zgleda zelo dobro in ima tako dolgo plažo, da recimo niti ni potrebno biti v kopalkah, tudi če je navaden?
Prosim za kakšen nasvet, da bomo čim lažje našli kakšen dober fkk kamp.
Zdravo, Nagica
lani smo dopustovali na Korziki.
Najprej ti moram povedati, da so kampi (razen zelo redkih izjem) zelo oddaljeni od morja.
Plaže so fantastične, ampak ponekod težko dostopne (razen če ne vzameš kakšne barčice v najem), sploh na J okoli Bonnifaccia in proti SZ (Ajaccio), tako, da ne bo narobe, če vzameš s seboj kakšno dobro obutev. Vzhodna obala je v glavnem peščena, južna in zahodna skalnata (tudi morje izgleda tu bolj mamljivo).
Kar se tiče FKK kampov: jaz po vsem vandranju po Korziki nisem zasledila kaj podobnega. Na turistični agenciji smo dobili prospekt o razpoložljivih kampih, z vsemi podrobnostmi, a o kakšnem nudizmu..nič. Pa tudi na plažah, moram reč, da so bile predstavnice ženskega spola kar lepo v kopalkah..varianta ”zgoraj brez” je bila prej redkost, kot pravilo.
Lep dopust ti želim!!
To je samo eden od mnogih. Na netu se jih še da nadet.
http://www.chiappa.com/html/en/frame.htm
Pa lp
Na Korziki je kakih 5 fkk kampov.
Nam je najbolj všeč Riva Bella blizu Aleire na vzhodni obali.
Drugače pa najdeš na tejle internetni strani vse http://campings.hpaguide.com/corse/
Midva sva bila lansko leto na potovanju po Korziki in prav tako kot ti, sva iskala fkk kamp.Našla sva dva zelo lepa kampa.Oba sta bila v okolici Porto Vecchia.Prvi se imenuje La Chiappa.Zanj imaš smerokaz na cesti proti Porto Vecchiju.To je velik zelo urejen kamp in zato malo dražji.Čez nekaj dni pa sva izvedela še za drugega,ki pa ni tako označen.Nahaja se približno 13km pred Porto Vecchijem.Mislim,da je iz glavne ceste označen smerokaz za San Ciprianu.Kamp se imenuje Villata.Tudi ta kamp je zelo velik,vendar mnogo prijaznejši,mirnejši in cenejši ko prvi.Meni je bil zelo všeč.Če mi pošlješ tvoj elektronski naslov ,ti bom poslala zemljevid tega dela ,da se boš lažje znašla.Midva sva namreč kar iskala,ker je precej odmaknjen od glavne ceste.Lepo se imej pa lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.