Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nujno -biskvit za kokosovo torto se že peče

nujno -biskvit za kokosovo torto se že peče

nujno rabim nasvet. delam kokosovo torto, biskvit sem že spekla, ali se nadev namaže vmes, med dva oblata ali na vrh in se polije čokolada čez nadev. Hvala.

Mogoce je zate ze prepozno.Sama sem vse polila po vrhu,kot je povedala Vesna ;nic prerezala.Oglasi se ,rada bi vedela tvojo izkusnjo s kremo(surova jajcka ali kot jaz nad parp)..Lep pozdrav babi

Hvala za odgovor, Delala se po receptu mishike in sicer tri kisle smetane in kokosovo moko s sladkorjem (Bounty) in se je krasno izšlo. Zelo je dobro.

Jaz sem pa delala po Elinem receptu,ki ga je priporocila Vesna.Tam je bila krema s surovimi rumenjaki,smetano in cokolado.Jaz sem naredila jajcno kremo s stepanjem nad paro.Bom poiskala se Bounty mishikine sole.
Hvala in lep dan babi

tudi sam biskvit se krasno obnese, ne samo nadev. Pa zelo hitro je narejeno. Lep dan, oz.večer.

Babi, jaz sem delala po tvojem nasvetu in mi je krema krasno uspela. Za podlago pa nisem naredila kokosove, ampak sem po receptu vmešala v beljak drobno mlet oreh -30 dkg. Krasno. Pričakovala sem namreč obisk in za prijatelja mi je bilo poznano, da ni ljubitelj kokosa. Pa sem naredila zamenjavo njemu na ljubo. Bom pa v kratkem naredila še kokosovo.
Lep dan.
Alenka iz MB

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close