Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nujno!!!

Nujno!!!

Nisem bil ze nekaj casa na slovenski obali… Da ne filozofiram…. Kje in če so sploh na slovenski obali javni tuši? Ne tisti z takim platnom oblimani, ki so (bili) na plaži. Prav javni tus da je zaprt prostor? Kdo ve? Nekaj sem guglal pa nic pametnega… Imamo/te sploh to?

Nujno je sam umret, ali pa it srat. Nehaj paničarit.

Naj uganem. Si ga boš dr****v zaprtih kabinah, a?

Dej resno. A je? Ce ne ne morm na morje…

V vsakem kampu.

Odgovor na objavo uporabnika
naj uganem, 12.08.2021 ob 20:01

Naj uganem. Si ga boš dr****v zaprtih kabinah, a?

Ah ja… Rabim za oprat se. A je al ni?

Smo  se lih zanč smejal, k je nalepljen, da ne smeš psa prat….

Hvala. Kaj pa ankaran? Tam ob plazi je bila ena stavba z vcji… A so tam tusi?

a se bojiš, da bo kdo videl tvojega smokija?

Ja kako bom jeboote v tistem zunanjem tusu??? Moram pocepnit…

Lako je vama… Samo navucete gace i pravite se ko da nista nije.

A vids stari ko se norca delate…

Se opravit moram kar mam za opravit… Ocel se neko ustrasit… Jos policiju mi zvat… Sam se kak bomb squad al pa anti ttttt… mi manjka

Lako je vama. Meni ce ako Bog da biti posle.

Boljsi hoteli imajo svoje plaze, tam je ziher tud tus zaprtega tipa, poleg tusa na prostem. Nisem 100 posto ampak bi se spodobilo, da to imajo, ker na nasi obali ze dolgo nisem bila.

Odgovor na objavo uporabnika
Ladikalj, 12.08.2021 ob 20:26

A vids stari ko se norca delate…

Se opravit moram kar mam za opravit… Ocel se neko ustrasit… Jos policiju mi zvat… Sam se kak bomb squad al pa anti ttttt… mi manjka

Lako je vama. Meni ce ako Bog da biti posle.

A tebe že celo življenje slovenščina jebe? Pišuka te mam že vrh glave. Odloči se že v katerem jeziku boš pisal. Ker je v vseh temah isto sranje.

Ja… Je in be ga… Pac malo tako napisem… Da bolje zvuci… Ce se potrudim znam tudi slovensko… Samo lepo me je treba poprosit.

Take kot ti, bi jaz z brco poprosil, da se spoka nazaj odkoder si prišlo. Na jug.

Dobro jutro tudi tebi. Evo ravno sem na pred hiso, gledam tebi podobne kako se odpravljajo na tlako… Opažam, da so ježika in njeni trije mladički še vedno priseljeni na mojem dvorišču… Nektarino so oglodali. Ne vem kaj bom… A dab toleriro te sLovence al dab jih spodio?

ima ludih i posle rata

Škoda, lih se po kosilu odpravljam na počitnice. Drugače bi te z veseljem gostila za te obveznosti, kar jih imaš. Vem kako je.

Če pa boš kdaj po 1.9.spet okrog, me pocukaj za rokav.

V Simonovem zalivu so imeli nekoč zaprt tuš pri wcjih, v Marini imajo, ampak mislim da je sedaj le na kartico (za obiskovalce Marine), včasih se je dalo in je zelo urejen. Je za preverit v kakšnih bazenih. Trenutno mi res ne pade nič konkretnega na pamet, ker se plaž izogibam, imam svoj kotiček na divji plaži, zato ne vem kaj se dogaja okoli. Če se pa kaj spomnim, sporočim. Dobrodošel na Obalo

https://buypropeciaon.com/ – Propecia

https://buyneurontine.com/ – tramadol and gabapentin

the side effects of gabapentin

Canadian Pharmacy Best Rx

Objava čaka odobritev

Keflex Topical

a to še ponoč bot spama da prkaže priliv klikov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close