Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice NUJNA POMOČ v 24 urah

NUJNA POMOČ v 24 urah

Iskreno prosim vse, ki imate kakršnokoli tesnejšo vezo z Ministrstvom za notranje zadeve ali Upravno enoto Ljubljana:
Pravkar sem prejel nujno prosnjo iz Lime: kolegica je bila okradena, v 24 urah mora imeti potni list, ce ne ji propade letalska karta. Ne vem kako in zakaj, kar je nujno je to, da potrebuje v 24 urah nov potni list!

Vse, ki bi lahko kakorkoli nudili pomoc me poklicite na 031 657 812.

Hvala!

Bostjan.

Z potrdilom policije o ukradenem dokumentu je mogoce potovati nazaj v svojo dezelo v kolikor dezela nima Ambasade ,seveda ne v vseh primerih
Poklicite na Peruansko Ambasado v Zagreb kaksen je postopek tel 00385 98452740
GSM

Hvala, da ste se odzvali na moj klic, vendar v sinocnjisnji zmedi nisem pojasnil vsega dovolj natancno. Kolegica je po tem, ko so jo okradli ze uredila zacasni potni list in se v tem trenutku ze vraca v domovino.
Tukaj pa sele nastaja problem: iz Slovenije mora nujno leteti naprej v Azijo, kajti pred tem je predvidela let iz Peruje direkt v Azijo, sedaj pa se vraca domov, da si uredi nov potni list. Le-tega mora v Sloveniji na (UE Ljubljana) urediti v najkrajsem moznem casu – v 24 urah. V kolikor tega ne stori in ne odpotuje iz Slovenije naprej v Azijo ji lahko to prinese zelo veliko nevsecnosti!

Hvala za razumevanje in hvala za pomoc.

Bostjan.

Pozdravljen!

Mogoče lahko kaj pomagam.Ko bo na upravni enoti dobila vijolčni kartonček na kateri je številka.Takoj ko jo dobi me pokliči da probam uredit,saj imam vezo v Aero Celje,tam ko delajo potne liste pa se bodo morda potrudili,seveda pa nič ni 100%.Zrihtal sem že v 3 dneh,morda pa gre tudi prej.

Boštjan 041-436 898.

Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close