Najdi forum

Nudizem

Poletje se bliža in me zanima koliko vas je tu nudistov in nudistk, starost in kam hodite na golo sončenje?

26 let, hodim v Istro, včasih tudi Kvarner.

A pa nisi nič opazila sprememb na Hrvaškem v odnosu do nudizma? Npr. to, da ga hočejo izkoreniniti? Da ga nočejo več? Da neradi vidijo turiste nudiste? Nič nisi opazila, kako FKK plaže izginjajo kot po tekočem traku in se spreminjajo v tekstilne plaže?

Hrvati so vedno bolj katoliški in s tem tudi vedno bolj nazadnjaški. Bog in Cerkev očitno nista naklonjena nagcem. V par letih bo še tisto malega, kar je ostalo FKK (plaže in kampi), v Lepi Njihovi izginilo.

Se mi ne zdi, da izginjajo. Na celotni hrvaški obali je malo morje nudističnih plaž in kampov, tako na otokih kot na celini. Sem naredil eno turo lani iz Dalmacije pa do Slo. in ti lahko povem iz prve roke.

Res je da so katoliška država ampak ne verjamem da bodo naredili kaj takega. Lani je bilo zaslediti neke članke na to temo ampak jih jemljem bolj z rezervo. Velik del njihovega gospodarstva je odvisen ravno od turizma…potemtakem bi bil to bolj strel v koleno. Ogromno turistov namreč pride tja iz severne in zahodne Evrope. Poleg tega lahko tam najdeš tudi veliko domačinov. Vemo, da je v Nemčiji ogromno nudistov, ki so po večini protestanti. Nudizem je nasploh v severni in zahodni Evropi spet v porastu tako da pozitivno gledam naprej 😉

Mi smo hodili v nudl kampe a smo se naveličali. Zdaj izbiramo kampe glede na urejenost in plažo, vseeno ali so tekstilci ali ne. Sonce je tako ali tako nevarno, zakaj bi se mu pretirano izpostavljali.

V nudistične kempe ne hodim, ker pač sploh ne hodim v avtokempe. Potujem z avtodomom. Načeloma nimam neke nuje bit nudist. Če je možno da smo načeloma sami, oz. da so tudi v okolici nudisti pol nimam problema – smo nudisti. Kaj vem, bolje kot pa tiste mokre kopalke gor pa dol vlačit

Mi smo na morje hodili vedno nekam, kjer ni bilo žive duše na kilometre okoli. Mirne skrbi smo se lahko nagi kopali in sončili.

Zakaj bi se človek mogel gužvati med nagci? A radi druge gledate? Jaz grem na morje zato, da uživam v svobodi, ne pa, da druge gledam!

Nudistične plaže in kampi so v odhajanju predvsem in v prvi vrsti zaradi pomanjkanja zanimanja zanje.

Nudist vedno, kadar je primerno oz priložnost – a skoraj nikoli tam, kjer je še kakšen drug človek.
Na samem pa z veseljem.

pridi v soboto v strunjan mesečev zaliv, tam je čudovito, če prideš se bova srečala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close