Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nudistična plaža

Nudistična plaža

Imam en velik problem.Letos smo se zmenili s prijatelji, da gremo skupaj na morje.Vsi hočejo v nudistični kamp.Meni je grozno, ko samo pomislim, da bi se morala pred vsemi sleči, namreč imam zelo velike male sramne ustnice, ki so zelo vidne.Mislim, da bi bila edina s tem problemom, zato se nekako izogibam, da bi šla z njimi na morje.Ali je bila katera na operaciji, ki so ji zmanjšali s.u.?Koliko stane?Jaz vem zase, da se nikoli ne bom sprijaznila s tem problemom, zato bi rada šla na operativni poseg, ker imam glede tega od nekdaj kompleks.

Baje da na nudističnih plažah ženske lahko nosijo spodnji del kopalk (če pač iz zdravstvenih razlogov ne morejo biti čisto gole). Za letos si pač izmisli zdravstvene probleme, da te ne bo sram pred prijatelji in jim povej, da ti je ginekologinja odsvetovala, da bi bila spodaj brez. Magari si kupi tangice. Glede operacije ti pa ne morem nič svetovati, ker se na to ne spoznam.

podj pogledat na forum estetska kirurgija.

zlaži se da maš menstruacijo-pa mej gor gate

zlaži se da imaš menstruacijo,pa imej gate gor

Te popolnoma zastopim, enak problem sem imela jaz. V začetku so vsi buljili v moje žnabelčke, jaz pa sem se skrivala na vse možne načine. Tudi v primeru, da greš v kopalkah, se bodo vsi spotikali vate, ker boš odstopala od drugih. Vsi bodo rekli, da se izgovarjaš na menstruacijo. Bodi kar si, ne obremenjuj se. Tudi pri meni ni bilo dobro dokler nisem sama pri sebi razčistila in se ne obremenjujem več, sem pač nekaj posebnega, pa čeprav po sramnih ustnicah ;))

V nudističnih kampih ljudje ne buljijo v tvoje intimne dele, ker so tam pač vsi goli in je to nekaj vsakdanjega. Na plaži si gola, pri prikolici ali šotoru pa imaš lahko kopalke. Probaj!!! Meni je bilo na začetku tudi čudno, danes ne bi zamenjala za nič na svetu. Sploh pa, da ne govorim o kopanju in sončenju v kopalkah. V Egiptu sva s fantom prav trpela, ko sva imela ves čas na sebi mokre kopalke.

Brrrrrrr, me kr strese, da bi bla gola pred vsemi… Ma niiiii šans!!!!

Veš kaj naredi: prva dva dni imej oblečen spodnji del kopalk in se seveda izgovori na M. Potem boš pa vidla, da tudi drugi niso spodaj idealni; imajo tako in drugačno mednožje od košatih, pobritih, postani, velikih, malih, debelih in nevem še kakšnih.

Tako, da potem pa le odvzi kopalke, kakšen dan ti bo čudno, potem pa se boš navadila. Mogoče se ti pa tvoje male velike samo zdijo tako velike in so v bistvu “normalne”.
Zaradi tega pa le ne izpusti dopusta, ena izkušnja več!!

Lep in prijeten “nudo” dopust ti želim

Pa rodila si se gola,zakaj bi se sramovala svojega telesa.In če si sexi se sleči brez predsodkov,glede malih sramnih ustnicah pa:obleči sexi tangice,pa bo.Le brez sramu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close