Nudistična plaža
Kako smo si različni. Paljenje čez dan? Itak da….ampak….
največji užitek mu je potem hlače slečt, in ko on slači mene. Tole rangiram zelo visoko v celotnem spolnem odnosu.
Ne vem a tebe rajca povešen tič ali tvoj cel dan s trdim okoli opleta?
Pri nas si btw damo duška tudi čez dan in ne čakamo na večer.
p.s. pa smo dobili od avtorice “samska” neposredno odgovor zakaj ljudje hodijo na FKK : )))))))))))))))))))
Samo nekaj me zanima? Kako tisti, ki ste tako zelo proti nudističnim plažam, sploh veste, kako tam je? samo dve možnosti sta: ali vam preveč dela vaša – pokvarjena domišljija ali pa si -pokvarjeno- hodite oblečeni ogledovat nudiste.
Za gospo, ki pa sprašuje, pa še moje mnenje: nudistične plaže in kampi so veliko bolj čisti in manj “naseljeni” kot običajni. Večinoma smo tam starejši in srednjih let in mlade družine z majhnimi otroki. Najstniki pač zaradi svojih frustracij v odraščanju nočejo tja.
Jaz se počutim res ok. Nimam belih območij na koži, ni mi treba biti v mokrih kopalkah, ful imam prostora okoli sebe, tako da po meni ne hodijo otroci in psi, vsi (skoraj vsi) ljudje so kulturni, lepo se obnašajo, nihče v nikogar ne bulji, nihče nikogar ne fotografira- to moraš paziti, če te bo kdo videl fotografirati (tudi, če svojo družino), se ne bo ravno fino izteklo.
A te muči, ker moraš hlačke dol dat za ista opravila?
[/quote]
Sem bila na željo bivšega partnerja tudi jaz eno sezono nudistka in ko sem videla kaj se dogaja, nisem nikoli več odšla na FKK..
To kar nekaj sedijo, čepijo, klečijo….vmes pa ščijejo in serjejo in se pretvarjajo, kot da ni nič.
Fuj jih bodi!
A te muči, ker moraš hlačke dol dat za ista opravila?
[/quote]
Sem bila na željo bivšega partnerja tudi jaz eno sezono nudistka in ko sem videla kaj se dogaja, nisem nikoli več odšla na FKK..
To kar nekaj sedijo, čepijo, klečijo….vmes pa ščijejo in serjejo in se pretvarjajo, kot da ni nič.
Fuj jih bodi!
[/quote]
A ti ne lulaš v morje? Nobenega nisem še videl srat na plaži.
Fuj jih bodi!
[/quote]
[/quote]
Saj sem napisala.
Ker se pretvarjate da ne vidite oziroma se pretvarjate kaj počnete.
Če je na FKK plaži kakšen večji kamen na plaži, potem je ta kamen priročni najbližji nudistični WC kamor se nudistični posranci zamaknejo in opravijo svoje. Saj bo morje odneslo pravijo.
[/quote]
Saj sem napisala.
Če je na FKK plaži kakšen večji kamen na plaži, potem je ta kamen priročni najbližji nudistični WC kamor se nudistični posranci zamaknejo in opravijo svoje. Saj bo morje odneslo pravijo.
[/quote]
Že 15 let sem po nudističnih plažah in kaj takega še nisem videl. Je pa zanimivo, da se noben ne pritožuje v večjih turističnih naseljih, kampih, kjer je kanalizacija speljana par metrov v notranjost najbljižje plaže.
Saj sem napisala.
[/quote]
Že 15 let sem po nudističnih plažah in kaj takega še nisem videl. Je pa zanimivo, da se noben ne pritožuje v večjih turističnih naseljih, kampih, kjer je kanalizacija speljana par metrov v notranjost najbljižje plaže.
[/quote]
Pač ni okusno če ti nekdo pred očmi serje in ščije v vodo in pred tabo počaka da mu morski valovi posrano rit operejo.
Ker so nudisti goli, pač mislijo, ker jim ni potrebno slačiti kopalk, da niso vpadljivi, oziroma vidni pri svojem početju.
Če ima kopalec kopalke, se ne bo šel pred drugimi slačit in srat, zato gre to opravit na WC.
Pravzaprav so nudisti postali nudisti ravno iz tega razloga, da so lahko nagnusni.
Za njo ne vem, zase vem, da sem jo. Leta in leta. In name je vplivala zelo podobno. Slabo, zelo slabo. Na koncu se itak nisem več hotela sleči in sem bila daleč naokoli edina oblečena. Otrok se pod nobenim pogojem ne sili na nudistično plažo. Ti pa kar daj. Če boš imela srečo, bo vse ok, če ne, boš otroku naredila ogromno škodo.
[/quote]
Pač ni okusno če ti nekdo pred očmi serje in ščije v vodo in pred tabo počaka da mu morski valovi posrano rit operejo.
Ker so nudisti goli, pač mislijo, ker jim ni potrebno slačiti kopalk, da niso vpadljivi, oziroma vidni pri svojem početju.
Če ima kopalec kopalke, se ne bo šel pred drugimi slačit in srat, zato gre to opravit na WC.
Pravzaprav so nudisti postali nudisti ravno iz tega razloga, da so lahko nagnusni.
[/quote]
A pol žene drekce pobirajo za svojimi moškim, kot za psom in obratno?
[/quote]
[/quote]
Niso ženske nič boljše. Oboji serjejo na plaži, tako moški kot ženske.
Nič ne pobirajo, gredo pač v plitvino srat in čakajo kdaj bo morje odplavilo njihov drek,
Če greš potem ti za njimi ravno takrat plavat in morje še ni odplavilo klobase, pač naletiš na njihovo sranje, kot sem to doživela jaz na lastni koži. Pa ne enkrat.
Fuj!
[/quote]
Nič ne pobirajo, gredo pač v plitvino srat in čakajo kdaj bo morje odplavilo njihov drek,
Če greš potem ti za njimi ravno takrat plavat in morje še ni odplavilo klobase, pač naletiš na njihovo sranje, kot sem to doživela jaz na lastni koži. Pa ne enkrat.
Fuj!
[/quote]
Si ziher, da tista klobasa ni bila od kje drugje?
Fuj!
[/quote]
[/quote]
Eh, lepo te prosim.
Dvomim, da je tisto klobaso riba nasrala.
Se prekleto dobro vidi in loči kdaj gre posranec ali posranka v morje srat ali se gre kopat. Po pozi.
[/quote]
Eh, lepo te prosim.
Se prekleto dobro vidi in loči kdaj gre posranec ali posranka v morje srat ali se gre kopat. Po pozi.
[/quote]
Eh. Pa, kaj si bila na sralnem krožku. Jaz kaj takega nisem še doživel. Da se lula v morje, je čisto običajno, tudi za tiste s kopalkami. Za posrance, pa prvič šlišim.
Eh, lepo te prosim.
[/quote]
Eh. Pa, kaj si bila na sralnem krožku. Jaz kaj takega nisem še doživel. Da se lula v morje, je čisto običajno, tudi za tiste s kopalkami. Za posrance, pa prvič šlišim.
[/quote]
Saj ne serjejo in ščijejo samo v morje. Kjer jih pač prime, saj zaradi tega, ker se ne rabijo slačit, to opravijo lahko bolj na hitro in na “blef”
Moja izkušnja z FKK plažo tudi ni najbolj pozitvna. Sem z bivšim fantom bila “prisiljena” par poletij preživet v FKK kampu, kjer je dopustovala tudi njegova žlahta. Vsi pravijo, da noben nobenega ne gleda – bullshit!! Vsi so znali kaj povedat o poraščenosti kakšne ženske, o uhanih na intimnih mestih kakšnih starejših nemcev, o dolžini penisov, o velikosti dojk itd. Nisem imela prijetnega, sproščenega občutka, kot se ga propagira od privržencev. Sploh pa ni sproščeno in fino, ko se po plaži vozi v uniformo oblečen “varnostnik” in vsakemu, ki bi bil oblečen zateži, da se sleče…
[/quote]
Saj ne serjejo in ščijejo samo v morje. Kjer jih pač prime, saj zaradi tega, ker se ne rabijo slačit, to opravijo lahko bolj na hitro in na “blef”
[/quote]
madonca, si tečno! a ti hodiš na FKK gledat, če koga tišči?
nikoli še nisem videla nobenega, ki bi na nudistični plaži sral niti scal … je pa prineslo “klobaso” s kakšne jadrnice
Forum je zaprt za komentiranje.