Nudistična plaža
ne vem zakaj sprašuješ kako bi zgledalo?
kaj sploh želiš vprašat?
tam itak nihče ne bo vedel da ste prvič in kdo sploh ste.
to je plaža povsem enaka kot katerakoli druga, le da si kopalk ne preoblačiš.
če vas mika fkk seveda pojdite, pa lepo se imejte.
kar se otroka tiče, je res pomembna njegova starost. Če že razume razliko med fkk in tekstil plažo, se mu razloži, sicer ni potrebe. Če ima več kot 5 let pa se je potrebno pogovorit, sploh če ni navajen golote, predvsem vajine.
ok sedaj vemo kako se ti obnašaš. Hvala ker si podelil/ la.
Drugače, pa so to čisto normalne plaže.[/quote]
Drži, plaže so čisto normalne.
Ampak kopalci niso ravno normalni.
Potreba po razkazovanju svojih intimnih predelov, genitalij, anusa…izhaja iz potrebe zdravljenja manjvrednostnih kompleksov tistih, ki to golorito potrebo čutijo.
Intima naj bi bila stvar zasebnosti, ne pa stvar javnega razkazovanja in pretvarjanja, da te nihče ne gleda in da tudi ti ne gledaš nikogar. To enostavno ni mogoče, pa če še tako zatrjuješ da je.
To ne pomeni, da bi se morali sramovat svojega golega telesa. Nasprotno.To pomeni, da moraš svoje telo in tudi sebe, kot osebo spoštovat.
Če ti pelješ svojo ženo golo vsem ostalim na ogled, s tem dokazuješ, da jo preziraš in jo osebno jemlješ kot prodajni artikel v trgovinski izložbi.
Če nek moški spoštuje svojo ženo, jo ne bo v javnosti golo razkazoval drugim.
Nizkotno.[/quote]
Jap, najboljše kar burko gor (al kako se že reče tistim zadevam?), to je višek spoštovanja. Da jo skriješ pred vsemi.
Mislim, eni imate pa res bolane. Midva z možem hodiva na nudistično plažo (nihče nikogar ne “pelje”), mi pa mož izkazuje spoštovanje recimo ko me pričaka s kosilom, ko pridem iz službe, enakovredno sodeluje pri vseh gospodinjskih opravilih namesto da bi med mojim pospravljanjem ležal na kavču ali visel s kolegi v bifeju na piru … Take stvari so zame bolj nizkotne v partnerski zvezi.
Poglej, se ti opravičujem, če si moj odgovor dojela kot nesramen.
Ne moreš pa lastnih travm iz otroštva aplicirati na vse nudiste oz. na fkk plažo. Ker to s tem, kar se je dogajalo tebi v tvoji družini nima nobene zveze. Tvoje stiske in občutki morajo biti razčiščeni drugje in drugače, ne pa v temi ali iti ali ne na “nudl plažo” in kako je tam.
Če ženska nima moškega, še ne pomeni, da je na razpolago vsem. Če boš delal tako kot razmišljaš, te lahko zelo hitro čaka arest. Tam pa spolnih iztirjencev ne marajo.[/quote]
Taki butci pač ne razumejo. Če ženska ima ali če nima moškega, nima nihče o njej pravico razmišljat, da je na razpolago vsem. Butec ima pač mentaliteto neandertalca in mi ni pomoči.
Sem pa napisala, da jaz moža imam, ampak za razliko od butca on name ne gleda kot na svojo lastnino.[/quote]
Ne ti men butec…
Saj nihče ne trdi, da tvoj mož nate gleda kot na svojo lastnino. To sploh ni pomembno.
Dejstvo je, da s takim obnašanjem, kot ga uprizarjaš ti, tako mož, kot vsi ostali, gledajo nate kot na eno, ki se ponuja in je na razpolago vsem da jo pof**jo, samo čas in prilika morata bit pravi.
Tista, ki svojo pezdo kaže vsem okoli sebe, da jasno vedeti, da ima pezdo vsem na razpolago.
Tako to pač je.
Te hudo jezi, ker smo te prečitali?
Taki butci pač ne razumejo. Če ženska ima ali če nima moškega, nima nihče o njej pravico razmišljat, da je na razpolago vsem. Butec ima pač mentaliteto neandertalca in mi ni pomoči.
Sem pa napisala, da jaz moža imam, ampak za razliko od butca on name ne gleda kot na svojo lastnino.[/quote]
Ne ti men butec…
Saj nihče ne trdi, da tvoj mož nate gleda kot na svojo lastnino. To sploh ni pomembno.
Dejstvo je, da s takim obnašanjem, kot ga uprizarjaš ti, tako mož, kot vsi ostali, gledajo nate kot na eno, ki se ponuja in je na razpolago vsem da jo pof**jo, samo čas in prilika morata bit pravi.
Tista, ki svojo pezdo kaže vsem okoli sebe, da jasno vedeti, da ima pezdo vsem na razpolago.
Tako to pač je.
Te hudo jezi, ker smo te prečitali?[/quote]
tvoja možganska celica očitno več ne zmore, one spodaj pa tudi ne. Resno ti svetujem, da svojih prepričanj ne udejanjaš v praksi, ker boš en dva tri v arestu. S tvojo pametjo se ti zna zgoditi, da boš noter potem ti vsem na voljo.
Drži, plaže so čisto normalne.
Ampak kopalci niso ravno normalni.
Potreba po razkazovanju svojih intimnih predelov, genitalij, anusa…izhaja iz potrebe zdravljenja manjvrednostnih kompleksov tistih, ki to golorito potrebo čutijo.
Intima naj bi bila stvar zasebnosti, ne pa stvar javnega razkazovanja in pretvarjanja, da te nihče ne gleda in da tudi ti ne gledaš nikogar. To enostavno ni mogoče, pa če še tako zatrjuješ da je.
To ne pomeni, da bi se morali sramovat svojega golega telesa. Nasprotno.To pomeni, da moraš svoje telo in tudi sebe, kot osebo spoštovat.
Če ti pelješ svojo ženo golo vsem ostalim na ogled, s tem dokazuješ, da jo preziraš in jo osebno jemlješ kot prodajni artikel v trgovinski izložbi.
Če nek moški spoštuje svojo ženo, jo ne bo v javnosti golo razkazoval drugim.
Nizkotno.[/quote]
Jap, najboljše kar burko gor (al kako se že reče tistim zadevam?), to je višek spoštovanja. Da jo skriješ pred vsemi.
Mislim, eni imate pa res bolane. Midva z možem hodiva na nudistično plažo (nihče nikogar ne “pelje”), mi pa mož izkazuje spoštovanje recimo ko me pričaka s kosilom, ko pridem iz službe, enakovredno sodeluje pri vseh gospodinjskih opravilih namesto da bi med mojim pospravljanjem ležal na kavču ali visel s kolegi v bifeju na piru … Take stvari so zame bolj nizkotne v partnerski zvezi.[/quote]
Tvoj mož je pač copata.
V zameno, ker mu daš ti svojo vagino sem in tja povohat, je on pripravljen gospodinjit namesto tebe.
Pač sodobna poženščena šlapca je tvoj “dec”, nič druzga.
Ne ti men butec…
Tako to pač je.
Te hudo jezi, ker smo te prečitali?[/quote]
tvoja možganska celica očitno več ne zmore, one spodaj pa tudi ne. Resno ti svetujem, da svojih prepričanj ne udejanjaš v praksi, ker boš en dva tri v arestu. S tvojo pametjo se ti zna zgoditi, da boš noter potem ti vsem na voljo.[/quote]
Zakaj že bom jaz v arestu? A zato, ker ne hodim svojega tiča kazat drugim? A zato hodijo ljudje v arest?
Ti, ki pa svojo pezdo vsem okoli sebe kažeš, boš pa kje? Pri ginekologu, ker se ti bo pezda vnela?
In zakaj naj bi bilo na navadni plaži bolj sproščeno? Razen, če si ti na nudistični vsa zategnjena. Jaz se povsod počutim sproščeno (če ni gneče ali kakih drugih motečih dejavnikov). Kar se kopalk tiče, mi je pa prav fajn, da jih na nudistični plaži ne potrebujem. En strošek manj, ni potrebno preoblačenje, nimaš belih lis na koži od kopalk, plavat je tudi super brez … Kar se pa zanimivosti tiče, pa tudi ne vidim razlike. Jaz grem na plažo predvsem zaradi plavanja in sonca in mi je prav malo mar, kakšni so tisti okoli mene, bolj ali manj zanimivi. Samo da jih je čim manj in da dajo mir.[/quote]
Glej, to je moje mnenje, ki pa ga nobenemu ne vsiljujem.Sprobala sem oboje in moji občutki so boljši v kopalkah.
Kdor pa se bolje počuti na nudistični plaži, potem naj seveda gre tja.Kot sem že rekla, mi je dosti bolj mikavno pogledati ljudi, ki svoje adute malce skrivajo, kot pa odkrivajo.
tvoja možganska celica očitno več ne zmore, one spodaj pa tudi ne. Resno ti svetujem, da svojih prepričanj ne udejanjaš v praksi, ker boš en dva tri v arestu. S tvojo pametjo se ti zna zgoditi, da boš noter potem ti vsem na voljo.[/quote]
Zakaj že bom jaz v arestu? A zato, ker ne hodim svojega tiča kazat drugim? A zato hodijo ljudje v arest?
Ti, ki pa svojo pezdo vsem okoli sebe kažeš, boš pa kje? Pri ginekologu, ker se ti bo pezda vnela?[/quote]
Enako razmišljajo v fundamentalističnih muslimanskih državah, le da tam nimajo težav s kopalkami temveč z odkritostjo žensk na sploh. Uporabila bom tvoj besednjak; če se ženska ženska odkrije, “je na razpolago vsem da jo pof**jo, samo čas in prilika morata bit pravi.”
V celi zgodbi si pokvarjen TI in tvoj način mišljenja in ne odkrite ženske.
No… to pač razmišljaš samo ti… in tudi logična izpeljava misli, ki jo utemeljuješ s “tako pač je”… je samo tvoja oz. ljudi, ki so jih že zgoraj precej natančno označili z eno besedo.
Raje se drži nasveta, da ne prakticiraj tega kar pišeš, ker bi se znalo slabo končati.
Te hudo jezi, ker si dobil dober nasvet?
No… to pač razmišljaš samo ti… in tudi logična izpeljava misli, ki jo utemeljuješ s “tako pač je”… je samo tvoja oz. ljudi, ki so jih že zgoraj precej natančno označili z eno besedo.
Raje se drži nasveta, da ne prakticiraj tega kar pišeš, ker bi se znalo slabo končati.
Te hudo jezi, ker si dobil dober nasvet?[/quote]
Zakaj naj bi se zame že slabo končalo, če nočem luleka kazat okol?
A pol mi svetuješ, naj še jaz hodim okol nag, da ne bom slučajno v arestu pristal??
To pa res nisem vedu, da moramo vsi hodit goli okol, ker drugače nas bodo zaprli.
Ti, ki pa svojo pezdo vsem okoli sebe kažeš, boš pa kje? Pri ginekologu, ker se ti bo pezda vnela?[/quote]
Enako razmišljajo v fundamentalističnih muslimanskih državah, le da tam nimajo težav s kopalkami temveč z odkritostjo žensk na sploh. Uporabila bom tvoj besednjak; če se ženska ženska odkrije, “je na razpolago vsem da jo pof**jo, samo čas in prilika morata bit pravi.”
V celi zgodbi si pokvarjen TI in tvoj način mišljenja in ne odkrite ženske.[/quote]
Zakaj bi naj bil pokvarjen jaz?
A za to, ker se ti s svojo potrebo po razkazovanju svojih genitalij, gravžaš?
A jaz naj bi bil pokvarjen, ker ti okol pred vsemi hodiš gola?
Ti zarad mene hodi gola kjer hočeš. Ampak ti mene ne moreš prisilit, da se ti meni s tem tvojim javnim razkazovanjem in ponujanjem ne boš gravžala.
V celi zgodbi si pokvarjen TI in tvoj način mišljenja in ne odkrite ženske.[/quote]
Ti zarad mene hodi gola kjer hočeš. Ampak ti mene ne moreš prisilit, da se ti meni s tem tvojim javnim razkazovanjem in ponujanjem ne boš gravžala.[/quote]
Ostajam pri prejšnji sodbi, hkrati dodajam tudi omejenost uma in zaplankanost.
Ti zarad mene hodi gola kjer hočeš. Ampak ti mene ne moreš prisilit, da se ti meni s tem tvojim javnim razkazovanjem in ponujanjem ne boš gravžala.[/quote]
Ostajam pri prejšnji sodbi, hkrati dodajam tudi omejenost uma in zaplankanost.[/quote]
Tudi jaz ostajam opri svojem stališču.
Če ti ne premoreš osnovnega spoštovanja do sebe in osnovnega spoštovanja svojega telesa, za to niso vsi ostali omejeni. Nekateri sebe, svoje telo in svojega partnerja pač spoštujemo in intimne stvari pustimo, da so še naprej intimne.
Ti pač čutiš potrebo da svoje intimne predele kažeš vsem okol sebe, ker pač ne ceniš ne sebe niti svojega partnerja. To je seveda tvoja pravica, ampak imajo tudi vsi ostali pravico, da se vi razkazovalci svojih genitalij drugim gravžate.
Ti v svoji omejenosti vidiš ravno obratno kot svari stojijo v resnici.. Ti očitno misliš, da si s kazanjem svojega spolovila faca, da si, kao, svobodna in da morda komu vzbujaš celo pohoto. Ni res. Vzbujaš zgražanje in gnus. Tvoja intima, naj bo tvoja stvar in stvar tvojega spolnega partnerja. Ne vsiljuj svoje intimnosti drugim.
Te hudo jezi, ker si dobil dober nasvet?[/quote]
Zakaj naj bi se zame že slabo končalo, če nočem luleka kazat okol?
A pol mi svetuješ, naj še jaz hodim okol nag, da ne bom slučajno v arestu pristal??
To pa res nisem vedu, da moramo vsi hodit goli okol, ker drugače nas bodo zaprli.[/quote]
S tem pisanjem se izmikaš. Na prejšnjem sem ti jasno označil, kateri del tvojega pisanja je problem – in še vedno si lahko zgoraj prebereš.
Nima zveze s tvojim “nekazanjem luleka”. In ne – ne svetujem ti da hodiš nag.
Mislim, eni imate pa res bolane. Midva z možem hodiva na nudistično plažo (nihče nikogar ne “pelje”), mi pa mož izkazuje spoštovanje recimo ko me pričaka s kosilom, ko pridem iz službe, enakovredno sodeluje pri vseh gospodinjskih opravilih namesto da bi med mojim pospravljanjem ležal na kavču ali visel s kolegi v bifeju na piru … Take stvari so zame bolj nizkotne v partnerski zvezi.[/quote]
Tvoj mož je pač copata.
V zameno, ker mu daš ti svojo vagino sem in tja povohat, je on pripravljen gospodinjit namesto tebe.
Pač sodobna poženščena šlapca je tvoj “dec”, nič druzga.[/quote]
Ja saj, tipično razmišljanje slovenskih mačotov. Babo za šporhet, on pa na pir. Če dec ne visi po bifejih, pač ni dec ampak copata.
Hvala bogu, da so tud drugačni.
Ostajam pri prejšnji sodbi, hkrati dodajam tudi omejenost uma in zaplankanost.[/quote]
Tudi jaz ostajam opri svojem stališču.
Če ti ne premoreš osnovnega spoštovanja do sebe in osnovnega spoštovanja svojega telesa, za to niso vsi ostali omejeni. Nekateri sebe, svoje telo in svojega partnerja pač spoštujemo in intimne stvari pustimo, da so še naprej intimne.
Ti pač čutiš potrebo da svoje intimne predele kažeš vsem okol sebe, ker pač ne ceniš ne sebe niti svojega partnerja. To je seveda tvoja pravica, ampak imajo tudi vsi ostali pravico, da se vi razkazovalci svojih genitalij drugim gravžate.
Ti v svoji omejenosti vidiš ravno obratno kot svari stojijo v resnici.. Ti očitno misliš, da si s kazanjem svojega spolovila faca, da si, kao, svobodna in da morda komu vzbujaš celo pohoto. Ni res. Vzbujaš zgražanje in gnus. Tvoja intima, naj bo tvoja stvar in stvar tvojega spolnega partnerja. Ne vsiljuj svoje intimnosti drugim.[/quote]
V katerem dokumemtu o naravi piše,da so intimni deli in neintimni deli?A je narava predvidela zakrivat telo?Ni,zakrivate ga tisti,ki ste dobesedno grdi in silite še ostale,da so grdi.grdi ste pa zato,ker nimate hrbtenice in se ne morete upret žretju.Če bi normalno zgledali ,si me bi prekrivali oblin na plaži.
Jaz sem pa rada na nudistični s svojim tipom. In priznam, da mi je blazno fino, ko se malo paliva cel dan in si zvečer končno dava duška. Pa nobenih štrikcev nikjer od kopalk, zakon.
Za mame in ateje okoli mi je pa vseeno, tudi če kdo kaj gleda. Še nikdar ni bilo kakšnih čudnih scen, normalen folk, vsi se zase držijo.
Forum je zaprt za komentiranje.