Nudistična plaža
ok sedaj vemo kako se ti obnašaš. Hvala ker si podelil/ la.
Drugače, pa so to čisto normalne plaže.[/quote]
Drži, plaže so čisto normalne.
Ampak kopalci niso ravno normalni.
Potreba po razkazovanju svojih intimnih predelov, genitalij, anusa…izhaja iz potrebe zdravljenja manjvrednostnih kompleksov tistih, ki to golorito potrebo čutijo.
Intima naj bi bila stvar zasebnosti, ne pa stvar javnega razkazovanja in pretvarjanja, da te nihče ne gleda in da tudi ti ne gledaš nikogar. To enostavno ni mogoče, pa če še tako zatrjuješ da je.
To ne pomeni, da bi se morali sramovat svojega golega telesa. Nasprotno.To pomeni, da moraš svoje telo in tudi sebe, kot osebo spoštovat.
Če ti pelješ svojo ženo golo vsem ostalim na ogled, s tem dokazuješ, da jo preziraš in jo osebno jemlješ kot prodajni artikel v trgovinski izložbi.
Če nek moški spoštuje svojo ženo, jo ne bo v javnosti golo razkazoval drugim.
Nizkotno.
Pravilno razmišljaš.Nudistična plaža je vedno bolje urejena.Tam niso primitivci.O spolnosti ni ne duha ne sluha.Midva zahajava na eno izredno lepo plažo poleg poreča.Wc ji so izredno čisti,nikjer ne vidiš še tako majhne smeti.Vse je razkošno in kljub veliko ljudem je placa kolikor želiš.Sva pa šla enkrat isti dan za spremembo v zeleno laguno.Ej ciganija do podna.Tiste babe z kopalkami do ušes pa nenehno preoblačenje in skrivanje.Vse nagneteno ,da se komaj obrneš.Meni je postalo slabo.
Tisto glede debelih riti.So še grše v kopalkah.
Skratka nudisti so ljudje na višjem nivoju.Čisto drugi svet.In,ko enkrat probaš to,si res navdušen .
Toplo priporočam.
Ni lepsega kot svobodno lezanje na plazi in uzivanje.Sama si vedno najdem miren koticek nekje izven urejenih plaz.Imam mir pred pogledi pa se nikogar ne motim.Sem pa ze dozivela na teh “divjih” plazah fotografiranje “gospodov” lepih ritk. Seveda mi doslednji gospod ni hotel pokazati slik na tel…ker to je njegova zasebna lastnina….moja golota je pa na ogled.. V posmeh sem dobila odgovor “gospa kaj morem,ce imate lepo postavo in top ritko, saj to je pohvala”.Od takrat dalje me plaze ne vidijo…druga perverznost so “gospodje”na barkah, jahtah, ki si z dalnogledom iscejo svoje zrtve..ja tudi to sem ze dozvela..Bolano…
V glavnem je res tako kot so ti napisali ostali. Odlocitev je tvoja…mogoce ti bo na zacetku malo neprijetno a uzivajte.
no, ker greste kot druzina bi jaz pripomnila se to. Vprasanje koliko so otroci stari in kako svobodno bivate doma. Ce se vsak zaklene v kopalnico in sveta pomagalka, ce te otrok vidi golo, potem mu bo na taki plazi cudno in nelagodno. Ce pa se doma ne skrivate mu to ne bo nic novega, vprasanje pa tudi od starosti otroka, moj se pri 6 letih ne bi slekel pred mnozico ljudi, pred familjo pa je skakal v morje gol, ker smo bili sami.
In zakaj naj bi bilo na navadni plaži bolj sproščeno? Razen, če si ti na nudistični vsa zategnjena. Jaz se povsod počutim sproščeno (če ni gneče ali kakih drugih motečih dejavnikov). Kar se kopalk tiče, mi je pa prav fajn, da jih na nudistični plaži ne potrebujem. En strošek manj, ni potrebno preoblačenje, nimaš belih lis na koži od kopalk, plavat je tudi super brez … Kar se pa zanimivosti tiče, pa tudi ne vidim razlike. Jaz grem na plažo predvsem zaradi plavanja in sonca in mi je prav malo mar, kakšni so tisti okoli mene, bolj ali manj zanimivi. Samo da jih je čim manj in da dajo mir.
Če so majhni otroci,potem ne bo težav.Kakšni 12 ali več let pa jih ne boste prepričali.Midva sva šla na morje in naš sin je bil star okrog 14 let.Ne boste verjeli.Smrkavc je hodil na drugo plažo midva na fkk.Je rekel,da on ne misli it na nudistično in ,da mu delava sramoto ter,da slučajno ne bi kje na domačem omenila kam se hodiva kopat.Hehe pač ga nisva od malega vzgajala v tem duhu.
Sicer je nudizem prekrasen ,brez kopalk in svoboda.Prav lep občutek.Ni nobenega zijanja in spolnosti kakor eni mislijo.
Kot otroka so me vlačili s seboj na fkk in je to name vplivalo precej slabo. Ogledovanje spolnih organov svojih staršev iz neposredne bližine se vtisne v otrokovo psiho za vedno. In po tem, ko so mi par počitnic tumbali, da to pa res ni nič takega, to je pa ja normalno, da smo vsi nagi – no, po tem sem razvila ustrezno sproščen odnos do golote. In tem istim staršem to sploh ni bilo všeč. Pri petnajstih me je nek tip vprašal, če bi se slikala za neko revijo. Jasno, da sem se, kaj pa je to takega? Doma pa cela štala. Moja mama je pa lahko ležala naga vsem slinastim Nemcem in lastnemu otroku na očeh? Še zdaj mi ni jasno, kaj sta razmišljala. Je golota naravna ali ni?
O moj bog eni ste res počeni.
“Ogledovanje spolnih organov svojih staršev iz neposredne bližine se vtisne v otrokovo psiho za vedno. In po tem, ko so mi par počitnic tumbali, da to pa res ni nič takega, to je pa ja normalno, da smo vsi nagi – no, po tem sem razvila ustrezno sproščen odnos do golote. In tem istim staršem to sploh ni bilo všeč. Pri petnajstih me je nek tip vprašal, če bi se slikala za neko revijo. Jasno, da sem se, kaj pa je to takega? Doma pa cela štala. Moja mama je pa lahko ležala naga vsem slinastim Nemcem in lastnemu otroku na očeh? Še zdaj mi ni jasno, kaj sta razmišljala. Je golota naravna ali ni?”
Če je tale kdaj videla nudistično plažo od zunaj naj me pes pocitra. Tako si zadrgnjene slovenceljke predstavljajo škodljivi vpliv golote na majhne otroke.
Ja in po masturbaciji se tudi fantom roke posušijo.
Đizs.
Kot otroka so me vlačili s seboj na fkk in je to name vplivalo precej slabo. Ogledovanje spolnih organov svojih staršev iz neposredne bližine se vtisne v otrokovo psiho za vedno. In po tem, ko so mi par počitnic tumbali, da to pa res ni nič takega, to je pa ja normalno, da smo vsi nagi – no, po tem sem razvila ustrezno sproščen odnos do golote. In tem istim staršem to sploh ni bilo všeč. Pri petnajstih me je nek tip vprašal, če bi se slikala za neko revijo. Jasno, da sem se, kaj pa je to takega? Doma pa cela štala. Moja mama je pa lahko ležala naga vsem slinastim Nemcem in lastnemu otroku na očeh? Še zdaj mi ni jasno, kaj sta razmišljala. Je golota naravna ali ni?[/quote]
Ti se usmerjaš po cerkvenih kriterijih,kjer učijo,da je golota nekaj slabega.To je pokvarjenost.Golota je nekaj najbolj naravnega in samoumevnega.Pozabljaš,da so si oblačila izmislili ljudje in ne narava.Samo,če filaš otroka z skrivanjem ,potem je normalno,da se bo čudil.Eni mešate goloto vedno s spolnostjo.Fkk nima veze z seksiom in vsem kar pripada poleg.Po pravici povedano je tam takšno vzdušje,da sploh ni tiste erotične atmosfere.Ne da se to opisati ljudem,ki niso nudisti z srcem in dušo.Nikoli prav nikoli se mi ni dvignil na fkk plaži.Pa sem precej poln libida.Tam enostavno ni to to.
ok sedaj vemo kako se ti obnašaš. Hvala ker si podelil/ la.
Drugače, pa so to čisto normalne plaže.[/quote]
Potreba po razkazovanju svojih intimnih predelov, genitalij, anusa…izhaja iz potrebe zdravljenja manjvrednostnih kompleksov tistih, ki to golorito potrebo čutijo.
Intima naj bi bila stvar zasebnosti, ne pa stvar javnega razkazovanja in pretvarjanja, da te nihče ne gleda in da tudi ti ne gledaš nikogar. To enostavno ni mogoče, pa če še tako zatrjuješ da je.
To ne pomeni, da bi se morali sramovat svojega golega telesa. Nasprotno.To pomeni, da moraš svoje telo in tudi sebe, kot osebo spoštovat.
Če ti pelješ svojo ženo golo vsem ostalim na ogled, s tem dokazuješ, da jo preziraš in jo osebno jemlješ kot prodajni artikel v trgovinski izložbi.
Nizkotno.[/quote]
Jaz nisem pes ali morda ortodoksna ženska iz islama, da bi mene mož kam peljal. Lahko se odločam sama, kam bom šla in peljem samo sebe. Nisem lastnina moža, da bi se on odločal, ali me bo kje “razkazoval” golo ali pa me bo raje skrival. Nisem ne lastnina, ne otrok in sem sama svoja svobodna oseba, ki se odloča o tem, kam bo šla, kje bo, koliko časa bo tam in kako bo oblečena.
Zdaj vidim, da imam srečo, ker imam takega moža, ki v meni ne vidi lastnine ali neke vrste sužnje, ki bi ji ukazoval in ji dovoljeval ali prepovedoval.
Ne vem, če se eni tega zavedate, ampak ko človek vsaj anonimno da iz sebe stvari, ki ga mučijo že od otroštva, na to pa dobi takle odgovor, je to samo še dodatno boleče, pa četudi te ne poznam. Tepli in žalili so me zaradi stvari, ki so me jih sami naučili, in tega staršema ne morem odpustiti. Zakaj misliš da lažem, mi ni jasno.
Nizkotno.[/quote]
Jaz nisem pes ali morda ortodoksna ženska iz islama, da bi mene mož kam peljal. Lahko se odločam sama, kam bom šla in peljem samo sebe. Nisem lastnina moža, da bi se on odločal, ali me bo kje “razkazoval” golo ali pa me bo raje skrival. Nisem ne lastnina, ne otrok in sem sama svoja svobodna oseba, ki se odloča o tem, kam bo šla, kje bo, koliko časa bo tam in kako bo oblečena.
Zdaj vidim, da imam srečo, ker imam takega moža, ki v meni ne vidi lastnine ali neke vrste sužnje, ki bi ji ukazoval in ji dovoljeval ali prepovedoval.[/quote]
No saj to je to. Opisala si se prav tako, kot sem opisal. Ne pripadaš nikomur in vsem. Na razpolago si vsem.
FKK, nič posebnega. Imam dva sinova, zdaj sta sicer že velika najstnika in gresta že po svoje na dopust. Ampak ja smo bili tudi ene 3xkrat na FKK plaži. Pa tudi sicer smo se goli sončili na čolnu. Nekaj čisto naravnega, normalnega. Nismo nikoli šli v gužvo, vedno sva otroke vprašala ali ju kaj moti,da povesta in potem ne bomo šli. Nikoli ni bil problem. Zadnjič smo šli ko sta bila cirka 12 in 14.?!. Potem nismo šli več predvsem zato, ker se je meni zamerilo. Predvsem zaradi že prej omenjene gužve. To je čisto odvisno kako imate doma. Midva sva že kot mlad par bila doma v perilu, ko sva bila sama oziroma tudi gola, ko sta prišla fanta, se ni kaj dosti spremenilo, vsaj no gola nisva več hodila po hiši smo pa vsi bili v perilu, kopalnice in sobe pa se nikoli niso zaklepale. Naprimer jaz pod tuš, sin umit zobe..itd. Pa tudi poleti je kdo gol spal, kar je za fante tam doli vsekakor bolj zdravo, pižam pri nas razen pozimi nisi videl. Vse je v navadi, predvsem pa treba otrokom že kot mladim nekako razložiti da je spolnost in vse kar paše zraven nekaj 100% normalnega zato ni potrebno bit rdeč, sram, itd. Kot gledam danes, ko sta že precej odrasla, lahko rečem, da nimata nobenih travm. Glavno je, da tam na plaži ne buljiš v koga, da ne kažeš riti v obraz, da se obnašaš kot, da so vsi oblečeni. Predvsem pa sam z seboj, se spomnim kako sta gledala vse tiste ženske ampak jim pač razložiš, da se ne bulji ljudi in je to to. Pa fajn se imejte.
Zdaj vidim, da imam srečo, ker imam takega moža, ki v meni ne vidi lastnine ali neke vrste sužnje, ki bi ji ukazoval in ji dovoljeval ali prepovedoval.[/quote]
No saj to je to. Opisala si se prav tako, kot sem opisal. Ne pripadaš nikomur in vsem. Na razpolago si vsem.[/quote]
Če ženska nima moškega, še ne pomeni, da je na razpolago vsem. Če boš delal tako kot razmišljaš, te lahko zelo hitro čaka arest. Tam pa spolnih iztirjencev ne marajo.
Joj, ste usekani vsi po vrsti. Kaj pa hodite delat gužvo na FKK plaže. Kdo vas sili firbcat, kaj se tam dogaja. Ostanite na tekstilnih in se tam stiskajte kot ribe v konzervi. Evo, letos obiskal kar nekaj FKK plaž. In kaj ugotovim. Na mestih kjer z velikimi tiskanimi črkami piše FKK, sami tekstilci. Kaj hudiča rinete na nudistične plaže in se potem zgražate, da vam nudisti tam razkazujejo svoje genitalije in uvele riti. Ostanite na svojih tekstilnih plažah in nam dajte mir.
Glede otrok; meni bližnji… fanta, en 10 let, drugi 13.
Noben nima nobenega zadržka se preoblačiti pred drugimi ali se kakorkoli skrivati – a en bi bil kar naprej gol (tudi doma, pa na tekstilni plaži, ko se preoblači se včasih kar pozabi nazaj obleči), drugi pa pravi da mu je vseeno, a imam občutek, da je raje oblečen.
Torej otroci so različni in imajo različna nagnenja. Malo prilagajanja pa ne povzroča hudih travm nobenemu.
No saj to je to. Opisala si se prav tako, kot sem opisal. Ne pripadaš nikomur in vsem. Na razpolago si vsem.[/quote]
Če ženska nima moškega, še ne pomeni, da je na razpolago vsem. Če boš delal tako kot razmišljaš, te lahko zelo hitro čaka arest. Tam pa spolnih iztirjencev ne marajo.[/quote]
Taki butci pač ne razumejo. Če ženska ima ali če nima moškega, nima nihče o njej pravico razmišljat, da je na razpolago vsem. Butec ima pač mentaliteto neandertalca in mi ni pomoči.
Sem pa napisala, da jaz moža imam, ampak za razliko od butca on name ne gleda kot na svojo lastnino.
Forum je zaprt za komentiranje.