Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev nudim pomoč pri čiščenju doma

nudim pomoč pri čiščenju doma

Lep pozdrav!
Sem pridna in prijetna oseba, ki si želi popoldanske zaposlitve. Stroški življenja se zvišujejo, jaz pa jim ne sledim več, zato sem se odločila, da si poiščem popoldansko zaposlitev in sicer pomoč prezaposlenim družinam pri čiščenju njihovega doma.

Če sami ne najdete časa za ureditev in čiščenje doma, me kontaktirajte in pomagala vam bom!

Delo ponujam v Ljubljani, okolici Ljubljane in na dolenjskem koncu Slovenije.

In registracija dejavnosti je kaka?

Tudi tule so že bili primeri, da so delavce iskali inšpektorji in jih kaznovali za delo na črno.

PS – Osebno dopolnilno delo pokriva občasno pomoč pri gospodinjstvu, poišči na DURS-ovi strani.

Koliko imate časa ter kakšne so vaše izkušnje prav tako me zanima, ali prinesete opremo seboj, prav tako čistila ter ostale pripomočke, zanimivo bi bilo izvedeti tudi ceno. Ter mogoče kakšne reference tako, da se lahko kej pozanimamo o vas, kako so zadovolji z storitvami, ki jih nudite.

Koliko imate časa ter kakšne so vaše izkušnje prav tako me zanima, ali prinesete opremo seboj, prav tako čistila ter ostale pripomočke, zanimivo bi bilo izvedeti tudi ceno. Ter mogoče kakšne reference tako, da se lahko kej pozanimamo o vas, kako so zadovolji z storitvami, ki jih nudite.

Se opravičujem za 3 povste, nekaj mi je zmrznilo in samo objavilo 3x isto.

Lep pozdrav!
Sem pridna gospodinja doma, delovnih izkušenj in referenc razen dela doma in pohvale svoje družine, nimam. Upam, da vam to zadostuje?
Drugače imam čas popoldan in med vikiendi, saj sem polno zaposlena med tednom. Kar se tiče pripomočkov in cene pa je vse odvisno od dogovora. Iz kje ste in za nadaljno zanimanje mi prosim pišite na zasebno sporočilo.

Hvala za odgovor!

Po eni strani zadosca pustite mi svoj mail in vas bom kontaktiral nahajam se v ljubljani

Oj buckamacka ali nisi videla oziroma dobila prejšnega povsta. Oglasite se z vašim emailom da se dogovoriva kako in kaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close