Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Novorojen – Margaret Mazzantini

Novorojen – Margaret Mazzantini

Naudušena :)! Sicer sem nekje od sredine naprej porabola dva paketa robčkov, ampak kljub vsemu fantastično, mogoče kanček bolj žensko branje.
Priporočam!

Je mogoče kdo že bral/brala? Da malo podebatiramo 🙂

Jokica jaz sem tudi to knjigo prebrala. Moram povedat, da sem najprej prebrala knjigo potem sem pa pogledala še film. Knjiga mnogo boljša.

Jaz zdaj berem – zelo mi je všeč to dojemanje in opisovanje dveh različnih časovnih obdobij Sarajeva, ful je nabita s čustvi in dejansko ti da kar malo misliti… Do zdaj mi je odlična!

Res fantastična knjiga…napeta s čustvi, požene ti kri po žilah…tudi jaz sem spustila kar nekaj solzic, ampak res gre za dovršeno knjigo, ki odlično vplete vse tematike, od materinstva, vojne, ljubezni … Res ena redkih knjig, ki so pustile takšen pečat na meni. Priporočam vsem, ki hočejo globoko branje, ki se te dotakne <3

tudi sama prebrala omenjeno knjigo. veliko berem, in pravim, da tako dovršene in popolne knjige, ki zna prikazati našo notranjost, naša čustva, ljubezen, materinstvo, strah, sovraštvo, borbo, in vse to povezati na tako dih jemajoč način, ki sproži tudi solze, še nisem brala. zame je ta hip najboljša knjiga.
dvakrat sem si ogledala tudi film, odlična igralska zasedba, ne vem, če bi lahko kdo boljše odigral kot Penelope, poleg nje vsi drugi…in lepa glasba, sporočilo filma….je pa tako, da branje v človeku, vsaj v meni, pušča večjo sled.

Se ne bi mogla bolj strinjati. Knjiga je ena boljših, ki so zadnji čas izšle, tolikor čustev ki jih zbudi ta knjiga, jih ne doživiš v celem letu skupaj 😀 Res odlično branje. Sprva sem mislila, da ni tako dobra, kot so jo hvalili po forumih, ampak ja, dejansko je knjiga ena A. Penelope pa je ta vloga itak bila pisana na kožo, se strinjam 🙂

Jaz sem jo malo prej prebral….. predobra knjiga res…priporočam

res predobra knjiga….malo prej sem jo prebral..priporočam jo vsem..

New Report

Close