novoletna darila
Sj to je lusna ideja ja..sam jaz mam letos ful mal casa..pa se doloceni posamezniki v moji druzini ne bi prezvel nobene sale na svoj racun al pa kar bi sploh na dalec blo mal podbno sali..nazalost.
Jaz sm drgac 1x prijateljicam k smo ble skupi na morju nardila vsem enake okvire za slike..no ja mal je blo razlike ampak motiv pa to je blo enako in notr naso skupno sliko..pa so ble ful vesele.
Nekateri pa ful pretiravate s tole decembrsko euforijo. Ne vem no, meni je vse tole obdarovanje že preveč…pa miklavž, pa božiček, pa dedek mraz… iz vsakega obdobja je eden ostal. In novoletne šare je že zdaj povsod dovolj, tako da ob novem letu sploh ne bo več tistega prazničnega filinga.
Ker ima fantov brat rojstni dan v decembru, mu bova seveda kupila darilo. Prav tako mu bo nosil božiček :-)), vsem ostalim bova kupila kakšno malenkost – nekaj sladkega in okusnega….midva si pa tako ali tako ne kupujeva daril, se bova pa razvajala na svoj način;-). Denar bova raje porabila za bolj pametne stvari kot za to šaro.
In glede na to, da imam konec leta tudi jaz rojstni dan…juhuhu….
Vsako leto rečem, zdej je pa dovolj tega zapravljanja za bedarije in planiram, da bi z družino pobegnili v ilegalo potem pa nas tako neopazno povleče noter in seveda uživamo v vsem tem bleščilu in pričakovanju (česa že?) in rečemo ah saj bomo samo nekaj skromnih darilc kupili, potem rečemo; vsem otrokom je pa nujno treba kaj kupiti…in tako naprej dokler se v novoletno jutro čisto zmedeni ne zbudimo z velikansko črno luknjo na kartici… here we go again!!!!
Pri nas se obdarujemo samo za Miklavža. Glede na to da nas je veliko 6 otrok 15 odraslih in če izračunaš povprečno 3-4 tisočake na vsakega hm rata kar velika številka. Vendar potem smo pa zakljućili za letos.
Kupujemo pa uporabne stvari kot so kape, pulovrji, copati…za otroke pa tudi nekaj igrač.
Vse to pa sem nabavila že pred dobrimi 14 dnevi ravno zaradi gužve zadnje dni.
Forum je zaprt za komentiranje.