Novodobna intima ( za moške)
Pa tvoje mnenje, taščica? Dotikov v zivo se verjetno ne da nadomestiti, je pa seveda tudi virtuala in preko telefona lahko zelo vznemirljivo, napeto, vroce in potesujoce, kajne? Predvsem s kakim neznancem 😉
Ti se mi zdis taka, da bi znala uzivati v kakem takem domisljijskem “svetu”, po moje imas kar burno fantazijo!
P.S.: Moj telefon in racunalnik sta vedno polna 😉
Mhm, se mi je točno zdelo… Sem te prav prebral, da imaš kar bujno domišljijo, kot jo imam tudi sam 😉 Oz. mi jo ti buriš, še bolj, če je to sploh možno!
Bodisi predstavljati si nekaj novega, vročega, še nedoživetega, bodisi podoživljati tiste najbolj vroče trenutke… Mhm… Tudi ti deluješ zelo zelo poživljujoče… 😉
Najbolj privlačni so ravno poročeni moški, ker so najkvalitetnejši in na javni razprodaji najhitreje poidejo. :D[/quote]
Res je Matjažko, poročeni so izkušeni, preizkušeni in lepih manir. Kam se pa ti šteješ?[/quote]
Prepuščam umetniško svobodo ženskam, da me same uvrstite na položaj, ki ustreza vašim željam.
Po tvoje spadam zagotovo med poročene, ker je jasno kot bel dan, da sem sem preizkušen, izkušen in lepih manir? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.