Novo srečanje :-))))))))))))))))
Hej,Zala! Upam,da se bosta z Evito domenili!
Moja dobra prijateljica in bivsa sodelavka je doma iz Pamec.Nikoli se nisem bila,pa mi o njenem kraju in SG toliko lepega pove.Pa nekaj umetnikov –slikarjev imate in eno manjso goro,ki jo en od slikarjev tako rad upodablja,Ni res? Lep pozdrav v vas konec Babi
Opravicilo!
Ko ponivno berem svoje poste,ugotavljam,da pred besedo z j vedno manjka vejica.Zgleda,da je nekaj s tipkovnico narobe.Ko berem predogled,
vejica je;potem pa zgine.Zdaj poskusam tako,da po vejici,ce sledi j pomaknem za crko naprej in mislim,da bo v redu.Me je kar sram,trsica pa
taka! Saj je se kaj drugih napak (v glavnem crke).Tipkam precej hitro.In tudi vedno nimam casa prebrati ponovno.
Pri vejicah me pa res moti.
Zdaj bom napisala poved:
Kar poskusi,je enostavno. Kar poskusi, je enostavno.
Bomo videli,kaj bo. Prvic nisem premaknila,drugic pa.
Me veseli, da vam je naša stran všeč. Nekje na začetku in na sredi meseca dodajamo sveže slike, pa ravno premišljujem, da jih za to prvo polovico oktobra skoraj nimamo. Smo malo bolni te dni. Viroza tudi pri nas, čeprav je še precej toplo. Najmlajši je imel dva dni kar visoko vročino, že naslednji dan pa je drugi fant dobil laringitis. A je bilo danes že bolje.
Pa lep pozdravček v Koper!
Vladka
Hej,Vladka! Kot radovedna trsica sem z uzitkom prebrala ” report”.
Bravo!
Zdelo se mi je,da berem vnukove.Revez,v reception class je sel s stirimi leti in pol.Se mi je prav smilil,pa je bilo super.Letos so mi ze pred zadnjimi en teden trajajocimi pocitnicami konec maja povedali,da so zelo zadovoljni z njegovim delom v soli.Po koncu pouka(20.julij),so prisli.Sama sem bila pod vtisi spriceval tukajsnjih otrok,ko so bili vsi veseli in oh in sploh!
Moja druzina pa ni nic omenila,kako je bilo.Prapricana,da je kaj narobe,sem bila tudi jaz tiho in nisem nic drezala.No,ob priliki sem pa le previdno omenila,kako je bilo v soli.
“Saj smo ti ze v juniju vse porocali.Report je samo ponovitev.Zeloo priden!”
Sploh se ni zdelo nobenemu to pomembno.Vazne so bile pocitnice pri babi.
Vidis,take smo babice,ki smo bile se trsice povrhu.Vedno nas nekaj skrbi.
Viroze so tudi tukaj.Svet je majhen! Lep dan Babi
Forum je zaprt za komentiranje.