Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Novo srečanje :-))))))))))))))))

Novo srečanje :-))))))))))))))))

Pardon… Se moram vedno vmešavat – poklicna deformacija 😉 :))))))

Hej,Evita! Vem,da sem ti dolzna kaj v zvezi z ribami.Pripravljam,res in dobis
v kratkem.Te bom navdusila tudi za te “zvauce”.Trenutno sem kar zasedena in uspem samo kaj kratkega. Se bereva .Lepo se imej Babi

Hej,Zala! Upam,da se bosta z Evito domenili!
Moja dobra prijateljica in bivsa sodelavka je doma iz Pamec.Nikoli se nisem bila,pa mi o njenem kraju in SG toliko lepega pove.Pa nekaj umetnikov –slikarjev imate in eno manjso goro,ki jo en od slikarjev tako rad upodablja,Ni res? Lep pozdrav v vas konec Babi

A bi kdo lahko koga iz Mb “nabasal”?
Tudi jaz bi z veseljem prišla…

Ja Babi, res je. Ta slikar je Karel Pečko, ki rad upodablja našo prekrasno Uršljo goro 🙂

Na srečanje pa si res zelo želim
LP Zala

Dragi Primoz!

Srčno upam, da bo srečanje še v novembru – takrat bom azgotovo še v 1 kosu, za december pa bo že malo težje…

Ampak vsekakor pridem…

lp
Nika

Zala lahko greš zraven, samo do Velenja probaj priti. Saj avtobusi kar pogosto vozijo ( moja hči obiskuje ekonomsko šolo v SG). Se bereva, ko bo točno določen datum. LP

Babi in Mishika hvala, ampak, Babi, si kar uganila, ves!

Sem se res se vikend pred tem, ko sem zbolela (zbolela prejsnji cetrtek, torej en vikend prej) kopala… Ja, tudi jaz v Kanegri. hihi, vidis, da smo male carovnice.

No, tole je malo za salo.

Hvala za lepe zelje!
Vesna

ze ves teden berem o srecanju…pa recepti v levo in desno…upam,da mi bo tokrat uspelo!:))? lp petra

Opravicilo!
Ko ponivno berem svoje poste,ugotavljam,da pred besedo z j vedno manjka vejica.Zgleda,da je nekaj s tipkovnico narobe.Ko berem predogled,
vejica je;potem pa zgine.Zdaj poskusam tako,da po vejici,ce sledi j pomaknem za crko naprej in mislim,da bo v redu.Me je kar sram,trsica pa
taka! Saj je se kaj drugih napak (v glavnem crke).Tipkam precej hitro.In tudi vedno nimam casa prebrati ponovno.
Pri vejicah me pa res moti.

Zdaj bom napisala poved:

Kar poskusi,je enostavno. Kar poskusi, je enostavno.

Bomo videli,kaj bo. Prvic nisem premaknila,drugic pa.

Hej,tocno kot sem predvidevala! Obakrat sem napisal vejico,na predogledu sta bili obe,zdaj pa samo v drugrm primeru.Se vam tudi to dogaja?

Najprej sem res mislila,da kdaj prezrem.Sele ob stalnem ponavljanju se mi je posvetilo,da je nekaj narobe.
Lep vecer Babi

meni ze nekaj casa!! sem se ze bala….no,…saj je vseeno! lp petra

Pozdravček!
Nič ni narobe. Tudi pri prvi povedi je vejica, a se tako poveže s črko J, da se jo skoraj ne opazi. Primerjajte to črko j za vejico in kakšno drugo.
Lep pozdrav!

Vladka

Vladka,tocno tako! Zdaj se moram se privaditi pritisniti na presledek.
Me je pa res motilo.Tvojo spletno stran pa veckrat pogledam:)) Lp Babi

Oh super Evita, res hvala da bi lahko šla zraven. Misli da prevoz v Velnje ne bi smel biti problem, tako da tja lahko pridem kadarkoli. Res, se potem bereva ko bo datum določen.
Hvala in LP

Me veseli, da vam je naša stran všeč. Nekje na začetku in na sredi meseca dodajamo sveže slike, pa ravno premišljujem, da jih za to prvo polovico oktobra skoraj nimamo. Smo malo bolni te dni. Viroza tudi pri nas, čeprav je še precej toplo. Najmlajši je imel dva dni kar visoko vročino, že naslednji dan pa je drugi fant dobil laringitis. A je bilo danes že bolje.
Pa lep pozdravček v Koper!

Vladka

Super punce…upam da bo tokrat šlo, da bom zraven!!!!

Aja, pa še ena Velenjčanka…..z majhnim avtomobilčkom:))))

LP

Nimam časa brat vseh odgovorov ampak definitivno pridem:)))
LP Barb

Tokrat upam, da bo tudi meni uspelo pridet. A lahko sabo pripeljem še enega ne ravno kuharsko nadarjenega?

Pozdravček!

Tudi jaz, tudi jaz. Ne me pozabit doma :-)) Tokrat sem zamudila, naslednjič pa upam, da se drugače izteče!

Hej,Vladka! Kot radovedna trsica sem z uzitkom prebrala ” report”.

Bravo!

Zdelo se mi je,da berem vnukove.Revez,v reception class je sel s stirimi leti in pol.Se mi je prav smilil,pa je bilo super.Letos so mi ze pred zadnjimi en teden trajajocimi pocitnicami konec maja povedali,da so zelo zadovoljni z njegovim delom v soli.Po koncu pouka(20.julij),so prisli.Sama sem bila pod vtisi spriceval tukajsnjih otrok,ko so bili vsi veseli in oh in sploh!
Moja druzina pa ni nic omenila,kako je bilo.Prapricana,da je kaj narobe,sem bila tudi jaz tiho in nisem nic drezala.No,ob priliki sem pa le previdno omenila,kako je bilo v soli.
“Saj smo ti ze v juniju vse porocali.Report je samo ponovitev.Zeloo priden!”

Sploh se ni zdelo nobenemu to pomembno.Vazne so bile pocitnice pri babi.

Vidis,take smo babice,ki smo bile se trsice povrhu.Vedno nas nekaj skrbi.
Viroze so tudi tukaj.Svet je majhen! Lep dan Babi

Tudi jaz sem ŽAL manjkala na prvem srečanju in na drugem ne želim manjkati.

Lep sončen dan,
Ines

Super.
Primož glede na to, da bomo verjetno pekli piškote, pa da bo kar nekaj otrok, a bi naredili kotiček za otroke? Da bi še oni malce sodelovali in ne samo preganjali dolgčasa?

Sem za,potem si ze rezerviram koticek za peko z otroki!!!
Zdaj bom nekaj dni tiho,ker se bom zabavala .Lep vikend Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close