Novo srečanje :-))))))))))))))))
Kdaj?
Še ne vem 🙂
Bi pa bil enkrat v novembru, pred decembrom in bi imeli na razporedu
BOŽIČNE UMETNINE IN NOVOLETNE
kaj pravite?
Primož
Hej,zdaj,ko poznam ta krasna dekleta,prideva s sestro za gotovo.
Kaj pa ostale?
Primoz,tvoja ura me res stalno opozrja.Ves,od nekoga,ki me zelo dobro pozna,sem dobila lani novoletno voscilo s tekstom,ki si podaja roko s tvojo uro.Ti bom poslala in bos presodil sam.
Lep soncen pozdrav z obale od naju obeh Babi
SEVEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Samo, a se kdo spozna na čaranje? Ker prosim, da začarate, da takrat nihče ne zboli! Jaz sem namreč še vedno na bolniški, počasi gre na bolje, sem pa še čisto brez energije.
No, zagotavljam, da se bom do novembra že postavila na noge :))!
In morda bi bilo res fajn, če bi se več možičkov oz. partnerjev ali pa nasploh moških kuharjev odločilo, da pride zraven!
Se strinjate, punce?
Pozdravček, Vesna
A če čaramo? Ne, pač pa razne zvarke delamo, kot starodavne čarovnice… No, pa saj to je neke vrste čaranje, a ne?
Torej: recept, kako ne zboleti… Vsak dan popij limonado (domačo, z medom). Vsak dan pojej košček kvasa. Redno se je potrebno gibat na svežem zraku. Nikoli biti premalo oblečen (spodaj vedno raje kakšno majico več, kot premalo) – noge imeti vedno na toplem… No, nekaj navodil… pa če se boste doma vsaj teh navodil držali, ne bo sile 😉 :)))))
Hej,Vesna!
Imam te na sumu,da si prevec na obalo za sonckom hodila in se tudi kopala.Imam zapisano v glavi,kako sem nek oktobrski ponedeljek v soli razlagala,da sem se v soboto in nedeljo kopala v Kanegri.V torek pa angina,ki je za otroke bolezen fina,za mame in trsice prav nic.Od ravnatelja sem dobila poduk.ker je morala kolegica nadomescati(torej dopoldne in popoldne),sem imela strasno slabo vest.
Malo sale ne skodi!!:)) Cimprej se spravi na noge,je rekel meni ravnatelj! Jaz pa,ubogaj Mishikine nasvete in se pocrkljaj Babi
Forum je zaprt za komentiranje.