Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Novo mesto

Novo mesto

Prosim prosim pridi k meni. Ti povrnem potne stroške…peljem na pizzo. Imam zelo potrebno muco…kr tece ven…. pridi noben me še ni danes. Nurce. Prosim.

I ja sam mokra..al od kiše. Jer te cekam ko budala tu kod semafora na jesenicama. Kaži mi mladicu zasto se toliko lose igras sa ženama?Ovo nije fer od tebe.

zovi me Jusufa i dolazim date fukam

Dođi nurce tu kod semafora hitno je hitno. Tu na Jesenicama. Požuri dragane. Nedaj da opet idem sama kuci….

No pa da vidimo če imajo Bosanci jajca pridit v Celje? Kr Slovenci so se vsi posrali. Mogoče prevelika doza čokolinota?

Dodji dole čakam te v parku na klupa. Tam pored je parking. Sjedim na drugi klupi imam crne lase spletene v punďu oblečena sem v zelene helanke, plavi korzet z dugimi rukavi, crveni bolero sa kapucom brez kragne v rukama imam ako bude mrzlo pončo na feršlus. Dođi brzo, nemoj da ideš kod one u izola.

Kdje si, že voziš prema meni. Nisi valjda otišao u jasenice. Jos malo čekam pa idem domav jer sam se zajebala jer sam obula ekspadrile pa me zebe u kolena.

Ja sam tu u smartno kje si rekla na parkirisce ali tebe nema tu

Al opet si me zajebo. Neču ti više vjerovati. Idi dje očeš konju jedan. Da sam i bolestna zbog tebe jer je kiša na vani. Idi kod one druge varalico jedna. Jedi govna.

Jutri lah se dobiva ja pridem do slastičarna v jesenicah in greva se fukat ves kje je v centu tu lah se dobiva

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimnooo22334, 10.09.2025 ob 20:02

Ja sam tu u smartno kje si rekla na parkirisce ali tebe nema tu

U parku sam konju jedan, ne na parkingu. Dodi u park, evo baš sam zapalila cigaret da me vidiš.

Aj priđi. Ovo ti je zadnja sansa…

Ce hoćete da se fukate zmanom jutri pridem preko dana i da vem da si zena Ker tuka ma dost muški kaj se hecaju će hoćete da se fukamo lah se vidimo preko dana in se fukamo

Gordana359, 10.09.2025 ob 18:53

Prosim prosim pridi k meni. Ti povrnem potne stroške…peljem na pizzo. Imam zelo potrebno muco…kr tece ven…. pridi noben me še ni danes. Nurce. Prosim.

pridem danes če si resna Povej kje se dobima

Anonimnooo22334, 10.09.2025 ob 21:31

Ce hoćete da se fukate zmanom jutri pridem preko dana i da vem da si zena Ker tuka ma dost muški kaj se hecaju će hoćete da se fukamo lah se vidimo preko dana in se fukamo

Mislim da si peder nič si ne upaš. Bom našla druzgega je kateri za da zadovolji potrebno samsko debeluško katera ima fanta v zatvoru pa ga že dugo ni dobila v nobeno luknjo tudi fafam vrhunsko

Ismeta ja sam kod semafora crveno je ,ne žuto,oprosti sad je zeleno ,daj dođi tu sam ,ja ču biti sigurno jos pola sata gu na semaforu,,,evo opet je žuto,pardon crveno ……

Te pridem prefukat??

Sem iz okolice kopra, potnim stroškom pa se odpovem, haha

Piši

Cashzasex@gmail.com

Lah se dobiva ces 1 uro sam frej će bo SLO

Briiina če si resna se mi javi na macho25ze@gmail.com sem Slovenec in pridem v Celje pa bomo videli kdo bo prišel sem resen glede tega

Anonimnooo22334, 11.09.2025 ob 09:18

Lah se dobiva ces 1 uro sam frej će bo SLO

Pa pridi že jednom jebo te konj. Tebi sam prvo oblubla če te nebo grem drugomu dost mam zajebanicije bez jebancije.

Ti što me čekas na semaforu glej gore če semafor ima številke ce nema onda nisi na pravom nadji drugi sa brojevima pa čekaj tamo.

deny35, 11.09.2025 ob 09:39

Briiina če si resna se mi javi na macho25ze@gmail.com sem Slovenec in pridem v Celje pa bomo videli kdo bo prišel sem resen glede tega

Ti samo pridi v Celje. Briiina te čaka v parku. Vsak dan je tam. Stoprocentno ti bo dala…v rit ali pa po pički, nekaj od tega bo, ti samo pridi. Pa napiši kako je bilo.

Aaaaaaa. Tega te je strah Lojzi…da bi jih pi pički dobu… zdj pa razumem. No sj jih tud boš….ko te najdem. L.p

https://shotxy.com/myviber

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close