Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Novo leto – Španija

Novo leto – Španija

Hej,
ja sej vem, da je se skor poltje in za planiranje novoletnih praznovanj še čist prezgodi ampak…

s kegom sva nabavla karte za španijo- Barcelona datumsko od 26.12 do 5.1. 2006, imava sicer neko varijanto za spanje, sam bi se rajs se mal podila okrog. Plan je nekako tak, da se gre po severni strani na jug nato pa po obali nazaj do barce.

Tko, da ce se še kdo misl v tem času potikat tam okrog, pa da je za kak žur se lahka zmenmo…

Lp

Jure

Ojla,

Jst mal razmišljam, da bi šel za novo leto v Španijo. Sicer ne za tolk časa kot vidva. Ideja je nekako Barcelona 4 ali 5 dni.
A gresta vidva greta z letalom? Kako pa bi se tam prevažala?
Če se bomo kej najdli, smo lahko tud kej skupaj in nardimo kako fešto.
Za spanje bom jst povprašal preko hospitality cluba, ko to pač pri nekom v gostih…
Ko bom kej več odločen, sporočim.

Lp

Andrej

Oj,
carsko, lej stvar je taka, greva s frcoplanckom prek londona do barce – karta je že kupljena..
kar se pa tiče prevozov pa to pa mormo še mal nastudirat zadevco tko, da se se nc ne ve kako pa kaj uglavnem palan je da se gre gledat kak fuzbal,(mardid), pa pol po obali na jug da si tam mal nov let cestitamo pol pa pocas nazaj, tko, da če bos dol se njuno mormo zment vsaj za kak drink…..

LP

Jure

ojla,

Kje sta kupila karto in kolko vaju je stala?
A letita v Madrid? In potem na obalo?

Andrej

Pozdravljen,
malo sem brskala in izbrskala to tvojo Španijo.
Bila bi ti hvaležna, če bi mi lahko kaj več povedal o Hospitality clubu.
Hvala
Lilijana

Ojla.

Jst sem za Hospitality Club slišal prvič letos poleti, ko je moja sopotnica iz potovanja po Maroku, mal kontaktirala za prenočišča. Sicer v Maroku tega nisva dobila (sva šla samo z enim na pijačo), sva blapa v Madridu pri enem dva dni in eno noč. Torej deluje 🙂
Je pa tko, gor prijavljeni dajo svoje podatke in kaj lahko ponudijo; prenočišče, razkazovanje kraja… Kolkor pač lahko. In ti jih nato kontaktiraš in če se uspeš zmenit je super. Konkratno sem pred dvema dnevoma poslal kakim 30 za Barcelono za teden med božičem in novim letom. Do zej je blo 7 odgovorov, večina negativnih ker tud oni ponavadi kam grejo. Z enim pa sva zej na zvezi glede točnih datumov…
Če si pogledaš stran ti bo marsikaj jasno…

http://www.hospitalityclub.org/

Če te še kej zanima…

Andrej

Pozdravljen,
hvala za isčrpen odgovor. Zagotov pa je ravno v času med prazniki najti nekoga ki bo takrat doma. Upam, da ti bo uspelo, če kontaktiraš s sedmimi boš pri enem zagotovo uspel.
To je krasna varianta, če dobiš prenočišče, saj so ravno prenočišča tista, ki predstavljajo kar del stroška, da o prevozih ne govorim.
Tudi jaz bom poskusila preko hospitalityclub-a, ko bom šla v naslednjem letu na potovanje.
Mislim, da tudi to, da si nekdo vzame čas za to da te pelje na ogled po mestu ni zanemarljivo, saj zagotovo vidiš kaj takšnega kar si sam ne bi ogledal oziroma sploh ne bi vedel, da obstaja.

Lep pozdrav in veliko uspeha pri iskanju prenočišča.

p.s.
Če boš utegnil, lahko napišeš še kakšne izkušnje.
Lilijana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close