Najdi forum

Novo leto prihaja…

… in sedaj je čas da izpolnimo vse obljube, ki smo jih naredili v letu.
Torej pivo, burek, piškote, štrudle, poljubčke in vse ostalo bo klemenxx sprejemal v četrtek ob 16:00 v Kamnu. Če gorenjec ne bo zmogel vsega, mu bomo pomagali sodelujoči ostali.

Izgovorov ni!!

In ko smo že pri novem letu še tole

In potem vse tiho je bilo (kot reklama za Safkol :)))))

l.p

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

hehe, zdej ne morejo govort, da niso mele cajta za piškote spečt ipd, zato so raje modro tiho :))

Sicer bomo pa sami ves pir požrli pa kamne na glavo obrnil, hihi sej drug let bomo pa bolj pridni :))

Ahhh, se mi že sline cedijo!!! Od Klemenxxove obložene mize vedno kaj ostane tudi zame.
Za vse, ki ne veste kje je to: po celovški pojdite iz mesta proti gorenjski in oprezajte za McDonaldsom (drive in). Zapeljite not in na dvorišče. Tam vas čaka tabla – parkirišče za pub Tut’en’kamn.
Gajbe piva, platoje pločevink, pladnje piškotov in odojka lahko odložite zunaj na za to pripravljenem prostoru.

LAhko pa seveda samo daste za en kufe.

Se vidmo!!

To je fotka iz divje zabave (popivanja) od zadnjič,

komaj čakam na naslednjo “pijanko”, leta 2005 :))

lp

huh, še dobro, da nisi pripopal tiste slike, ko smo wegi na skrivaj v sok zamešal 0.3 vodke.

hihi, to je bla šele divja žurka pol :))

looooooooooooool

no in nas laike prosim da po vrsti napišeš kateri je kateri!!!!!!!!! :))))))))))), da bomo vedeli kaj naj ….

No nekaj moram čisto po pravici povedati:

– imeli smo divjo alkoholno žurko, pa fajn smo natakaricam nagajali
– ker smo bili že v globoki omami – se nikakor nismo mogli dogovoriti
kdo nas bo fotografiral
– na koncu se nas je ena luštkana – sexy obdarjena bionda natakarica
usmilila in nas v zameno za radosti na mizi (se jih ne vidi) potem le
fotografirala, pri tem ji je izza bluzice pogledala desna dojka, zaradi
tega so na sliki strašno začudeni izrazi (se zelo opazi).

No na slikci je takole:
– Hmmm ima očala
– Wega ima očala
– jaz imam očala

potem so pa bili zraven še neki “čudaki”, katere niti ne poznamo, ampak po mojem so se “prislinili” samo zaradi natakarice.

Sicer je potem natakarica potem vrnila foto aparat, pa jo je pri tem (menda) Wega uščipnil v brhko zadnjico. No ker ni bila čisto prepričana kdo jo je (smo zelo mirne in urejene osebe) – no potem je pač meni nič – tebi nič mene klofnila, ker je strahotno zamahnila z roko – jo je odneslo Hmmm-u direktno v naročje, pri tem se je pa zadovoljno smehljala.
Sicer mi ni čisto jasno zakaj se je smehljala:
– ali zato, ker me je klofnila
– ali zato, ker se je Hmmm-u v “naročje” vsedla

Sicer pa niti ni važno, glavno, da je bilo divje in noro!!

lp

deseta slika je z žura.

(no hard filings-đouk)

Kateri je tokrat brez klobuka? 🙂

To voščilo je pa kul, samo v e-naslov ne morem vpisat znak @. Je mogoče zadevo postaviti na svoje strani, ali so tu kake avtorske pravice?

@ skopiraj in jo v e-naslovu enostavno prilepi. Sicer pa ne vem, če tisto pošiljanje sploh deluje, tako da enostavno popraviš url tam na koncu od msg= naprej. Za presledek uporabi %20. Pa max 30 znakov.

Za avtorske pravice pa ne vem.

“hehe, zdej ne morejo govort, da niso mele cajta za piškote spečt ipd, zato so raje modro tiho :))”

Tiho? Ajs, prav mi je, ker sem bila nekaj dni brez čurunalnika.

A veš ti moj dragi Hmmm, da kar obljubim tudi držim! Kdaj torej naslednjič? Moram vedet par dni prej, da varuško za otroke zrihtam.

Ti moja draga Zlatolaska, lepo da držiš kar obljubiš 🙂

Vse skupaj je bil bolj hec, tako da upam, da te stvari niso preveč globoko prizadele. Glede piškotov pa bo najbolje, da kar sama postaviš datum, mi ki pa nimamo tolko predpriprav, se bomo pa že tebi in piškotom prilagodili 🙂

Velja?

Seveda sem vzela za hec :))))))
Clever, very clever… zdaj bom pa jest žurke organizirala, al’ kaj?

hja, mi zgleda nismo baš neki organizatorji, če do zdaj nismo mogli zorganizirat, da bi tvoje piškote jedli :))

Tko da…., a vidiš kakeka druzga, ki bi tole organizacijo prevzel? :))

Imaš prav.

Zdaj pa celo noč ne bom spala, ko bom gruntala, kako in kdaj vas bom razvajala (s piškoti).

V glavnem, tale petek imam hud rok za en projekt, tako da bi lahko pa zares šlo naslednji teden… hmmm?

🙂

Hja no, saj tole razvajanje pa tudi ni tak hud projekt, da zarad njega ne bi celo noč spala 🙂 Pa tud nismo taki strokovnjaki za piškote, tako da tud če une iz pumpe prineseš ne bomo ugotovil, da niso domači.

Sicer pa le v miru dokončaj ta prvi projekt, potem pa povej, mi se bomo že zorganiziral 🙂

************************************************************************************************
Napisal Klemenxx:
– ker smo bili že v globoki omami – se nikakor nismo mogli dogovoriti
kdo nas bo fotografiral
– na koncu se nas je ena luštkana – sexy obdarjena bionda natakarica
usmilila in nas v zameno za radosti na mizi (se jih ne vidi) potem le
fotografirala, pri tem ji je izza bluzice pogledala desna dojka, zaradi
tega so na sliki strašno začudeni izrazi (se zelo opazi).

No na slikci je takole:
– Hmmm ima očala
– Wega ima očala
– jaz imam očala

************************************************************************************************

Klemenxx ali si bil eden izmed trh z očali na tej sliki res ti ali pa je slika zlagana?
Zakaj slike ne vrneš?
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close