Novo delovno razmerje
Pred cca 1 mesecem sem imela precej hudo prometno nesrečo, sedaj sem sicer že začela z delom, vendar se še ne počutim najbolje. Vmes sem dala v službi vlogo za sporazumno odpoved, obljubljena mi je namreč nova služba (tudi pisno). Zanima me, glede na to, da sem tik pred tem, da bom morala v novo službo, hkrati pa ne vem, če bom to zmogla fizično, saj imam še hude bolečine, in bi v resnici morala biti doma, ne pa v službi, sem pa v službi enostavno zato, da ne bi ostala brez službe.
Zanima me, kaj bi se zgodilo, če bi morala takrat, ko bi morala v novo službo, če takrat ne bi bila sposobna iti v službo. Ali to pomeni, da potem delodajalec ni dolžen počakati, oz. me takrat, s tistim dnem zaposliti, kot mi je obljubljeno, tu, na tem delovnem mestu, pa se mi z enim dnem prej konča delovno mesto. Kako je pravzaprav s tem.
Hvala za odgovor.
Če imaš pogodbo o zaposlitvi že podpisano, greš lahko s prvim dnem, ko bi morala začeti delati na bolniško. Če pogodbe še nimaš podpisane, bo delodajalec verjetno zaposlil koga drugega. Ti lahko potem v 30 dneh od prejema obvestila, da te ne bo zaposlil, vložiš tožbo zaradi diskriminacije na podlagi zdravstvenega stanja. V tem primeru mora delodajalec dokazati, da pogodbe o zaposlitvi ni sklenil z drugim delavcev zaradi tvoje bolezni. Če to uspe dokazati, moraš ti še vedno dokazati, da bi moral zaposliti tebe, torej, da izbrani delavec ne izpolnjuje vseh pogojev za zaposlitev. Delodajalec lahko namreč med “enakovrednimi” delavci prosto izbira, katerega bo zaposlil, pri tem pa ne sme ravnati diskriminatorno. Možnosti za uspeh tako niso zelo velike, saj bo težko dokazati, da izbrani delavec za delovno mesto ne izpolnjuje pogojev. Vsekakor pa bi lahko v takem primeru od delodajalca zahtevala odškodnino, razen če bi on dokazal, da je bil datum, ko bi morala pričeti z delom zanj kritičnega pomena(npr. da je tvoje delo potreboval točno na tisti dan in da mu je zaradi tvoje odsotnosti nastala velika škoda, tako da ni imel druge izbire…). Najlažja pot pa je seveda, da prideš prvi dan v službo, podpišeš pogodbo in greš potem na bolniško, ali pa se dogovoriš, da pogodbo o zaposlitvi podpišete kak dan prej. Ne bo te najbolj vesel, zaposlena boš pa vseeno. Seveda pa se potem pojavi vprašanje, če se te ne bo zaradi zamere poizkušal znebiti po izteku preizkusne dobe, vendar pa se tudi v tem primeru ne sme sklicevati na bolniško, ampak mora poiskati večjo napako v tvojem delu.
Tukaj imam še jaz eno vprašanje…
Na koncu si napisal, da se po izteku poskusne dobe delodajec ne more delavca znebiti brez konkretnega razloga… a to pomeni samo v primeru poskusne dobe? Jaz sem namreč zaposlena za določen čas, pa me zanima, če mora delodajalec po poteku moje pogodbe tudi navesti kakšne razloge (napake pri mojem delu), da mi pogodbe ne podaljša in hkrati na moje delovno mesto zaposli nekoga novega ali ne?
Forum je zaprt za komentiranje.